Mamici de septembrie - octombrie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 12
Annisia spune:
quote:
Originally posted by mandarinutza
Fetelor, eu cedez o programare eco la dr. Herghelegiu, la Sanador(Pta Victoriei) pt 1 mai, ora 18. E cineva interesat?
Aha, eu sunt extrem de interesata. As vrea numai sa stiu daca Herghelie asta e mai tare ca Iosup. Ce echograf are (3 sau 4 D)? Cat costa morfofetala si daca pot inscriptiona CD. Desigur, daca pot veni cu tatutzu sa filmeze tot... Chestii d'astea...
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
Annisia spune:
Roxana_G, ia-o tu ca stiu ca nu mergi la Iosup. Nu sunt avocat, asa ca bericioaica o beu singurica. Iar daca fac 20, inseamna ca intru in 21? Adica saptamana viitoare 22 si pe 8 mai, cand ma duc la morfo, o sa fiu in 23 fara o zi...
Roxana_G spune:
Annisia, eu oricum eram pe lista de asteptare, daca e vital sa mergi tu, eu mai astept poate ma suna aia de la Sanador. Dar asa e, eu la Herghe eram disperata sa merg, la Iosup nu merg ca sunt fixista si daca m-a suparat cineva nu mai calc pe acolo. In plus, sunt subiectiva si cu Herghe, ca a fost singurul care a zis ca BB e ok si uite ca a avut dreptate.
Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Annisia spune:
Mai fetelor, imi merge mie calculatorul ca racul sau site-ul asta se misca in reluare? Abia reusesc sa deschid o pagina si pana imi posteaza ceva, imi raspund singura... Domnu' administratorrrrr de retea, ai adormit?
Uite-te na, acum incerc sa postez si a picat cu totul site-ul... Ce mai distractie pe noi...
Roxana_G spune:
Annisia, eu oricum eram pe lista de asteptare, daca e vital sa mergi tu, eu mai astept poate ma suna aia de la Sanador. Dar asa e, eu la Herghe eram disperata sa merg, la Iosup nu merg ca sunt fixista si daca m-a suparat cineva nu mai calc pe acolo. In plus, sunt subiectiva si cu Herghe, ca a fost singurul care a zis ca BB e ok si uite ca a avut dreptate.
Rox 21+
Roxana_G spune:
Nu merge site-ul. Ca eu injur de ceva timp.
Deci concursul cu meseria ramane deschis? Oricum dadeai bere virtuala si eu sunt mai practica asa.
Rox 21+
Annisia spune:
Pana la urma te-ai decis sa mergi tu? Tu cand aveai programare la Herghelie asta?
Mandarinutza, am incercat sa te sun, dar nu raspunzi draga la provocari, nu stiu ce sa zic...
Roxana_G spune:
Pai eu nu am nici o programare, ma milogisem de alea de la Sanador sa ma puna pe lista de asteptare. Nu mai am nici o programare la eco, pentru ca nu voiam sa mai merg la nimeni decat la nea asta.
Rox 21+
Annisia spune:
Offf, ce ma enervezi! Acum trebuie sa ma duc eu la Iosup. Poate imi vede ala trei maciuci la copil, ca te manac... De ce nu ti-ai facut programare cand se putea? Ce inseamna ca te milogesti de alea sa te programeze? Pana la cate saptamani se face morfo-fetala?
Morgano spune:
Roxana scuze. E Sleepi patul, si sincer se adapteaza perfect fiecarei varste pt ca se ridica si coboara fte mult, dupa necesitati. Maine pun niste poze de la diverse varste, sa vedeti si voi.
Despre dormitul cu bb, noi am dormit toti 3 in pat fix de 3 ori, 1 data cand a fost Ana bolnava sa o aud cum respira, 1 data la munte, si 1 data pt ca s-a trezit urland si-a adormit instant cand am pus-o intre noi. Exceptii pt ca nu putem dormi nicicum impreuna, nu se lipeste somnul de noi, nu ne gasim locul, pur si simplu nu merge, desi avem pat de 2x2m.
Stiu ca sunt fte multe motive sa nu dormi cu bb, de la igiena pana la pericol de sufocare (stiu chiar un caz care medic fiind a adormit cand alapta si s-a trezit cu bb sufocat langa ea), insa exista co-sleepers, etc. Mie mi-a fost frica de sufocare sau sa n-o lovim in somn, in primul rand, si ea adoarme fte rapid la ea in pat, asa a fost intotdeauna.
Amar, bine ai revenit, sper ca in forma maxima :)
Ripley 14+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)