Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (180)
Raspunsuri - Pagina 12

Biancas spune:
Biancas spune:
 Bumbitza...e cam mica burta, dar trimite sa incerc .Pune-o in dropul tau sau trimite in mailul meu.
.Pune-o in dropul tau sau trimite in mailul meu.
Maraki...asta e distractia lui Dani..sa il arunce taicas`-o in sus , cat mai sus daca se poate. Rade cu gura pana la urechi, trebuie sa il filmez odata. A incercat odata sa faca si cu finul nostru asha..s-a pus ala pe un plans
, cat mai sus daca se poate. Rade cu gura pana la urechi, trebuie sa il filmez odata. A incercat odata sa faca si cu finul nostru asha..s-a pus ala pe un plans  . Au incercat si ai lui sa il faca avionul dar ii e frica. Copii si copii. dani are sange de parasutist in el
. Au incercat si ai lui sa il faca avionul dar ii e frica. Copii si copii. dani are sange de parasutist in el .
.
Gata, mi-am terminat tigara, merg sa ma intind.
Bianca 
  , mami de Sandra( 8.07.1997)
 , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
  si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru Poze Daniel 1 An
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme  Craciun 2006
 Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

maraki spune:
maraki spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Bumbitza...e cam mica burta, dar trimite sa incerc.Pune-o in dropul tau sau trimite in mailul meu.
Maraki...asta e distractia lui Dani..sa il arunce taicas`-o in sus, cat mai sus daca se poate. Rade cu gura pana la urechi, trebuie sa il filmez odata. A incercat odata sa faca si cu finul nostru asha..s-a pus ala pe un plans
. Au incercat si ai lui sa il faca avionul dar ii e frica. Copii si copii. dani are sange de parasutist in el
.
Gata, mi-am terminat tigara, merg sa ma intind.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">FilmeCraciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Bianca eu am scris serios nu in gluma
 Mie imi este frica sa nu-i alunece din maini!!! o data il ridica in sus socra-miu pe Angelo( nu il arunca doar il ridica)si l-a dat cu capul de tavan
 Mie imi este frica sa nu-i alunece din maini!!! o data il ridica in sus socra-miu pe Angelo( nu il arunca doar il ridica)si l-a dat cu capul de tavan 
mai nu este cinstit!!!! cine stie cand intra Bee sa ne spuna ce bebe are

Anooooo nu ne mai tine pe jar
 Cinste tie cum te porti cu bona
 Cinste tie cum te porti cu bona 
Am vazut ce cretulina s-a facut Emma
 Am reusit sa imi fac dus si sa spal in baie cat a stat Angelo in tarc, Giorgos a fost la o comisie de medici si trebuie sa soseasca.Socrosenia tine suparare ca nu a sunat de atunci si de obicei la ora asta era cu Angelo afara cand avea liber
 Am reusit sa imi fac dus si sa spal in baie cat a stat Angelo in tarc, Giorgos a fost la o comisie de medici si trebuie sa soseasca.Socrosenia tine suparare ca nu a sunat de atunci si de obicei la ora asta era cu Angelo afara cand avea liber  fac posibilul sa iesim pe undeva astazi si sa nu se duca Giorgos la ea cu bebe
 fac posibilul sa iesim pe undeva astazi si sa nu se duca Giorgos la ea cu bebe 
Giova cum adica a papat bluza Marco??? Nu inteleg.... O sa va fie greu pe drum lung cu masina, Marcolino nu o sa anchilozeze atatea ore in scaun??? Nu ai voie sa il scoti din el deloc cat santeti in mers.
Mirela cum te impaci cu femeia care a venit la voi? CUm se poarta cu Dani???
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

monica70 spune:
monica70 spune:
quote:
Originally posted by MARAKI
Giova cum adica a papat bluza Marco??? Nu inteleg.... O sa va fie greu pe drum lung cu masina, Marcolino nu o sa anchilozeze atatea ore in scaun??? Nu ai voie sa il scoti din el deloc cat santeti in mers.
 A PATAT NU A PAPAT
 A PATAT NU A PAPATMONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

maraki spune:
maraki spune:
 pai daca asa a scris Giova 
Monica 
http://community.webshots.com/user/maraki36
  mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Giova spune:
Giova spune:
 Maraki si-a patat bluza cu suc de porto, nu a mancat-o  . scuze, am scris gresit.
. scuze, am scris gresit.
Stiu ca nu ai voie pe autostrada sa-l scoti din scaun, dar ne oprim des, si inoptam prin austria pe undeva, pe langa Viena.
Bumbita maine mergi la eco?
aici ploua  .
.
eu am terminat de calcat.
_
Gio si  Marco (6 ian. 2006)
Marco (6 ian. 2006)
  poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Giova spune:
Giova spune:
 Mie nu mi-au venit cele 8 mil. pt. copil.
Umbla mama disperata pe la posta, caci de la directie cica i-au trimis. Dracu sa-i ia de nesimtiti  . e gata luna si eu ioc bani.
. e gata luna si eu ioc bani.
_
Marco (6 ian. 2006)
  poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

bumbita spune:
bumbita spune:
  da, maine o sa fac echo la dr cu care o sa nasc. a inceput sa miste "pitica" la greu, mai fetelor. ma inmoi toata cand simt. orice as face ma opresc imediat din activitate ca sa o pot simti mai bine....
da, maine o sa fac echo la dr cu care o sa nasc. a inceput sa miste "pitica" la greu, mai fetelor. ma inmoi toata cand simt. orice as face ma opresc imediat din activitate ca sa o pot simti mai bine....
mai gravidutzelor, voi pe unde umblati? denisa stiu ca are baitele? dar march? a anuntat? ca am ramas in urma cu stirile.
eu cred ca bee are baietele, de-aia i-a lasat ei ana placerea sa ne anunte. nu-i asa, anasebe?
toanca pana la urma te-ai obisnuit la noul loc de munca? cum e? pe litigii intri sau numai pe consultanta?

sa vedeti la noi ce soc va fi saptaman viitoare...cand m-am dus sa-i zic directoarei ca sunt din nou insarcinata i-a cam picat fata, adica nu se astepta clar....03.01.2007 era data clara a revenirii mele la serviciu...dar BOMBA va fii cand si colega mea, tot jurista, va anunta si ea ca este gravi si va naste in decembrie....si astfel, se vor trezi la 01. ianurie 2007 fara cele doua juriste 

si la noi in oltenia e innorat, dar mai bine asa...ca poti lucra, mie vremea frumoasa imi face chef de plimbareala...
sa vedeti dimineata cand il duc pe sebi la socrela, ce plansete, ce pacaleli trebuie sa facem sa-i distragem atentia pana dispar eu din raza lui vizuala...mi se rupe sufletul cand il las acolo.
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita  17 + si mami de sebastian(03.01.2006)
 17 + si mami de sebastian(03.01.2006)

bumbita spune:
bumbita spune:
 giova pai sa vezi ce mi s-a intamplat mie in ianuarie cu cei 8 mili.....de obicei , la noi vine postasul la usa si ni-i aduce...numai ca in ianurie postasul a fost bolnav, nu l-a inlocuit nimeni si nu a mai venit nimeni cu banii....noi nestiind ca asta e bolnav, stateam bine-merci si asteptam banii....cand am vazut ca sse ingroasa " asteptarea" ne-am dus la posta...si ce crezi? cica au stat doua saptamani la ele, dar daca nu a venit nimeni sa-i ridice, i-au trimis inapoi la dir muncii.

Giova spune:
Giova spune:
 Bumbita chiar vca va avea dir. o mare surpriza din partea voastra. normal ca lor nu le convine. tu acum lucrezi pt. firma voastra, nu?
Postarita a tot fost la mami pe scara, chiar i-a lasat niste bani pt. o vecina. 
Mama a sunat la Dir. si de acolo i-au zis ca i-a trimis. postarita nu i-a vazut, asa ca merge la posta sa intrebe superiori.
_
Marco (6 ian. 2006)

bumbita spune:
bumbita spune:
 da, va fi un soc pentru directoare. dar...avand in vedere tratamentele ce ne-au fost aplicate si mie si colegei...adica sedinte, deplasari, ore tarzii...plus, discriminare in ceea ce priv cond de munca, dotari, instruiri si mariri de salariu fata de alti colegi care, scuze, cam "freaca menta"....eu zic ca o cam merita...
eu acum fac munca voluntara pentru firma sotului meu ca cica sunt in cic si nu am voie sa realizez venituri..
 ca cica sunt in cic si nu am voie sa realizez venituri..