Mamici de septembrie - octombrie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
Annisia spune:
Stai linistita, stiu deja unde stai. Numai ca viitoarea programare e A MEA! Ai priceput? Sa ne aduci vesti bune despre bebe Andrei si ii esti datoare vanduta Mandarinutzei...
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
Sabina spune:
fetelor, m-ati amuzat cu programarile astea:)))
Annisia, eu zic asa: Iosup e un medic f bun.Herghelegiu la fel.Ambii au cantitatea lor de mici rateuri.
Pe mine si pe Sofia ne-a salvat de la moarte sigura:), impreuna cu ginecologul, bineinteles, pt ca a fost primu care a dat semnalul cu bb micut, cand aveam in in sapt 25 IR-uri de 0.85....dupa care faza cu lichidul amniotic insuficient.
In cazul meu ecografiile lui au fost decisive.
mai zice el cate-o goanga, de acord, dar nu trebuie plecat de lapremiza asta, pt ca asa, si medicul ginecolog are suma lui de rateuri, samd samd.
Nu exista medic perfect:)
eu zic sa te duci cu incredere, si sa te pui si tu pe-o lista la herghe:)
Cum o fi norocul, asta cu lista de asteptare e loterie pura:))
sper ca am inteles bine problema, daca nu, scuze
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Morgano spune:
Roxana, ai in link diversele niveluri ale patutului. M-au apucat nostalgiile rasfoind pozele Anei de la diverse varste, sa gasesc cum am coborat patutul
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
Ripley 15+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Roxana_G spune:
Bine Annisia, fie, urmatoarea programare cedata a ta sa fie. Multumesc de intelegere pentru acm, chiar a fost o super ocazie pentru mine. Iar la Mandarinutza nu raman datoare, ca ii dau berica si nu virtuala.
Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Annisia spune:
Sabina, eu nu am inteles, cine ti-a vazut primul ca bebe e prea mic si lichidul...? Despre cine vorbeai - Iosup sau Hegheliu?
Sabina spune:
Iosup, eu numai la Iosup am fost si la Sofia, si la bb Gheorghe.
acu sa nu te sperii, ca Sofia a avut tpotusi 2.7 kg, deci in limiteloe normalului, dar daca se mai intarzia cu cezariana....brrrrrrr,nu vreau sa ma gandesc
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
afibebe spune:
salutare
vesti bune de la noi.avem o puta de toata minunea.tare mandri suntem.Bebe este baietel si este sanatos.Are 460 de grame si e un dulce atata de jucaus a fost.
ne-a schimbat DPN cica dupa cum arata eco va fi 31 august.
of ce fericita sunt.
va multumesc din suflet de incurajari si sa aveti si voi parte de tot binele si sa va bucurati de prichindeii vostri.
AFIBEBE 21+
Roxana_G spune:
Ripley, multumesc mult de info. Cu zapaceala programarii si uitasem sa raspund. O sa ma uit in detaliu, pare super patutul. Cat despre nostalgii, ia sa bag si eu un ochi la pozele Alexandrei.
Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Annisia spune:
Multumesc frumos Sabina! Chiar aveam nevoie de o alta parere, pentru ca eram cam speriata asa cand am auzit ca Iosup a dat rateuri. Zici ca la 23 de saptamani e ok sa ma duc? Ai zis ca la 22 e perfect, deci e bine si la 23, nu? Ai numarul lui Hergheliu sa ma programez si la el? Trebuie sa gasesc eu o relatie sa ajung mai devreme de iunie. Inca o data multumesc frumos!