Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (180)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
Bianca, Cosmi nici eu nu am rabdare cu olita. noroc ca sta la gradi, acasa traiasca pampersul. lasa ca se va dezvata el pana pe la 2 ani.
Pufu de ce nu-l dai la cresa privata, daca ti-=e groaza de bona. te cred ca te-au lasat nervii, am si eu un specimen dintr-asta. Noroc ca stau doar de la ora 16 cu el. si atunci nu ma mai crizez, sunt super vesela ca doar mi-a lipsit toata ziua.
Bianca asa e cu contabili, doar ca trebuie sa vrei sa faci invarteli in firma si sa ai si experienta. de cate kk-uri l-a scapat si contabila pe Clau...nu furaciuni, doar a facut fel de fel de invarteli ca sa nu plateasca mult la stat. El nu are activitate continua pe firma, sa speram ca va fi, dupa ce pleaca de la macaronari.
Cu spatele...mai merge si Marco, dar nu mult si des.
tot am facut ceva- vasele si luna si bec bucataria, acum ma bag la aspirat
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
cosmi1975 spune:
BIANACS mie imi pare rau ca nu i am facut BIANCAI separat pasaport as fii vrut s o las la soramea mai mult dar ....nu ma mai duc sa stau la cozi
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Biancas spune:
Moni..pai noah...sunt semnate si aici de director ca doar asha trebe (si el isi ia parte). Factura de reparatii de 60 mil anul trecut pt un utilaj si de 30 luna asta de la o fundatie cam suna ciudat nu? .
Soacra-mea mea era f suparata si a spus ca nu mai merge la servici ca e nebunie si stres, si i-au promis marire de salar de 3 mil numai sa nu ii lase in gol,si nu s-au tinut de cuvant. Mai are 2-3 ani pana la pensie. Patronul firmei e la Brasov . Au spus ca angajeaza pe cineva acum si deaia nu ii mai maresc salarul ca o sa aibe ajutor. Era singura contabila, mai este doar un economist nou acolo.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
T_Ioana spune:
Hai Bee, nu ne mai tine in suspans...!
Si eu sunt ferm convinsa ca e baietel!
Alaltaieri imi zicea o vecina, asistenta la nou-nascuti, ca daca e diferenta mica intre copii (pana in 2,5 ani) iese pereche, daca e intre 3 si 8 ani bb 2 are acelasi sex cu primul iar daca e diferenta mai mare de 8 ani iar sunt pereche. Nu e o regula dar din experienta ei de 35 de ani asta a remarcat!
Fi-miu iar e kk-cios. Si iar i-au iesit niste bubite.....mor incet, ca nu stiu de la ce e!
Sigur de data asta nu e laptele de magazin ca nu i-am mai dat, i-am dat o saptamana Nan fara lactoza si acum l-am trecut iar pe Junior. Eu am suspectat si tura trecuta si acum incep sa ma conving ca e de vina carnea de pui. I-am luat o tavita de pulpe dezosate de la Transavia, i le-am facut portioare cat sa pape 1 data si le-am congelat dar cred ca nu au fost OK. Adica miroseau bine, aratau bine, au gust bun dar.....Si tura trecuta era tot dupa 2 zile de supa de pui cu taietei; si duminica asta iar am facut pt 2 zile supa din pulpita de aia si dupa prima portie a inceput cu bubele si kk moale. Iar suntem pe Nan fara lactoza
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
monica70 spune:
Am vorbit azi cu directorul si mi-a zis ca deja le-a trimis mail (directorului italian si sefei "administrativo" - omoloaga mea ) cu propuneri de marire de salarii,inclusiv pentru mine si au raspuns ca trebuie sa vorbeasca si cu administratorul intai.Normal ala mi-a promis.Acum astept,eu ma multumesc si din iunie sa mi-l mareasca.Sper sa se tina de cuvant,dar vad ca deja au facut ceva mariri la 2 persoane,pe care din muncitori i-au facut sefi de echipa,deci totusi colaboreaza ...
Cat despre facturile ciudate,sa citeasca intai contractele incheiate si numai dupa aia poate vedea daca sunt ciudate sau ba.
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
Biancas spune:
Ce fain de voi ca aveti neamuri de afara. Eu am neamuri la Sebes, Ludus..prin zona. Eu si daca merg in Bucuresti tre sa stau la hotel ca nu am pe nimeni acolo..
Afara nu am pe nimeni asha la care sa pot merge.
Moni, nu ma bag. Stie ea ce stie ca altfel nu ar vorbi fara sa stie ce/ Nu e genul.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
monica70 spune:
IOANA noi "nu ne aliniem",intre mine si frate-meu sunt 5 ani.Si mai cunosc cazuri
Ciudate bubitele alea
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
Biancas spune:
Mai...dar parca inainte erati toate ca Bee face fata...cum de v-ati schimbat opinia ?
Eu daca vad burta gravidei va spun cu exactitate ce o sa aibe , altfel sunt presupuneri doar.
Giova spune:
Ioana ce ciudat...cu bubitele...
Si Marco numai de la Transavia mananca si nu am patit-o niciodata. Pulpe, aripioare, ficatei, piept de pui...tot de acolo cumpar.
Poate e de la altceva....o avea o alergie la praf, muguri, polen, etc....multi copii fac alergii primavara.
Bee unde esti mama????? zi-ne ce e bb2!!!!!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">