LMA*Ghiocei de Martie-Aprile 2006*(34)
Raspunsuri - Pagina 20
Serj spune:
salve!
in sfarsit am si eu net acasa!!! ![]()
si cum am ramas restanta la urari, incep cu Catrinutza La Multi Ani!!!! sa fii fericita, si sanatoasa, si numai bucurii sa ai alaturi de familia frumoasa!!!
Alexandra, ultimul ghiocel din grupa noastra, sa fii sanatoasa, sa cresti mare si numai bucurii sa aduci parintilor tai. La Multi Ani!!!!
Iustin la fel si tie, sa fii sanatos, sa cresti mare si frumos, si sa aveti parte toti ghioceii de o copilarie frumoasa, si o lume mai buna 

pupici la mamici si ghiocei 
revin...
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
alinaalex spune:
ceau fetele!
eu am fost astazi harnica, m-am trezit de dimineata si m-am dus sa-mi fac analizele! a venit un ajutor neasteptat din partea lui maica-mea, care si-a luat azi liber special sa stea cu Marc si sa-mi fac si eu odata analizele alea, ca doar tre facute dis de dimineata si la ora la care se trezeste Marc...adica aprox. 9 chiar si 10 , excuse me, chiar si cu el de m-as duce ar fi prea tarziu! am si profitat de ocazie si m-am mai invirtit prin oras, asa, de o cumparatura mica.![]()
Apropo, Marc a dormit asta noapte neintors, de la 10 aseara pana la 9 dim., nici macar pt. o gura de apa nu s-a trezit!
Tania draga, chiar imi pare rau ca sunteti consemnate de atata vreme in casa! cred ca e groaznic. Noi cred ca n-am avut vreo zi fara sa iesim afara, chiar si iarna, chiar fie ploaie, fie vant, adica ne facem de lucru si mergem cu masina prin oras la cumparaturi daca e chiar nasol afara. Adevarul e ca nu a facut febra niciodata. Eu stiu ca se poate iesi chiar daca e bolnavior, cu conditia sa nu aibe febra, ba chiar prinde bine un pic de aer. Acuma iesim de 2 ori pe zi, pana seara. Sa stii ca nici eu nu gatesc ptr. mine, sotul fiind mai mult plecat, gatesc numai pt. Marc.
Va doresc insanatosire grabnica!
Daca eram din Buc. veneam noi in vizita!
Andreea, am vizionat poz(n)ele cu Bubu, e tare poznasa ! ai tuns-o! dar sa stii ca-mi place cum ii sta si cu noua frizura!
Ile, pai se poate sa dai atatea kg jos??? wow, trebuia sa mi le dai mie! am nevoieeee!![]()
![]()
Mihaser, mai asteapta un pic, cine stie, poate totusi or fi niste kisori acolo??? sau poate ca ma astepti si pe mine la Odisee??? Tin pumnii sa fie pana la urma 2 liniutze!
Aida, distractie placuta in we, la petrecerea Alexandrei !!! Asteptam pozeeee!!!! Wow, 8000 km ati circulat??? super!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
Catrinel_17 spune:
Mai fetelor, hop si noi.
Oana e OK, e mai linistita, de 10 zile dorm toata noaptea – in sensul ca doarme Oana toata noaptea
Numai ieri noapte, incepe husband un concert de tuse, si dupa ce l-am tratat… preia Oana tonul, si ma duc la ea, o plimb, ii dau apa (ce i-a mai placut sa suga apa aia, cred ca a durat 10 min pt 100 ml), pe urma se agatza de mine sa n-o las, asa ca am plimbat-o, nu s-a dat pusa in patutz, am pus-o la mine pe piept si m-am intins pe pat, am stat asa nu stiu cat, titza sugea constiincioasa din degetzel, pana la urma am convins-o greu sa stea la ea in pat… asa ca am o pauza de somn de vreo 3 ore…inainte parca rezistam mai bine.
In parc tot dusa de manutze vrea, mergem la greu (dar numai dusa de labutze), impinge caruciorul, e super activa…
Oaaa, a fost asa o faza misto in parc!! Oana statea intr-o casutza la groapa de nisip, asa, lejer, pe prispa
si vine un baietzel ceva mai mare ca ea… face niste ochi cand o vede, si intinde mainile, o imbratiseaza si o pupa
Oana vede ca baietzelu’ are pe cap o sepcutza cool, intinde mana, da sa o ia, ala micu si-o ia singur si i-o aseaza oanei pe cap dupa care o mai pupa odata. Si nu se dadea dus! M-am spart de ras… era ca in felicitarile alea cu copilasi care-si dau flori…Oana se pupa cu baietii in parc!!!!!!!
MARIANA, vaccinul anti varicela face parte din programa de vaccinare, da. Noi nu l-am cerut… l-am facut odata cu ROR (MMR). Mergeti cu totii in Cuba? Asa zbor lung cu bebe magda? Ai mai facut asa? Pupici!!!
ANDREEA, am vazut ieri seara pozele cu bubu – ce bine ii statea culoarea! Ca ochisorii ei! Mama-mama, da ati tuns-o bine de tot!!! Cred ca-i practic… ati fost la frizer? Sau ati bagat masina…
AIDA, la multi ani Alexandrei!!! Numai bucurii si fericire!!!!! Nu am apucat sa citesc postul tau, dar am vazut ca ai scris… anul trecut pe vremea asta ne carabaneam ma “scutece”
de la TCELEN la AIDA….
Hei, TCELEN!! Iar e liniste la Galati?
Am uitat ce ati scris… trebe sa ma duc sa citesc din urma…..
Oh, fir-ar, vad ca YAHOO PHOTOS e pe cale sa se inchida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Beeei, si am tone de poze care trebe mutate.
aici
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
adar spune:
Special pentru Mihaser ... dedicatie de-aia fara numar ...
nush ce sa scriu, dar daca m-a rugat, scriu zilnic ... asta pana ii virusez noua doamna a lui tcelen, ca vad ca iar a disparut ...
Asadar, Miha, noi suntem bine, ceea ce va dorim si voua. N-am facut lipo inca pentru ca inca nu am banii, dar imediat ce ii voi avea, ma trazneste gandul sa o fac. Asa ca, daca tot ma iubesti sincer, da niste detalii, cat de multe poti despre operatia mamei tale. Pliz! Pupaceli!
_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
adar spune:
Catrinel .... 

asa face Oana ???? Se pupa cu baietei mai mari in parc ???? SUPER TARE! Ai grija, ca au tuns-o oamenii astia pe Bubu, de zici ca-i baietel, sa nu cumva sa o pupe si pe Bubu daca ajunge pe acolo![]()
Pupam si noi Oana frumusica!
Si pupam si Bubu tunsulica!
Si pupam TOTI bebeii frumusei! NA!
_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Elvie bine ai revenit pe forum. Parca tu mi-ai scris mai de mult(cand m-ai auzit ca am fost la Deva), ca ti-e dor de orasul tau natal. E de atunci nu am mai fost nici eu desi prietena mea a nascut acolo un baietel frumusel. Nu cred ca mai ajung pana in toamna dar vb mereu la tel.
Apropo ce inseamna iarna i Australia cam cate gr?
Aida sa aveti petrecere frumoasa sambata sau duminica.
Mihaser si Andreea Ali are 11 KG si n-as vrea sa o legan pe picioare dar la pranz uneori nu vrea sa se culce, dar nu stiu cum ar reactiona sa stea nedormita toata dupaamiaza mai ales ca si-ar da peste cap si programul de masa si de iesit afara.
Acum doarme, am fost in vizita la socrii si a adormit in scaunul de masina care o trage la somn ca un magnet.
simona_toma spune:
Salutare!Dragutelor, pe la sfarsitul lunii ne apucam si noi de facut bb2.Am de urmat un tratament, ca mi-a gasit domnu' gine o anexita si o vaginita.Tratamentul il fac in timpul ciclului si dupa avem liber la procreat o fetita cuminte(nu rea ca Edutu
) si mumoasa.Mereu il amenint pe Edutu ca-i fac o surioara care sa ma lase si pe mine sa dorm noaptea si pe el il trimit la tara la bunici
.
MAriana, ai innebunit??bb 5??????????
Mihaser, pe 26 mai cred ca o sa fim in Tm la o nunta, la Casa Banateana.Mi-ar placea sa ne intalnim.E departe de tine?
Va pup, w-e placut
kim spune:
Catrinel, deci si Oana are magnet la baietei, asa si Alisuca mea, se pupa si se imbratiseaza cu baieteii prin parc (ieri era un chinez), iar la cei mari (de preferinta de culoare mai inchisa
) le face ochi dulci, ii provoaca, rade zgomotos sa le atraga atentia si sa se joace cu ea. Am observat ca fetele nu o intereseaza prea mult, e aproape indiferenta.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Polixeni spune:
na ca ne-am intors si noi...de fapt n-am fost prea mult plecati dar imediat ce deschideam pc-ul hop si Nicusor care are o manie de a tranti mouse-ul de pamant...doar ce apucam sa deschid messenger-ul,de multe ori inchizandu-l asa cum l-am deschis.O sa m-apuc sa citesc mai cu atentie ce ati scris si sa ma mai uit la pozici.Am vazut ca a nascut Ileana .Vai ce ma bucur!!Sa dea DD sa fie un copil sanatos si fericit si sa-si bucure parintii!!
De asemenea vreau sa felicit sarbatoritii zilelor care au trecut (
pt intarziere).So, va uram din suflet toate cele bune si multe multe bucurii si sanatate !!!

In Salonik ne-am dus si noi in Magic Park unde ne-am dat pe toate masinutele adecvate varstei noastre
,am mancat si pop-corn si vata pe bat.Ne-am mai fi dus inca 1 data dar cumnata-meu nu a mai vrut.Ne-am fi dus si la gradina zoologica dar si acolo pt ca ne-am luat dupa altii....iar nu am ajuns.Bine ca macar ne-am distrat in Magic Park.Drumul a fost un pic cam obositor pt Nick.9 ore cu masina.Chiar a si vomitat cand ne-am dus.Am pus si poze.
Azi i-am luat lui Nick o tricicleta foarte faina.Daca l-ati fi vazut ce fericire pe el sa invarta ghidonul cand in stanga cand in dreapta si sa claxoneze din broasca aia de cauciuc.
Are maner in spate de care sa-l impingem,are copertina...o sa-i fac o poza sa vedeti si voi.Dar sigur exista si pe la voi.
Azi a fost foarte cald aici...
De-abia astept sa mergem si noi cu Nick.Deja i-am luat barcuta gonflabila.
I-am luat si solutie contra soarelui cu care il dau cand iesim sa nu-l arda soarele pe maini si pe fata.
Miha veniti in Grecia?In ce insula?
Mai am intrat si eu pe site-ul tv-unii unde prezinta Andreea dar unde o pot vedea si eu?
Mei Andreuto ai tuns-o pe Bubu?? Si a stat?Acusi ma uit la poze!
elvie multumesc pt urari!![]()
Fug sa schimb un kk....pfuuuuuu...revin mai tarziu.Pupicei pt bobocei si bobocele si tuturor mamicilor!
Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/
mihaser spune:
Salut!
Andreea asa crezi tu ca mai avem freza...ia uite!Hai lasa ca o rezolvam si pe asta cu cotizatia, dar ne dai un aspirator 
Ada ma bucur ca sunteti bine si ca mi-ai raspuns...pe lista de YM nu te mai am ca te-am adaugat cu alt nick si nu te-am vazut online cu ala...si eu vreau sa imi fac o interventie la och sa scap de miopie. Cristian a pus punctul pe I ieri cand mi-a rupt ochelarii si m-a lasat in ceata si la propriu...Despre lipo...mama a facut la Bucale la Clinica de chirurgie plastica si reparatorie si si-a facut decat la picioare...Operatia e operatie cu anestezie totala si tot tacamul...chiar daca a doua zi iti da drumul acasa nu e chiar asa floare la ureche...efectele au fost cool...arata ca-n tinerete si nici acum, dupa n legume porci consumati nu s-a mai depus acolo asa nasol ca inainte. Mama a dat foarte putin la dr atunci ca erau la inceput si preturile se mai negociau. Tipa si-a facut traba cum trebuie chiar daca nu a umplut-o de bani...ptr asta jos palaria!
Si eu ma milogesc de sotu sa-mi dea bani de operatie ca si a mea e fro 25 de mil. Ma gandisem sa fac un credit!
Alinaalex nu a fost sa fie nici de data asta...te-am vazut la aspirante mai!
Simo m-ai terminat...e in centru` langa Bega Banateana...as fi venit cu siguranta sa te vad si sa-mi dai o sarma
, dar sunt la soacra pe 26 ca trebuie sa mergem la intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. Imi pare tare rau ca ratez ocazia!
Carmen mama ce bine stati cu kg, Cristian are doar 10 kg...mereu se cantareste ca ma vede pe mine!
Poli ce fain ca ati fost la Salonic...asa rau imi pare ca nu am fost in excursie acolo. Si eu am papat vata pe bat la Viena, insa in roata nu ne-am dat ca e cu restaurante si costa 200 de euro de persoana.
In Grecia mergem la Skiathos din 10 pana in 17 iulie...am fi vrut inital Creta, apoi Kos si in final cel mai bine ne pica Skiathosulsi ne-am hotarat repede ca suntem innebuniti dupa plaja de acolo. O sa stam la hotel Palace, in cazul in care aveti drum pe insula!![]()
Fetele MP e matusica! Am vazut o poza cu nepotica pe YM. Sa va traiasca Monicule!
Catrinelule....si voi ne tradati...adevarata vorba aia ca cine alearga dupa 2 iepuri ramane cu alergatu`!![]()
Noi am desfiintat patutul ca ocupa locul degeaba si salteluta am pus-o jos sa se joace pe ea....Azi afara a facut tot posibilul si a intrat cu picioarele intr-o balta...era foarte happy, dar la baie plange rau mai nou!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre