Mamici de septembrie - octombrie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 13
mandarinutza spune:
Roxana si Annisia ? cui dau programare, dati-mi un PM
pupici
Mandarinutza 20+ Antonia Maria
Annisia spune:
Mandarinutza, spune-mi te rog cum a ramas cu programarea. Macar sa imi iau gandul. Nu stiu cum naiba ajung mereu cu Roxana la duel. Parca ieri ne-am confruntat cu aceeasi problema, numai ca e aceda programarea... Dac nu se face peste 23 de saptamani morfo, eu chiar am nevoie de programarea asta. Plus ca nu am mai fost la echo de aproape o luna, inainte de Paste... Hai vorbiti si vedeti ce stabiliti, bine?!
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Offf, ce ma enervezi! Acum trebuie sa ma duc eu la Iosup. Poate imi vede ala trei maciuci la copil, ca te manac... De ce nu ti-ai facut programare cand se putea? Ce inseamna ca te milogesti de alea sa te programeze? Pana la cate saptamani se face morfo-fetala?
Pai pot sa te las sa ma urasti mai? Nu am facut programare pentru ca nu mai erau locuri de acum 2 luni pana in iunie. Morfo se poate face pana la 24 de sapt. Pe mine m-a ametit medicul meu ca initial a zis sa fac la un moment dat, si apoi a schimbat. In fine...
Hai zii cum facem ca sa nu ne mai invitam atata. Eu as merge la Herghelegiu si chiar aveam nevoie, dar nici sa enervez o fata asa haioasa ca tine.
Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
mandarinutza spune:
Annisia, astept datele Roxanei ca am vazut ca ea era prima, sa nu te superi . Referitor la ce ma intrebai Herghe lucreaza pe 4D, ca si Iosup de altfel si cand am intrebat eu la Sanador ziceau sa vii cu CD ul tau, morfo fetala+doppler 4D la sanador costa 360 RON.
Roxana_G spune:
Annisia, hai mai nu fii suparata pe mine. La Iosup se mai ceda un loc, e un subiect special.Dar parca aveai deja o programare, nu?
Mandarinutza, sarumana. Incerc sa dau PM, insa nu reusesc, se tot blocheaza. Mai insist.
Rox 21+
mandarinutza spune:
Roxana si Annisia, va rog sa va hotarati intre voi care dintre voi vrea programarea, ca eu nu vreau sa supar pe niciuna. Si scuze ca nu am raspuns mai devreme, faceam dus.
Annisia spune:
Nu-i problema, ca nu sunt botanista. Numai ca vreau sa imi spuneti sigur ca si Iosup e medic bun. Eu nu am facut TT si nici amniocenteza. Ma bazam pe morfo, in caz ca sunt ceva probleme. Numai ca daca medicul nu e bun poti sa ai orisice, ca le vezi abia cand nasti... Doamne fereste!
Gabriela77 spune:
Sim frumoasa poza!
Ioi, fetele, purici??????????? In spital! Brrrrrrrr
Madalina, felicitari pt baietel!
Sabina, ce frumos povestesti de Sofia….Cred ca aveti o relatie deosebita!
Carpatina, ma bucur ca totul este ok cu bebe!
Roxana, ca tare ma amuzashi, in stilul tau characteristic. Da’ mi-ai luat vb din gura cu aerul conditionat si riscul maternal! Cam asa si la mine!
Annisia, detectiv? Ca ti se potriveste!
Eu una...pic la datorie. Cred ca bag somn. Asa ca v-am tzucat! Somn usor!
Gabriela, 19 +
Roxana_G spune:
Annisia, draguta, sa am grija sa nu postez adresa de acasa sa ma astepti cu vreo tigaie?
Rox 21+