LMA*Ghiocei de Martie-Aprile 2006*(34)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Catrinel ce faza draguta cu Oana si baietelul din parc! Noi stam rau la capitolul asta:Markus prefera sa dea "pupici" doar fetelor din revistele mele de produse cu vinzare prin posta.

Da, noi am mai fost in Thailanda(zbor de 11 ore) cind Matei avea sub 2 ani si surioara cea mare aproape 5. Ne-am descurcat binisor,dar diferenta dureroasa va fi ca in Cuba nu se prea gaseste nimic pt.copii asa ca in Thailanda.Asadar noi parintii ne vom lua doar 2 sortzi si 2 t-shirts,restul bagajului fiind al copiilor.(bine,glumesc, dar cam asa ceva)

Vad ca pe DC si altcineva a scris de vaccinul ala impotriva varicelei cam acelasi lucru care ni se spune su aici in Suedia...Totusi eu il voi cumpara.

Andreea-Georgiana eu sincera sa fiu,nu stiu unde or sta cele 3 kg pe care vrei sa le dai jos.Dar daca asa doresti tu... Ce variat maninca Bubu tau!Markus nu s-ar atinge de fasole verde! Toti copiii mei sunt cam pretentiosi la papa...(de aceea cresc si atit de "voinici") Ma intrebai daca am ajutoare.Sigur ca da.Mama a sosit in martie,fetita cea mare de-abia asteapta sa o las pe ea sa-l hraneasca pe Markus,baietelul cel mare nu mai stie cum sa-i mai dea din jucariile lui(care nu sunt indicate copiilor sub 3 ani)si il care peste tot in brate de parca nu ar putea sa se miste si singur...Oricum eu sunt foarte fericita ca cei mari il plac si ii dau atentie mereu,in loc sa fie gelosi sau sa-l necajeasca,asa cum am mai auzit in unele familii.

Simona_toma succes la bebe2! Eu tot vad pe net oferte foarte ciudate:unele firme iti returneaza banii daca nu iti iese sexul de copil dorit pe care te ajuta ei sa-l obtii...contracost.Ceea ce m-am convins este totusi ca exista o anumita legatura intre ph-ul vaginal si alimentatia de preconceptie.

Mihaela/Timisoara da, eu am notiuni de gramatica la toate limbile pe care le-am studiat,inclusiv romana.Nuu,cubanezii nu prea vobesc deloc engleza,in afara celor care se ocupa de turism.Si oricum noi 6 nu vom sta la hotel,ci la niste particulari unde au fost anul trecut prietenii nostri de familie suedezi.
Scuze,la care anume te refereai, la Dominica sau Rep.Dominicana?Capitala celei din urma(Santo Domingo)am vizitat-o in 2004.

Cameliada si al meu este cu rontaitul la paine.Aici pediatra spune ca vaccinarile pe care le-am facut pina acum ar avea roulul sa-i protejeze sa nu faca infectii urite.Nu stiu cita dreptate o avea...

Adar ma gindesc ca poate Maia ar minca felul 2 daca i-l dai...inainte de supica.Ai incercat?Aici se spune ca lichidele consumate inainte de masa propriu-zisa scad pofta de mincare.

Tania2 am vazut slideshowul cu pozele de la virsta de 1 an.E atit de dulce si imbracata foarte la moda!Eu te inteleg:daca am o zi mai...dificila prefer sa nu ies afara decit putin si sa imi gasesc de lucru in casa.(ca treaba e mereu de nu se mai termina!)Cu vizitele, eu am cam rarit-o de cind s-a nascut Magda.In schimb,vin multe prietene si familii cu copii in vizita la noi.Nu prea pot sa-i refuz, ca ei sunt oricum draguti toti, dar uneori as dori sa nu mai soseasca seara dupa orele 19...

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Ile gata, am reusit sa va vad pozele cele mai noute.Ce dulce e Viv in halatul roz!Asa elegant imbracata sta ea la masa in scaunel?Al meu nu cred ca ar rezista nici 5 minute sa nu se murdareasca!Sa stii ca se vede foarte clar ca ai slabit.Pari atit de subtirica la fata!Imi place tare mult de mica chinezoaica!Suedezii adopta anual doar citeva sute de copii din alte tari,dar chiar in oraselul acesta unde stam,de la un timp am inceput sa vad mai multi copii adoptati cind merg prin magazine.

Serj ce bine ca aveti Internet acum! Te asteptam la povesti cit mai curind!

Pispirica,cum a ramas cu nenorocitii aia de taximetristi? Sper sa plateasca asa cum se cuvine!

Roxana ma gindesc la voi mereu.Ce mai faceti?Intra putin pe la noi,da?

Alinalex bine ca ai reusit sa mergi la doctor.Eu tot imi propun sa rezol problema cu molarul de "minte" care mi-a iesit dupa sarcina asta a patra si tot n-am ajuns decit sa termin cura de antibiotic dar nu mi-am facut inca programare sa mi-l opereze.
La voi se gasesc teste de ovulatie ClearBlue?La mine acestea vad ca au dat rezultate mereu.(mi-e si jena sa spun ca le-am folosit nu numai la conceptie dar si la...contraceptie)

Polixeni bine ati sosit! Magic Park,wow!!! De-abia astept sa vad in poza cum sofeaza pe tricicleta Nick!Al meu are un fel de tricicleta si cind se urca pe ea scoate niste sunete de "vrummmm,vrummm",e asa de haios.De asemenea il imita pe fratiorul mai mare si murim de ris ca poate sa-si faca o voce ragusita,din adins.

Kim ce seamana cu tine Alicia!(din ce in ce mi se pare mie!)Magnet la baietei de..."culoare" spui?Si mie imi plac atit de mult copii de rase diferite,mi-as fi dorit unul din fiecare(sa nu m-auda sotul)

Carmen eu cred ca e bine ca incerci sa-i faci o rutina cu orele de somn,masa,iesit afara...Daca nu doarme la timp dupa amiaza probabil va face nani mai tirziu si se va culca sui seara mai tirziu...

Da Biuta unde este? Ce-o face Adibal cu fetitele ei?
Dar Deea, Tina,Doublemom,Alinamizzi,LuizaX,Liliprejbeanu,CorinaG,Olgutta,Otilica,Cosmina,Zuzilici,Honeypuma,Guguluff,Andra Simona,Ceela...
Oare n-ar fi bine sa le contactam prin email/pm/tel pe cele dintre ele care nu au mai scris de mult timp?Ce ziceti?(sper sa nu provoc discutii cu aceasta initiativa?)

Alta intrebare: foloseste cineva dintre voi monitorul PERSONA pt.contraceptie/conceptie?

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Catrinel, ma bucur ca ai revenit, chiar ma intrebam de ce nu mai scrii si ca Oana este OK! wow, ce super ca doarme asa bine noaptea! oricum voi nu prea ati avut probleme cu naneala nocturna.

Carmenpitt, si eu il nanesc pe Marc in brate, pe picioare si are 12 kg (adica atata avea la 1 an, dar nu cred ca s-a mai ingrasat). Asta de la 10 luni, pt. ca in maxim 10 min. adoarme. Altfel tzopaie in patutz si sta in picioare, cade din picioare daca e rupt, asa ca asta e calea cea mai scurta - leganatul. Si ziua la fel. Si nu ma deranjeaza.

Mihaser, imi pare rau ca n-a fost sa fie luna asta...clar, ma astepti si pe mine! Eu sunt chiar la "inceputuri", z6, deci la sf. lunii sper ca voi aduce vesti.

Mariana, chiar nu stiu ce fel de teste de ovulatie se gasesc la noi. Nu am luat si folosit niciodata. Dar mi-ai dat o idee. Ca habar n-am cand ovulez

Poli, bine ati revenit acasa! Si noi avem tricicleta cum ai descris tu, a primit-o Marc de ziua lui si e super incantat de ea. Am fost de cateva ori cu ea la plimbare, dar mi se pare inca prea mare pt. el. avem si poze cu ea, vezi albumul 1 anisor, la pozele de la semnatura.

Simona Toma, bafta la facut bb2!!!

Azi am luat rezultatul de la analize si sunt in regula. Toate au iesit in limite normale, deci m-am linistit.

Noapte buna tuturor! Fug la naneala!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Tania, am reusit sa vad filmuletul cu Bia. Mi-a placut tare mult. Pacat ca nu ai pus mai multe poze. Ai incercat sa copiezi filmuletul? Daca da, spune aici sa fac si eu la fel. daca nu, marc $30 si il cumpar de la ei, DVD.
Acum vreau sa fac unul si pentru Luca din primul lui an de viata, am si o melodie tare faina selectata pentru el. Si ma gandeam daca astia de la One True Media mi le-ar pune pe amandoua pe un DVD. Daca nu ar trebuie sa platesc aproape $60.
Despre noi nu prea avem ce sa va spunem. Tot suntem in lucrari cu baia. Azi imi cumparai un set de pat. In oras e nebunie ca se sarbatoreste Cinco de Mayo si nu vreau sa particip ca am un colt impotriva mexicanilor.
Va pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Va multumesc pt complimente si laude la adresa celor 10 kg dat jos

Mariana, ce curaj ai sa pleci cu 4 copii in cuba. Am citit multe cazuri in care strainii din tarile mai bogate sint jefuiti.Sa fiti atenti cu ce mijloace de transport calatoriti in afara orasului.( na ,ca ma gasi eu sa dau sfaturi, dar o fac cu intentii bune)

Andreea ,esti o draguta.
Am incercat si eu sa te vad pe internet, dar nu am gasit nimik. Poate te pricepi tu mai bine sa ne explici ,daca se poate urmari emisiunea ta si pe net.
Bubu ca intotdeauna impecabila, iar mamica ei la fel de frumoasa.

Mihaser, se pare ca e la moda tunsu'. Mie mi-a luat ceva timp sa-i explic sotului ca treb s-o tundem pe viv macar o data sa i se intareasca firul de pår. Ca pe aici nu se practica.Si aici gradinita costa in jur de 300euro pe luna.

Alinaalex, tu treb sa fii unul dintre putinii fericiti care maninca cit vrea si nu pune nici un kg. Visul tuturor.

Am o problema cu Viv (daca e intr-adevar o problema) si nu stiu cum sa reactionez.
De la o vreme se pune pe burtica pe jos si misca din fundulet pina se face rosie la fata. Dupa cite am citit in sus si in jos se pare ca isi provoaca plåcere prin miscarea asta(un fel de masturbare la copii,ce urit suna).Voi ati observat ceva la fetitele voastre???
Oare sa ma duc la dr ??I-o da ceva pastile ??Sau sa astept sa treaca de la sine??

Ile si Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ileana, da o cautare pe forum sa vezi cate fetite se masturbeaza. E normal. Insa incearca sa ii distragi atentia cu ceva.
Stiu ca au fost subiecte despre asa ceva.
Te pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Iustinel de Mara, cum am putut sa uit?? La MUlti Ani, piticotule, sa fii sanatos si spune-i lui mami sa mai vina pe la noi

Ile,
e absolut normal ce povestesti, am mai citit despre alte fetite care fac asta. asa cum spune si Ciuf, incearca sa-i distragi atentia cu altceva. nu are nevoie de pastile, Doamne fereste. unele fetite fac asta, altele nu. dar e perfect normal. pupicei lui Viv.

www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

va salut fetelor,

Mihaser, ce fain arata puiul!Si noi suntem tunsi, chiar mai scurt de data asta. Sa stii ca chiar exista credite pt. interventii chirurgicale, asa ca, ai toate sansele.

Mariana, cateodata am o strangere de inima cand ii dau paine, ca in zona unde locuim noi gasesc doar paine feliata si ambalata, si ma gandesc ca are ceva conservanti.....da' pana la urma ma bucur ca e incantat si ca mananca cu placere.
Cum mai sta Markus la capitolu' mers? Noi mergem binisor da' cand se grabeste sa ajunga undeva, tot in 4 labute e mai usor!

Mai Catrinel17, da' mare cuceritoare e Onutza voastra! de acum incolo urmeaza fazele cele mai dulci, ca la varsta asta sunt puii tare spontani si inocenti. Merita o poza sau un filmulet faza asta!

Simona, succes pentru bb2!
mai da' ce s-a pus lumea pe treaba, pe aici, bravo fetelor!

Noi am fost la intalnire cu aalina2003 si a ei printesa Ana. Cred ca picii s-au placut da' la inceput au facut-o amandoi pe inabordabilii; abia spre final a incercat Tudor sa sparga ghiata cu o floricica smulsa din spatiul verde iar Ana, ca sa-si arate icantarea, a gustat-o si chiar s-a facut ca-i place....!!! Au fost niste dulcei, iar Ana e de nota 10, si frummoasa si vorbareatza si cumintica! O sa repetam figura ca ne-am simtit si noi bine .

avem si poze, mai scriu un mesaj si va dau lincu'

pupam lumile

pozele noastre sunt aici!
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/album/576460762390863603

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

aici sunt pozele cu Ana si Tudor
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/photo/294928804365438544/2

aici Tudor o piaptana pe buni cu peria de haine
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/photo/294928804366935881/1#

de aici sunt cateva poze cu noi doi la plimbare
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/photo/294928804366921260/0

va pupam

pozele noastre sunt aici!
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/album/576460762390863603

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Da, am fost la inatalnire.."blind date"aranjata chiar de mamici, dar eu cred c-a mers foarte bine asa ca o sa repetam figura cat de curand.
Tudor si Ana nu s-au pupat ..inca..asa cum fac alte fetite de pe-aici, dar cine stie ce-o mai fi data viitoare...
Camelia, multumim pentru poze, doar asa sa reusesc si eu
s-o "prezint" pe Ana..
Ile, asa face si Ana uneori, seara, inainte sa adoarma.Dar asa cum ti-au spus si fetele, e normal si nu ai de facut decat sa ignori situatia..
Mariana, de monitorul asta nici macar nu am auzit..poate altcineva stie mai multe!!mai zi-ne de Markus si de bebe Magda..cum, ce papa,cum doarme...Tu banuiesc ca esti in concediu..inca, nu?
Testele Clear Blue se gasesc si la noi.

Mergi la inceput