LMA*Ghiocei de Martie-Aprile 2006*(34)
Raspunsuri - Pagina 23
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Azi Ali a adormit la pranz instantaneu. Nu-mi vine sa cred. Sper ca s-a facut fetita mare si cuminte
.
alinaalex spune:
quote:
Originally posted by carmenpit77
Buna fetele
Azi Ali a adormit la pranz instantaneu. Nu-mi vine sa cred. Sper ca s-a facut fetita mare si cuminte.
bravo ei!
fetitza cuminte, ce mai!
io dau in continuare cu leganatul, dar ziua in 5 min. si adoarme!
noi ne nanim de 2 ori pe zi, dimineatza pe la 11 si dupa-masa pe la 4-5. Ali doarme numai la pranz?
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
alinaalex spune:
Andreea, ai avut dreptate. Sau aia de la INMH.
M-am riscat si am iesit afara la plimbare si peste o ora si ceva ne-a prins ploaia. Torentiala vreau sa zic. Am stat pe o terasa ca sa ne adapostim, dar dupa o juma de ora deja era senin si caaald!
Ciudata vreme, si cand am iesit era soare si cald.
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
mariana_1976 spune:
Aida ce mai seamana gradinita de acolo cu asta de la noi!![]()
Foarte reusit aspectul tortului si masa asortata!Alex e asa de frumusica ca intotdeauna!(vreau si io o fetita cu ten asa trandafiriu!
)
Ameera ce sa mai zic...m-ai lasat fara cuvinte ca ai fost in Iran,fiindca am la serviciu pe cineva din aceasta tara si sunt destul de la curent cu situatia acolo.Bafta multa!(eu nu cred ca m-as descurca onorabil cu invatatul si copiii in acelasi timp!
)
Andreea-Georgiana si Markus e topit dupa animalute.Pisoii nostri il incinta dar si pe cateii rudelor si prietenilor ar vrea sa-i pupe.
Cu baita e normal la o anumita virsta.Fetita mea cea mare urla ingrozitor si nici la coafor nu a acceptat inainte sa implineasca 3 ani.![]()
Aalina2003 fetitele mele nu sunt deloc ca suedezele,au mostenit nu stiu de la cine din familia mea un ten mai smead.In schimb baieteii arata a suedezi.Ce ti-e si cu genele astea!![]()
Noe ce-i ala almette ca mereu aud ca cei mici papa la voi asa ceva?
Irina cind am fost intr-o iarna la Constanta era o vifornita de am zis ca nu mai vreau sa merg pe litoral decit vara.
Noi tot in costum de fis deocamdata.Luna asta pe la sfirsit l-om da jos daca e vremea frumoasa...
Adar si cum...tu & Noe stati mai mult pe messenger si pe culinar ca sa gasiti scuze de ce nu scrieti mai mult si la noi?
Pai nu e corect!
Catrinutza nuuu, n-o sa-i scoata ochisorii daca ii mai faceti un surior.Pe la 2 ani+ incepeti chiar sa va mai intelegeti cu Mariuca...si se intimpla sa va mai asculte.
Sotul meu a decretat ca 5-6 pitici ne sunt de ajuns,altfel cica trebuie sa deschid o gradinita in limba in romana si sa cer fonduri de la EU pentru minoritate...
Alinalex vezi ca fetele de aici o sa se supere daca mai zici de kg tale.
Cum sa se acumuleze ceva daca voi sunteti asa de plimbareti in fiecare zi?Vorbesti serios ca s-a bronzat Marc?Aici ne tot piseaza sa nu-i lasam deloc la soare si nici macar cu crema protectoare pina dupa 2 ani.(or avea ei nordicii pielea mult mai alba si mai sensibila,dar vad ca si Markus a mostenit asa ceva deci ma conformez...)
mamicile si ghioceii
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
mihaser spune:
Salutare!
Poli am vazut pozele si inca o data pe cele de la nunta ta...ai fost ca o papusa de frumoasa...aveam eu cand eram mica o papusa Luana foarte frumoasa (o mai am si acum la mama!) asa aratai tu! Despre Salonic...e foarte frumos din ce am auzit...mi-a parut rau ca nu am fost in excursie acolo acum 2 ani...am fost decat a Skiathos si Meteora.
Simona spor la bb2! Si sa-mi spui si mie secretul daca ramai inaintea mea! Da?
Mariana eu vorbeam despre Dominica, nu despre Republica Dominicana. Am auzit ca si cea din urma e foarte faina!
Ce super se joaca cei mari cu bb Markus...ce fain de voi cu 4 copii! Sa va traiasca si sa vina si al 5 lea! Chiar ce ati vrea sa fie baiat. fata/ gemeni?![]()
Alinaalex tin pumnii peste vreo 20 de zile aproximativ! Ai dreptate cu vremea...la noi aseara a plouat, in rest tot zapuseala din aia si 20 de grade...parca eram in Maroc!
Ile uite eu chiar nu auzisem de problema asta la fetite, dar cred ca e normal...Si Cristian de cate ori il schimb verifica organul sa vada daca nu si l-a pierdut intre timp...
De tuns...l-a tuns mama ca era prea transpiracios!
Cameliada, Alina incuscreala ceva? ca sa stim si noi!![]()
Laura ce fac fetele? Unde umblati?
Claudia dar voi? Unde e japonicu tau galbior?
Amereea nu-ti dai seama ce comoara ai...poti sa lucrezi intelectual cu ea in preajma...pai Cristi se jeleste si daca spal o farfurie...daca citesc un curs turbeaza...Mama in Iran nu as merge nici sa ridic 20 000 de euro. Mi-e teama de tarile astea ca de naiba!
Andreea G ai fost super tare azi...chiar am crezut ca de maine incepe week-endul...eram 2 aiurite pe planeta Romania!
Glumeam...eu am aspirator, dar o sa incerc sa intru in direct pe 22...Ada a reusit?
Aida a fost super dulce Alexandra de ziua ei si se descurca foarte bine la cresa...nu are probleme! Bravo!
Irina uite ca io imi doream plaja si briza...dar daca e asa frig nu ma mai joc!
Catrinutza pai sa "vorbeste" cu Andreea cand e tornada ceva ca sa te programezi cu nasterea pe atunci!
Nu de alta dar sa nu se supere bebe2 ca l-ai adus pe lume in conditii meteo normale!
Noe eu nu te am...o sa te adaug!
Pe Ada am adaugat-o dar nu imi apare in lista! Ada te mai adaug o data!
Pupici Biei ce nu sta locului si Maiei cea cumintica!
Serj voi? la plaja?
Cristian azi s-a dat pe tobogan si in balansoar...fetele balansoarul ala m-a terminat...erau abdominalii incordati la maximum! Sa nu va mirati daca o sa apar cu un abdomen plat...cateva balansoare pe zi si m-am aranjat!
Va pupacim!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Serj spune:
Buna!
Mihaser nu, nu la plaja. au ajuns ploile si pe aici
am vrut sa-ti spun de pozele din Viena, ca sunt atre frumoase, Austria e o tara care mie imi place foarte mult. dar la roata e adevarat ca au si restaurant, dar au si cabine normale cu pret accesibil. asa ca data viitoare nu va lasati pacaliti ![]()
Andreea noi ajungem prin tara, doar in toamna, poate prin octombrie.
de ce ai tuns fata??? aici nu e cu intarirea parului daca il tunzi, se ia ptuin din varfuri cand mai creste.
pe mine de mica ma tundeau de nu stiu cate ori ca sa am parul mai bun, si... tot asa mi-a ramas
Irina vad ca e cuminte Andrei, daca poti sa ne mai scrii si noua.
ce face piciorul?
Mariana sunteti temerari, daca va incumetai la asa un drum cu toti copilasii. Cuba, ce am auzit pe aici e destul de apreciata, si sigur va intoarceti si voi ca sa ajungeti prin tari mai apropiate ![]()
Almette, e un tip de branza (daca nu ma insel, olandeza)
Aida tare scumpa e Alex! tu vorbesti cu ea si engleza?
cum s-a acomodat?
Noe foarte bine mananca Bia! si ce par lung are!!! la noi creste cu incetinitorul...
Ile Viv e o blonduta tare scumpa, si tu trebuie sa intri mai des sa povestesti de voi 
nici eu nu cred ca trebuie sa ajungi cu ea la medic si mai ales sa i dea pstilute. aici sfatuiesc parintii sa ignore astfel de comportamente ale copiilor. mai ales ca se vor manifesta si mai tarziu...
Catrinutza eu cred ca atomica va fi tare mamoasa cu fratiorul/suriaora...
despre noi, nimic nou... vad ca dinti tot 7 bucati sunt (si tare greu mai cresc).
s-a invatat afara si se duce toata ziua la usa, iar cand plec afra ea se apuca de piciorul meu si ma trage sa o iau in brate.
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
Ameera spune:
Salutare!
Aida, am vazut pozele de la petrecere si de la cresa, e frumusica foc Alexandra!
Alinaalex, Mihaser, da, stiu ca am o comoara de fetita, ca daca nu era asa cuminte, chiar nu stiu cum as fi scos-o la capat.
Andreea, nu e graba cu nr de la fabrica, probabil n-o sa ajung oricum pana saptamana viitoare, da' sa nu ma uiti. 
Io-s tare fericita ca de cateva zile Sara nu mai plange cand o vede pe bona si par sa se inteleaga mai bine... i-au trebuit aproape 2 luni pentru asta. Mi-era si mie asa de greu sa plec de-acasa avand imaginea copilului inlacrimat care se agata de mine sa nu plec... Bine ca a trecut.
Fug la nani, noapte buna!
Ameera si
Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)
gabi_fer spune:
Iata ca am reusit sa intru si eu pe 

. Incerc de cateva zile sa va spun ca am rezolvat problema cu pozele si le puteti viziona.
Despre Alex va pot spune ca zilnic invata ceva nou si ma uimeste cat de multe poate face. Sunt copiii astia adevarate minuni.
Aida - Am vazut pozele si imi pare f inalta Alexandra. Ma insel eu?!!!!!
Va las fetelor ca pic de somn.
Ar mai fi ceva de spus mamicilor care si-au tuns bebeii " Ati obs cat de repede le creste parul? Alex a fost tuns aproape zero (unu) si cred ca deja are parul de trei.
Acum chiar va spun NB!
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051
Ameera spune:
quote:
Originally posted by mariana_1976
Sotul meu a decretat ca 5-6 pitici ne sunt de ajuns,altfel cica trebuie sa deschid o gradinita in limba in romana si sa cer fonduri de la EU pentru minoritate...
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Ameera si
Sara"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)
ile77 spune:
Fetelor va multumesc pt sfaturi.Pći atunci nu ma voi mai stresa .O ridic ori de cite ori o vad in pozitia respectiva, dar dupa 15 min vrea sa faca la fel
. Astept sa vina si la noi vremea de vara s-o scot mai mult afara ca sa-si consume mai bine energia .
Mariana, eu credeam ca tu glumesti despre bb nr 5. Dar se pare ca e treaba serioasa.
Daca as putea sa inteleg si eu de unde ai atita energie??Lasa nu imi spune ca spala masina rufele, vasle, ai lenjerie de pat care nu se claca ,etc, ca si eu am la fel ,dar tot ma pling mereu.
Nu-ti vine niciodata un chef sa fii numai tu singura citeva zile?
Singura concluzie la care am ajuns este: pe tine viata de fam cu multi copii de fapt te umple de energie, "relaxare" si "liniste" nu sint cuvinte pt tine.
Aida, Alex e o frumusete.
Deci urmatorul sa fie un baietel la fel de frumos.
Catrinutza, hai ca m-ai distrata rau cu"scopul viziei tale prin zona![]()
Mihasher, zi-mi si mie unde s-o vad si eu pr Andreea??Sau macar ce canal e??
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR