Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (180)
Raspunsuri - Pagina 7
cosmi1975 spune:
nu mai stiu sa pun poze in droph la mne
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
pufumic spune:
Cosmi, eu n-am zis nimic de valabilitate, Giova zicea de 2 ani, dar nu cred ca-i asa. La mine scrie ca-i valabil pana expira pasaportul meu.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod
Giova spune:
Cosmi poza bebeilor e valabila 2 ani.dupa 2 ani nu cred ca e musai sa ne schimbam si noi pasaportul, poate lipeste un alt abtibild dintr-ala peste, cu noua poza+datele.
Crisu mai da-mi odata adresa ta de mail. ca am uitat atunci, si nu o mai caut.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Giova spune:
Cosmi, Pufumic al meu pasaportul e valabil pana in 2016 si a lui Marco pana in 2009, adica 3 ani nu 2. acum m-am uitat in el.
Crisu nici eu nu fac budinci.
se vede ce chef am de .
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
neatza..
Cosmi ce fain ca mergi in excursie cu copii...si Sandra va merge prin iunie, in fiecare an au mers. Anelu trecut au fost la Gradina Botanica din Cluj si la nush ce muzeu si i-a placut foarte mult. Eu nu am vazut Gradina Botanica niciodata, cu toate ca e la 2 ore de mine.
Giova, nasol cu maselutzele..pune-te si mai dormi sa mai recuperezi. De la toamna ciu-ciu somn daca te angajezi.
Denisa cand iti iei concediu sa stai acasa? Cate luni ai?
De la noi nimic nou, Dani si-a baut laptele pe la 8.30, a stat in pat pana la 10.15 si acum e prin zona se joaca. Astepta sa ii dau suc cum fac in fiecare dimineata, s-a dus la robot si zicea "tuc-tuc" a fost prima oara cand a spus suc. Nu ii dau numai dupa masa, vreau sa il flamanzesc ca poate mananca mai bine la 12, de cateva zile numai 1 fel mananca si ala cu jucarii in mana si avioane si pasarici pe afara. I-am dat apa, a baut 2 guri si mi-a intins sticla. Nu ii place. Nu e el prost
Crisu, ce budinci draga? Este iaurt la magazin de care vrei si cu ce vrei, numai bani sa ai
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
cosmi1975 spune:
eu l am facut in 2004 si e valabil pana in 2009 si la bianca tot asa scrie
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Biancas spune:
Giova..cum sa fie pana in 2016? Cred ca e o greseala. Pasapoartele se fac pe 5 ani, asta e regula. Eu mi l-am facut in 2005 si e valabil pana in 2010, acum m-am uitat pe el. Trebuie sa il trec si eu pe Dani pe pasaport ca el nu e bagat doar Sandra.
Pufu, ce face cretzolinu?
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
monica70 spune:
CRISU cu placere,acum asteptam pozele!
BIANCA bravo pentru Dani cu "tuc" .Nici vorbareatza mea nu zice ... ea cand vrea suc zice "apa" ... dar cand ii arat apa si nu vrea, stiu de obicei ce ii trebuie si ii dau sucul ... ca toata ziua numai suc ar bea
Diana a dormit tun toata noaptea,s-a trezit pe la 9 a baut laptic si ... iar doarme cica ! Maaaaare minune!!!
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
Giova spune:
Bianca nu sunt proasta. l-am facut anul trecut in iunie,odata cu marco. al meu e valabil 10 ani, a lui marco 3.
de anul trecut s-au schimbat anii de valabilitate a pasapoartelor.
cu cat copilul e mai mic cu atat se schimba mai repede, deoarece si fizionomia lui se schimba. de aceea la bebei e 3 ani valabil.
eu nu sunt obosita, doar ca ma gandesc la Marcutul meu, ca va pica mrupt. m,ai ales ca e o vreme de tot kk-ul.
_