Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (180)
Raspunsuri - Pagina 8
Biancas spune:
Marco are pasaport separat? Eu pe Sandra am trecut-o la mine pe pasaport. Oricum nu merge nicaieri fara mine. Nu stiam ca s-a modificat termenul la pasapoarte. Oricum acum se poate iesii cu buletinul, numai la copii ar trebui sa le facem.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Giova spune:
Bianca al lui Clau e facut in 2005 si e valabil; 5 ani ca si al tau. si a lui Marco tot 3 ani e valabil.
si noi avem problema cu sucul, ca tot dintr-ala al bea, si putina apa.
felicitari pt. noul cuvant.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Crisu23 spune:
S-a cam saturat de iaurturi...de aceea va intrebam de budinci.
Mamaliguta cu branza nu serveste...
Giova spune:
Nu are pasaport separat. e trecut pe pasaportul la ambii parinti.
cand am iesit din tara in febr. ne-au intrebat ca marco unde e? ile-am zis ca e acasa.....
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Moni..Dani nu zice apa ca nu are la ce sa ii zica apa. Doar la cea de afara. Eu zic ceai care e greu de zis si suc. Am ramas interzisa ca s-a dus la storcator si se agatza cu mainile de mobila si zicea "tuc-tuc". Rares, finul meu spune frumos "apa" ca el bea de la 7 luni doar apa cum a avut probleme cu regurcitarea. Eu nu pot sa ii spun apa la ceai ca il derutez de tot.
Cosmi...am zambit cand am vazut ca ai zis ca nu ai rabdare la olitza.. ca si mine..cu al doilea e altfel..nu te mai stresezi atata din orice. Eu nici la Sandra nu am fost asha stresata, la Dani nici atata.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
monica70 spune:
NICI EU N-AM RABDARE LA OLITZA,NOROC CU MAMI CA O MAI PUNE.
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
pufumic spune:
Bianca, cretzolinul e bine, in continua miscare. Si marturisesc ca am cam obosit. M-au cam lasat si nervii. Batranetele, de. Ar cam trebui sa incep sapaturile pentru bona, dar am o spaimaaa. Si unii ma mai intreaba cand il fac pe bb 2. Teoretic si maine, practica ne omoara.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod
Biancas spune:
Pufu... Lasa ca vine si la voi bb2 cand o sa trebuiasca. Eu am vrut intotdeuna 2 copii cu diferentza 2 sau 4 ani intre ei, dar acum dupa atata timp ma bucur ca traiesc din nou experientza de mama a unui bebe mic. Dar nu as mai face inca un bb cu asha mica diferentza intre ei. Vad multe mamici gravide si altul in carucior dar .... e frumos pt ei ca e diferentza mica dar si pana cresc...
Copii vostrii merg cu spatele? Dani de vreo sapt merge in picioare cu spatele si il distreaza de numa. Deja merge toata camera mare cu spatele si se rade de zici ca cine stie ce face
Moni, chiar ieri vb cu soacra-mea (care e contabila) si mi-am dat seama cate stie un contabil de cum se poate fura in firma, cum se pot aduce facturi si bonuri de motorina"naspha" si umflate si decontate aiurea. Si tu ca si contabil sau economist vezi multe si tre sa taci si altu fura Cred ca ai inteles ce vroiam sa zic.
Bumbitza, e mortal Sebi la chiuveta Ce dur se spala la putza si ce fain face cu limba la baie. Super idei iti vin
anasebe spune:
Bianca Si Tibi merge cu spatele, se roteste pana ameteste, se urca si coboara de peste tot.
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
monica70 spune:
BIANCA LA MINE TOATE FACTURILE SI BONURILE LE DAU SA FIE SEMNATE DE DIRECTOR DECI EL RASPUNDE,MIE MI SE FALFAIE,CE AM AIA INREGISTREZ.DAR ACI NU PREA E CAZUL,DINCOLO MAI ERA (),DAR AM PARASIT CORABIA NEBUNILOR
SI dIANA MERGEA SAPTAMANILE TRECUTE CU SPATELE,ACUM MERGE CU MERSUL PITICULUI ,DAR ASTA PARCA V-AM MAI ZIS.
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI