Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (180)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

IOANA la mine cade regula intre mine si soramea sunt 5 aniasa ca...
BIANCAS cauta bre si tu unii sa te duci la ei...

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova, si noi mancam Transavia (Fermele sunt in jud Alba)
Ioana nu e bine sa decongelezi ceva si apoi sa congelezi inapoi. Nu cred ca puii sa aibe ceva, poate e mai sensibil Razvan.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Intre mine si sora-mea sunt 4 ani si suntem la fel. aici e ok regula.

Bianca si prietena mea din Alba avea burta tuguiata ca mine. ii ziceam ca e baiat si cand colo.... asa ca nici dupa burti nu poti zice cu exactitate. Nici eco nu e 100% sigur, asa ca....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

patronul de la Transavia a sta un timp perete in perete cu noi. e drept...pe atunci nu era mare goanga.
mie imi plac cum arata produsele, cum sunt ambalate si ...ca e de-al nostru din Alba. de-aia cumpar de la ei.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Burtile depind de silueta,de conformatia bazinului etc.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Nici eu nu stiu de la ce tot face alergia asta.....o sa merg la dr de familie sa ne dea trimitere la analize pt alergie!
Bianca nu decongelez si recongelez. Cumpar pulpe refrigerate si le congelez eu. Asta inseamna doar 1 congelare. Iar cand scot carnita de la congelator o gatesc atunci!
Si mie imi place cum arata produsele Transavia si cumpar pt ca sunt facute in Ardeal. Eu nu suspectez firma ci distribuitorul. Le-am luat inainte de Pasti, cand comerciantii romani isi permit sa faca orice si ma gandeam ca poate le-au tinut undeva mai mult timp, eventual congelate si apoi le-au decongelat si le-au vandut ca refrigerate....nah, imi imaginez si eu.cu toate ca le-am luat din Kaufland dar, deh, romanul tot roman!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

chestia cu burta la mine n a tinut...la maandoi am fost la fel asa ca.....
eu cumpar carne de care gasesc si mi pare ca arata bine
BEE o sa aiba baiat asa cred

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Giova, n-am dibuit inca nici o cresa privata care sa-l primeasca inainte de 2 ani. dar nici nu m-am omorat cu cautarile. Ar fi de fapt una dar e prea departe si nici n-am auzit de bine despre ea. Sa vedem. E o agentie de recrutare si plasare bone in Cta, o sa le fac o vizita si alora. Trebuie sa imi fac curaj intai.

Intre mine si fratele meu sunt fix trei ani, deci nu prea se aplica regula nici la noi. Ioana, pupici lui Razvanel.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu am mai si recongelat una alta , dar n-a avut nimeni nimic,faita de tzarani zdraveni bihoreano-olteni insensibili rau

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ioana...pana la 5 ani nu se fac teste de alergii la copii. Asta mi-a zis-o medicul meu cand am fost si cu Dani pt piscaturile lui. Daca il zgarii pe mana sau doar apesi mai tare sau strangi ai sa vezi ca se inroseste, deci orice test pune pe mana lor nu e concludent. Sandra a facut teste si dupa ce ii pune solutia zgarie pielea cu ceva si dupa 20-30 minute se citeste rezultatele. La ei am inteles ca s-ar inrosii oricum ca e altfel pielea.
Mie asha mi-a spus, daca gresesc sorry.
Giova, de pe piatza arata cel mai bine astea de la Transavia. Si ca produs si ca ambalaj arata tare bine. Sunt si mai scumpe ca multe firme.
Intre mine si sora-mea sunt 8 ani diferentza . Ea sta la 300 m de mine. Cosmi pe cine sa caut... La Timisoara are sotul meu verisori primari dar nu ne omoram cu vizitatul. Noi am fost de vreo 2 ori , ei niciodata la noi. Mai are si la Hunedoara dar nu prea are tangentze cu ei. La Turda , la Resita...La nunti se mai intalneste cu verisorii lui. Matusile cand aici stau la socrii mei. Eu am doar prin judetz si pe langa.
Zilele trecute am aflat ca am 3 verisori de-al doilea in America. Una e medic la NY, una la Boston si un verisor nush pe unde..cica tot pe acolo pe coasta dar nush ce invarte.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput