Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (180)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu prefer producatorii din judet la carne si lapte (si mami la fel),dar Ghitza cumpara de la d-astea mai "de firme" si tot ce apare nou

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Eu am neamuri de-ale lui mami in Bihor ,inclusiv Oradea (foarte multe pe care nu le cunosc si multe cu care tinem legatura),Timisoara,Cluj.
Din partea lui tati am in afara de Oltenia (cele apropiate),in Iasi,Bacau,Bucuresti si Constanta ... ( adica pe unde s-au maritat surorile bunicii si copii bunicului din prima casatorie ). In Iasi si Bacau n-am mai fost din 1992 Nu prea au mai tinut legatura dupa Revolutie,cel mult telefoane,eventual.

Mergi la inceput

Bianca atat editezi de ma ametesti de cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Am pus si eu cateva poze, cand ajung acasa voi pune ceva mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Crisu, unde ai pus pozele? In mailul bebeianfeb nu este nimic.
De ce nu iti faci site personal sau sa le pui pe yahoo..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Bianca sunt la Photos!
CRISU ce mare a cresxcut Alexandra! Si ce jucarii faine are!Sa mai pui poze ca era mai mult cu spatele in astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Crisu a crescut Alexandra multtttt si e frumoasa!!!!
Asteptam si alte poze.

Bai eu mi-am terminat de aspirat,cand sa spal pe jos imi dau seama ca nu mai am rezerva dintr-aia de pus la bat. asa ca fac mai tarziu, vad eu cum...ca o fi si Marco acasa.

aici e innorat si urat afara. cred ca mergem la Selgros sa cumparam vin si tigari pt. Italia.

Marco si-a patat o bluza cu suc de porto facut de mine. au iesit petele cu detergentul lichid din Italia. acum cred ca-mi aduc vreo 2 sticle dintr-alea, sa am pt. hainutele lui. e super bun.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Multumesc, toti sunt frumosi
asa este, s-a facut mare, acum parca nici nu stiu cand a trecut timpul. Dar sincer...nu cred ca as mai face unul, cel putin pt 1-2 ani, de acum inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Si la noi e innorat si a plouat azi dimineata.
Dani e la regim. Nu a vrut sa manance mare lucru, mai mult de 150 g in totatl nu a mancat. Supa dupa vreo 10 ligurentze s-a apucat sa mi-o scuipe afara. I-am facut pireu cu carnitza de pui si branza de vaci. A mancat ce a mancat si a inceput sa scuipe si pireul, el care adora pireul. A mancat cateva linguritze din pilaf de orez de la noi dar si de ala s-a saturat repede. L-am pus la somn, va manca el masa viitoare fructe daca mancare nu a vrut . In gura nu se simte nimic deosebit, tot 7 dinti.
Merg si eu la nani pana am ocazia, mi-a venit si CM, noroc ca nu ma doare niciodata burta.
Dupa masa as vrea sa ies sa merg pana la piatza ca nu am mai fost de un car de ani. Tot de prin zona cumpar ca sunt multe magazine de legume fructe. Piata e la 10-15 min de mers pe jos, depinde cum mergi.
O zi frumoasa tuturor.
Crisu, am vazut pozele, Alexandra pare un copil cuminte, linistit.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

fetelor va multumesc mult pentru gandurile frumoase si pentru mesajele din drop. ceea ce am filmat este o particica din spectacolul ce ni-l ofera sebi la baita....scosate limbuta si face in toate felurile, stropeste cu apa peste tot, se spala pe el, pe noi, e taaaaaaare haios, este momentul lui de fericire maxima.

eu nu ii fac baie generala in fiecare seara, ci la doua , uneori chiar trei zile, dar in fiecare seara ii fac baita locala, care se pare ca s-a transformat in generala.

ioana daca asa spune cunostiinta ta asistenta, cu o experienta de 35 ani, atunci sunt duper fericita inseamna ca am toate sansele sa am o ARIANA MARIA.

bianca tu zici ca daca vezi burtica poti spune exact ce stii? pai si cat de avansata trebuie sa fie burtica? acum la 4 luni jumate merge sa-ti arat mostra?

oricum joi o sa mergem la echo si, sper, ca ni se va arata mazarica sau fasolica

despre mersul cu spatele
...daaaaaaaaaaa, si lui sebi ii place la nebunie sa se prosteasca in toate felurile, incepand de la mersul cu spatele, invartitul in cerc, se invarte singur, se incalta cu pantofii lui dani si merge cu ei pe hol ...taraiti...si dacand ooofff-ooooofff, ca un mosulet, se pune la picioarele noastre culcat pe covor si vrea gadileala-razgaiala....si daca stam la tv si nu-l bagam in seama se duce la tv si bate in ecran sau la jaluzelele vericale si trage de snurulete ( asta stie ca NU E VOIE!!!!)

ma uit si eu la poze si filmulete ca am cam ramas in urma si revin

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 17 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput