LMA*Ghiocei de Martie-Aprile 2006*(34)
Raspunsuri - Pagina 22
mariana_1976 spune:
Ile nu te ingrijora cu Viv, ca asa cum ti-au scris si mamicile de ghoicei,e normal.Eu nu am avut asa faze cu a mea(acum are 9 ani+),in schimb cumnatele mele suedeze si alte mamici pe care le cunosc,mi-au povestit uneori de fetitele lor care faceau ca si Viv.
Nu trebuie sa-i dai nimic;probabil se va dezobisnui treptat daca incerci sa te joci cu ea si sa-i arati lucruri noi in momentul cind o vezi ca ar dori sa ...
Da,ai dreptate cu precautia in Cuba.Am citit chiar pe pagina ministerului de externe in raportul pe tari ca au crescut nr. de tilharii,in special in capitala.Nu as fi mers daca sotul nu ar fi insistat de atita timp...In fine noi am calatorit in mai multe tari in afara Europei care erau considerate "periculoase" in lista ministerului de externe de aici, dar pina acum nu ne-a furat nimeni,poate am avut si bafta.Sotul meu zice ca ce sa ne fure daca nu avem decit f.putini bani la noi cind iesim undeva,ne imbracam/purtam modest,nu scoatem la vedere ap. de filmat,nu ne imbatam si nu ne plimbam prin zone cunoscute ca periculoase...
Cameliada wow ce intilnire ati organizat voi cu ghoiceii! Par asa de cumintei acolo in poza impreuna!
Markus ca si Tudor merge,dar prefera sa se catzere sau sa fie purtat in brate de "suriorii" mai mari.El de fapt a inceput sa scoata cuvintele inainte de a merge singur.Tudor vorbeste?Markus mereu vrea sa zica cite ceva si nu-i prea reusesc decit 4 cuvinte deocamdata.(dar e adevarat ca exersam la vorbire cu tot felul de carticele cu poze si mereu ii aratam si numim obiecte)Mai nou,ii place sa bage furculita sau lingurita lui de plastic in farfurioara si sa incerce sa ia mincare cu ele.I-am daruit setul de plastic de farfurioare,canite,lingurite care fusesera ale copiilor mai mari si e foarte interesat de ele.
Aalina Ana seamana un pic cu fetita mea cea mare cind era de virsta ei.Asta mica,Magda nu le prea are cu dormitul in timpul noptii,uneori se scoala chiar din ora in ora din cauza colicilor.(da las c-o trece in citeva luni)Vad ca a crescut oricum mai bine decit surioara cea mare si sunt multumita.
Alinalex bravo pentru analizele bune!Vad ca o sa va duceti o multime de mamici de ghiocei la Odiseea de 2008.Ce as veni si eu cu voi mai devreme de septembrie daca nu am fi luat biletele pt.vacanta de iarna!
Tu ai scris cumva mai demult ca te duceai cu baietelul la un grup de copii si mamici de aceasi virsta?Daca da,ai putea sa ne povesteti un pic cum e acolo si ce faceti de obicei?
Si eu m-am dus cu Markus pina sa incep serviciul si voi merge din nou din August si cu aia mica.
Monica,felicitari pentru statutul de matusica!
Parca mai ieri ne aratai poza de nunta a sorei tale,nu?
Ciuf ce simbolizeaza sarbatoarea Cinco de Mayo?
Eu am o boala cu seturile de pat si cu perdelele.Astea din urma le schimb in fiecare anotimp si le aleg asa incit sa-mi inspire "atmosfera" de sezon.![]()
Aida deci tu te abonezi la Odiseea de Mai-Iunie 2008?(poate ne-om intilni pe-acolo ca si noi avem planuri de...septembrie
).
mamicile si ghoiceii
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
Ameera spune:
Buna, fetele! Io sunt iar la capatul puterilor dupa o saptamana infernala, dar mai e putin si se termina semestrul si sper sa fiu ceva mai libera. Am noroc ca Sara este foarte cuminte si ma lasa sa muncesc si in timpul zilei (desi cea mai mare parte imi ramane pentru noapte), de multe ori stau la computer si ea se joaca frumos langa mine, ii mai povestesc despre traducerile sau cursurile la care lucrez si ma asculta zambind, imi raspunde... e o dulce.
Mi-e si jena ca vin cu urarile asa de tarziu... La multi, multi ani fericiti, Catrinutza!
La multi ani si ghioceilor care incheie lista, Iustin Sebastian si Alexandra!
Am vazut-o si eu pe Andreea vineri, e singura zi cand sunt acasa dimineata, e tare draguta. Era s-o pierd, ca eram chiauna de somn si stand eu asa constiincios la TV m-am intrebat la un moment dat oare de ce stau si ma uit pe Romantica si mi-am gasit altceva de lucru, dar dupa juma' de cana de cafea mi-am amintit :).
N-am apucat sa citesc decat ultimele 2 pagini... scuze.
Mariana, bb5... ce frumos! Esti extraordinara!
Intr-adevar, nu toate tarile care sunt in mod oficial considerate "periculoase" sunt si in realitate asa. Daca nu iesi in evidenta ca strain, totul e ok. Stiu cand am fost in Iran acum cativa ani, iar rudele si prietenii se purtau de parca plecam pe front :)) , insa totul a fost foarte fain si fara nicio problema.
Fetele, imi da si mie cineva adresa fabricii de pantofi de care am tot citit pe-aici? Ca stam tare prost la capitolul asta si tot ce am gasit sa-mi placa era la preturi exagerate.
Fug sa ne pregatim de baita, pup cu drag pe toata lumea! 
Ameera si
Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)
ANDREEA GEORGIANA spune:
Intru pe fuga,doar sa va salut si sa scriu 2,3 vorbe.
Miha,parca abia acum seamana frezele...Si noi urlam la baita,de cca 2 saptamani(acum parca ceva mai putin totusi).Sta in picioare,se incordeaza,iar spalatul pe cap este un supliciu,mai ales pt. noi.Cica este doar o etapa...
Cat despre aspirator(cuptor,tv si orice altceva),secretul consta in a suna inca de pe la 8.50,pt. a putea prinde linie libera.Adar stie...ce greu...chiar imposibil e!
Catrinel,Bubu pupa tot ce prinde in parc,mai ales...catei.Si are lipici la...bunici,adica la pers. varstnice si la cuplurile tinere(de pe bancile din parc),la care se uita si bodogane ca o precupeata,in timp ce bietii oameni se saruta.
Poli,ce distracaciosi(vb. fetitei unei prietene!)sunteti!Imi place poza in care Nick face...botic(cea cu biscuitul).Bubu n-a prea stat la tuns,tocmai de aia este ciopartita.Cum o prindeam,mai taiam o suvita.Inca mai gasesc fire mai lungi...
Ile,poate iti spune Kim cum a intrat pe site.Dar nu e nici o sfaraiala.
Mariana,pana la urma se pare ca au dreptate vcei care imi sugereaza sa mai fac un bb,sa se creasca unul pe altul...![]()
Kg in plus sunt pe fund+burta,deci sunt.Le maschez destul de bine,stiu!!!
Ameera,daca nu se indura nicio fata sa-ti dea adresa de la fabrica pana maine,iti trimit eu un PM.Am mobilul cu nr. de tel. jos,la incarcat si mi-e prea lene sa mai cobor.Pup si...bafta!
Fug la nani ca urmeaza o saptamana grea.Iar maine,ca fapt divers,ploua in majoritatea zonelor.Vor fi si desc. electrice(chiar grindina pe alocuri),mai ales la AlinaalexsiAdar.Si mamicile din Bucuresti,Timisoara si Rm. Valcea vor avea parte de ploi.Am zis!!!!Sa-mi spuneti daca am avut dreptate.Adica...INMH-ul...
Va doresc vremuri bune ca vremea e tare capricioasa!Pup!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
adar spune:
![]()
![]()
![]()
Si eu care vroiam sa plec tai-tai!!!
_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
aida_o spune:
poze de la petrecerea de 1 an
si de la cresa
www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)
aalina2003 spune:
Andreea, te-am vazut, te-am placut...si ..dupa cum spunea si Ameera, daca nu erai tu, zau daca ma oboseam sa caut Romantica..
Aaa...si la noi e nor urat afara, dar nu ploua..inca..
Mariana, si zici ca Ana mea seamana cu o micuta suedeza...? Adica mai maricica, vreau sa zic..uneori eu ii spun tzigancusa...
Ada, mai stai draga si pe-acasa, ca vaz ca nimic nu te mai tzine, ...doar ploaia..poate...
cred ca s-a luat hoinareala de la Noe...sau ce?![]()
Ma intorc mai tarziu..s-a trezit Ana dupa somnicul de dimineata...
Qamar spune:
pupaturi maxime de dimineata!
vazut poze, placut!
timp de scris nu avut, Bia o clipa in loc nu statut...![]()
ca vad ca si Ada s-a desconspirat: io mi-s diana_roua pe messenger, pentru cine nu ma are inca in lista![]()
am fugeat la terorista
o zi faina sa aveti
P.S. micaalsa, ma bantuie ousorul ala: i-l fac mediu, nici prea tare, nici prea moale, cu almette, smantana, putina painica, un strop de sare- si vad ca il accepta ok; ![]()
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
Irina71 spune:
Aida, vazut pozele cu Alex, sunt super cool !
Nasii tai sunt romani ? Iar la cresaaaa .... cine se plimba de colo-colo, in timp ce copiii ceilalti stau cuminti la masa ? ![]()
Si pe mine ma batea gandul sa-l dau la cresa pe Andrei si sa ma duc la serviciu, dar in timpul vacantelor ce fac cu el ? Mai ales vacanta de vara e luuunga, are 3 luni.
Miha, m-am socat cand l-am vazut pe Cristian afara in tricou cu maneca scurta si cu capul descoperit !
Doooooamneee, pai aici e un friiiiigggg .... mai bate si vantul tare ... noi nu am renuntat la geaca de fash, daca iti inchipui ! Si cu strampi pe sub pantaloni, si pulover pe sub geaca si cu caciula pe cap, asa sunt toti bebeii imbracati pe aici ! Chestia ca la noi vine vara mai tarziu decat in restul tarii, o fi din cauza brizei ... care uneori parca e taifun ... 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
alinaalex spune:
Mariana, eu l-am dus pe Marc de cateva ori la un club pt. copii, cu spatii de joaca. Lui ii place mult intre copii, mai ales ca acolo sunt de diferite varste. Si am facut tot acolo aniversarea primului anisor. Am pus si poze in albumele de la semnatura. Avem in oras mai multe cluburi de genul asta, dar inca nu le-am vizitat pe toate.![]()
Aida, am vazut pozele, vaaai ce fain tort ai facut tu cu manutzele tale, super, am admirat si masinutza rosie a Alexandrei si masa plina...si pozele de la cresa. Ii place acolo?
Andreea, sa stii ca aseara vremea a fost exact cum ai descris tu: a plouat torential, cu grindina ![]()
...pai si azi va fi la fel??? groaznic!
Cred ca vom merge tai-tai prin mall in cazul asta...
Ameera, ce noroc ai cu Sara ca e asa cuminte! eu nu ma pot apropia de computer daca gangania e treaza! vrea si el sa butoneze!![]()
Irina, in vestul tarii a fost f. cald pana mai zilele trecute! de aia era Cristian cu manecutza scurta. Doar de 1 mai a fost frigutz. Acum e cald iara, doar ca e noros si a ploat. Ieri a fost o zapuseala...sa-l vezi pe Marc ce bronzat e deja, ca tractoristii, eu la fel, cu urme de tricou!![]()
![]()
![]()
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
catrinutza spune:
Intru repejor sa dau raportul ca naneste activia care a baut prigat...intre ciorba de pui-pui, snitele si alte papici bune raportez:
Multam pentru urarile primite dupa prima runda de multumiri:Cameliada, Ema, Andreea, Alina2003 (merci de urarile punctuale
), Alinaalex, Mariana (mamica de 4 pitici) si Serj si Ameera - o urare intarziata e buna intotdeuna...de urari de bine nu o sa ma satur niciodata...

Alexandra...ultimul mohican din lista bebeilor de ian-feb-martie-apr-mai...iti doresc sa fii sanatoasa, desteapta, frumoasa, norocoasa in tot ce faci si sa le aduci alor tai numai si numai bucurii si fericire...

...ultimul scapa turma, nu-i asa???!!!![]()
Biutza....mai zi mama ceva ca sa stim ca sunteti bine...ce face mustacioara???? sper ca sunteti bine sanatosi...pupam...
Delia, am fost undeva pe la poalele Fagarasului, pe la jumatatea drumului dintre Sibiu si Fagaras; pensiunea se afla in cadrul Pastravariei Albota...da un google si vezi daca gasesti ceva, daca nu, iti dau toate amanuntele...oricum e o zona frumoasa...dar eu ti-as recomanda din toata inima si sufletul plaiurile Bucovinei si Moldovei de nord...inca n-am gasit ceva sa echivaleze peisajele de acolo...si daca va veti duce spre toamna cand rugineste frunza o sa aveti un spectacol extraodinar...
Auzi....cumva Maria e pe la tine????? ca n-o mai gasesc prin casa...ofer recompensa, da-mi-o inapoi...![]()
![]()
Alinalex...chiar ma gandesc cum o sa fie cu atomica si cu bebe 2, daca o sa aiba ocupatie atomica...daca i-o scoate ochii cum vrea sa faca papusii, e de naspa rau de tot...io tot mizez pe inteligenta ei si ca o sa fie mai maricica...da' daca o semana cu mine si frate-miu e iar de naspa ![]()
![]()
Kim...brava ca Alicia are mania curateniei...noi suntem din specia cocinosului, ratanului sau porcului raios...si cu cat sunt mainile mai murdare cu atat sunt mai suculente si mai bine rontaite...cat despre gunoaie, le strange de pe jos si mi le da mie in mana...are mania Rebu...
...curand pun si poze...am si cu catelul cu lesa...din pacate cumnata-mea a zis ca a filmat-o si cand colo nici un filmulet
...
Mariana...intr-adevar e frumoasa Valea Doftanei...si inca nedisvirginata de turisti...nu pe de-a-ntregul....si baga mare ca pana la 7 pitici mai ai de prestat 

Irina...la cum imi cunosc io ploada, sigur tre s-o leg cu lesa langa mine...ca aceeasi teama o am si eu...c-o sa ma cheme aia de la Radio Vacanta s-o recuperez din studiourile lor...
Carmen...trecut si prin Pitesti...superluminic, superinjurat pe cei responsabili cu indicatoarele ca ne-am cam invartit pana sa gasim iesirea spre autostrada...in rest nu am avut timp de prea multe de vazut....dar sper sa revin cat mai repede pentru ca vreau sa ajung din nou la Manastirea Cotmeana...
Andreea...te dau la protectia copilului...pai e poate asa ceva???!!! ce ai avut cu copchila????!!! pe ce ii mai pui tu moatze ca sa faca fitze?????!!! aud?!
Ile...nu en plicti...e bine sa ne mai scrii ce faceti, cum o mai duceti...sigur iese ceva bun din asta...
...
Adar...pupam puiuta mica ca sa ii treaba de tot buba de la gat...din pacate si la noi sosrurile si mancarurile care nu se pot lua cu mana au ramas pe locul tzaspe...asa ca am trecut la chestii nesanatoase precum cremwusti, branza topita sau danonino...pe sistemul ca macar are ceva in burtica 
...nu mai comentez cum e in jurul ei in incercarile de a papa zemoase....
Mihaser...tinem pumnii pentru cele doua linii paralele....
...hai ca incepe sa imi fie si mie pofta de un alt bebe...
Catrinele...pupam si micutza faraOana ca sa ii treaba bubicu'...cunosc chestia cu agtatul da tine cand nu vrea in pat...uneori ma ia pe dupa gat de zici ca vrea sa mi-l franga, numa' sa n-o dau jos din loc'shoru ala bun din bratele mele...mai ales cand se trezeste nopatea urland...
Si vad ca si Onuca ta "iubeste" baietii..sau ei pe ea

Carmen...ai incercat s-o lasi sa vezi ce face daca nu doarme dupa-amiaza?????daca matza mea nu adorme pana pe la ora 4, nici ca o mai culc (asta-i cam singura regula la noi in porivinta somnului)...si in general stiu ca daca adoarme pe la 10-11 ziua si trage naneala de 2 ore juma - 3, nici c-o mai prind la somn pana seara...si nu isi strica nici ritmul, nici programul de plimbareala (doar io sucomb subit de oboseala)...incearca sa vezi ce se intampla...s-ar putea sa fie mai nervoasa, mai agitata, mai maraita...dar experimenteaza...eu o culc atunci cand ii e somn (altfel pot sa o legan si 10 ore ca nu fac decat s-o enervez ca nu isi face ea show-ul)...de ex, intr-o zi n-a dormit decat vreo ora juma la pranz si seara la 7 n-am mai putut s-o tin treaza pana mai tarziu...a adormit pe jos la ea in camera, nemancata...a dormit pana a doua zi la 6 neintoarsa...programul ei n-a fost dat peste cap, ci eu am avut timp de niste bai, masti, manichiuri si pedichiuri![]()
..asa ca incearca si vezi ce iese...
Simona...te bat la fundu' gol...nu mai ameninta baiatu' ca pe urma ai sa te intrebi de ce nu se inteleg fratii intre ei...vezi ca specia asta de juma de metru prinde si intelege mult mai mult decat am vrea noi sa credem...lasa-l ca nu-i rau, e doar nazdravan...un pupic pentru un Iedutz nazdravan (ala mic al caprei)...asa ca matale canalizeaza-te spre facut bebe 2 si nu mai ameninta baiatu', auzi????

Catrinele, Kim...e bine ca le plac baietii, nu credeti????...![]()
![]()
Ile...e o faza normala si pt fete si pt baieti...isi descopera organismul, asa cum isi descopera si mainile, ochii sau alte parti din corpul lor...nu are o insemnatate sexuala, ci doar descoperire..sa nu o certi sau bruschezi, distrage-i atentia usor, calm si in timp nu o sa o mai intereseze...a mea cum e cu scutecul dat jos, cum si-o cauta, scarpina si face o fatza mirata...ii indepartez usor manutzele, spunandu-i ce fac eu acolo, care e scopul "vizitei" mele prin zona si ca nu punem manutzele murdare, etc...
Monicule, Rocsana-fata, Bia....treceti la apel....
Acum fug la tontzonica - mica ca a scilat dupa 2 ore juma de somn...deci pana diseara am show la maxim...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."