LMA*Ghiocei de Martie-Aprile 2006*(34)
Raspunsuri - Pagina 19
ciuf spune:
Ileana, 10 kg??? Si tii secret? Cum le-ai dat jos? Prin dieta sau miscare? Sau amandoua?
Sa pui poze sa te vedem. Vazui ca ai 4 poze noi. Mi-era dor sa iti vad papusica. Mai pune poze, te rog.
Imi pare rau ac nu ati prins loc la gradinita.
Si noi suntem pe o lista de asteptare la o gradinita foarte bine cotata in oras, dar uite ca trecu mai mult de un an si inca nu se elibera nici un loc pentru noi.
Pune-l pe sotul tau sa se duca sa completeze o hartie pentru Viv si sa vina cu motive mai "plauzibile". S-ar putea?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
cameliada spune:
salut mamici,
LA MULTI ANI, ALEXANDRA! SA CRESTI MARE SI SANATOASA ALATURI DE PARINTII TAI! .....si uite asa, si cea mai tanara ghiocica a implinit anisorul 
fetelor, dupa cum am scris ieri, noi ne stimtim bine, toti trei, am trecut prin cea mai grea perioada de pana acum, toti trei raciti, eu cel mai rau iar Tudor cu forma cea mai usoara; tati a fost la mijloc, numai ca el saracu' avea si de invatat pentru examen.
In fine, a trecut, acum iesim la plimbare, dar de fiecare data cand il aud tusind ma trec toate gandurile, pentru ca doctorita ne-a avertizat ca la copii sub 5 ani cel mai banal rosu in gat poate cobori la plamani...
In rest suntem la fel de mancaciosi, adica prima jumatate o mancam cu spor, spre final insa mami tre' sa improvizeze circ sau spectacol sau sa dam la reclame ca sa termine puiul tot din castronel. Acum mancam 4 mese solide si doua sticloante de lapte dimineata si seara, de cate 180ml.
aalina2003
ai deschis discutia despre micul dejun....
noi am ramas cu mesele tot la 3 ore, adica dupa laptele de la 6/7 dimineata, pe la 9/10 bagam la ghiozdanel iaurtul cu banana si trei biscuitei, la 1 ciorbita sau pilaful- neaparat cu carnita, la 4 marul cu branzica proaspata sau specialitatea de la milli cu bulgarasi de branza, pe la 7 seara avem in meniu orez cu lapte sau gris cu lapte sau cereale, iar pe la 9 jumate 10, laptele. E marea amator de paine sau de biscuiti sau de orice ciugulit intre mese.
Am renuntat dupa ce a facut anisorul la suplimentul de fier si la vigantol pentru ca mananca destula carnita, ficatei sau banana.
AndreeaGeorgiana, te-am vazut, mi-ai placut
si sper sa anunti doar ..vremuri bune pe la tulcea...!
pup toate mamicile
fug la dusuletz si tzusti in pat
noapte buna!
pozele noastre sunt aici!
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/album/576460762390863603
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)
ile77 spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Ileana, 10 kg??? Si tii secret? Cum le-ai dat jos? Prin dieta sau miscare? Sau amandoua?
Sa pui poze sa te vedem. Vazui ca ai 4 poze noi. Mi-era dor sa iti vad papusica. Mai pune poze, te rog.
Imi pare rau ac nu ati prins loc la gradinita.
Si noi suntem pe o lista de asteptare la o gradinita foarte bine cotata in oras, dar uite ca trecu mai mult de un an si inca nu se elibera nici un loc pentru noi.
Pune-l pe sotul tau sa se duca sa completeze o hartie pentru Viv si sa vina cu motive mai "plauzibile". S-ar putea?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Le-am dat jos cam asa:la inceput dieta stricta, pe urma m-am obisnuit sa maninc mai putin ,si multe legume si fructe.
Acum imi calculez caloriile, adica : am chef sa maninc pizza, ok maninc, dar nu ma mai ating si de altceva; restul se reduce la salata si fructe .
Nu m-am omrit eu cu miscarea, ca sint prea lenesa, iar de pe bicicleta din sufragerie sterg numai praful
Cum zici tu cu hirtia, nu prea se poate, ca au si ei regulile lor.
Uite mai pun citeva poze in album cu viv si una cu mine si cu fetita din china pe care a adoptat-o cumnata-mea.
Nu prea am poze cu mine ,ca nu-mi place sa-mi fac poze.

Ile
si Vivian
(07.03.2006)http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
adar spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA !!! Sa fii sanatoasa si sa ai o viata minunata!
Pai bine mai Andreea, asa stii tu mama sa iti arati dragostea fata de mine?
PAi cine e cea mai fidea telespectatoare a ta mai? Cine s-a certat mai cu operatorii de rdsh de la Sibiu? Cine a scormonit in "search"-urile tv-urilor din casa (fara succes, e drept) in prima zi de Romantica, numa' ca sa te vaza in sala ??????(mi-a iesit pe Realitatea atunci
) Eeeeee...n-aud ....

Pai vezi, fa bine si rectifica, Alina e a doua fidea, de fapt a treia, ca a doua e alta, aia care se da hutza cu masina prin Bucuresti (si se pare ca e tot mai tare !!!)
Hai ca ma duc s-o vad pe Bubu, ca aici iar am ratat trofeul ...![]()
PS: tu esti sigura ca alea se numesc "POLIVITAL" ? Ca prroastele astea de pe aici nu stiu sa existe ... lasa ca vorbim maine.
NOE, te-ai culcat ... offf, greu cu babele astea
, ca vroiam sa-ti zic de cashcai ;), ca-mi place rrrrrrrrrrau de tot ... tot mai mult, si mai mult ......![]()
![]()
...negru zici? Eu zic rosu ... hai ca vorbim maine :)))))
Fetele mele dragi, nu mai apuc decat fugitiv sa va citesc si nu-mi place treaba asta dar ... promit sa-mi revin ;)
MAia e bine acum dupa rinofaringita culeasa de afara, stam tot mai mult pe afara, ne plimbam cu tati pe unde are treaba ... cu mancarea tot rau stam, in sensul ca mananca acum ciorbite dar de felul 2 nici nu poate fi vorba . (ce coerenta am fost
)
Mananca daca are chef cereale, daca are chef iaurt, daca are chef soldatei cu branzica, fructe cu biscu si in mod special biscuiti, butterkekse si ABSOLUT TOT ce inseamna dulcegarii facute de moi ;). Pentru ca sunt o talentata, si-o frumoasa, si-o desteapta ...
, dar voi stit asta ... ca doar s'teti pretenele mele ... 

Nu stiu ce sa va mai scriu. N-am pus poze, dar o sa va anunt cand le pun in contul comun.
Ma duc la somn si eu, ca cica somnul ne face frumoase ...si 
Va pup, si sa stiti ca daca nu scriu, nu e pentru ca nu va mai iubesc, daaaa?????
Pentru cine nu are ID-ul meu de messenger,
adar386
Va astept acolo, ca acolo sunt mai disponibila decat aici :)
_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
adar spune:
ANDREEEAAAAAAAAAA ...

DE CE TUNSERATI COPILUL ????? UNDE-S FUNDITELE ??? DE CE E BUBU BAIETEL ACUM ???

BUBU, MAIA TE IUBESTE ORICUM, DA' NE-A PARUT RRRRAAAAAUUUU ....

_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
kim spune:
La multi ani, Alexandra de Aida! sa ai parte de tot ce e mai bun, si neaparat multa sanatate si dragoste! va tinem pumnii maine la cresa si la vaccin!
La multi ani, Honeypuma!
Andreea, am vazut pozele voastre, ca intodeuna f reusite! n-am inteles sunt de la 1 an sau mai recente de la 1 an si o luna? ca am vazut tortul buburuza si m-am zapacit... Cum de ai tuns-o pe Bubu? e simpatica, era misto si tunsa pe jumatate.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
tania2 spune:
salutare, salutare
Ah, ce vreme, pe gustul meu pentru ca suntem consemnate in casa pana maine, sper sa nu se supere fetele care vor sa mearga la plimbare.
Dar ce ne vaietam, avem "pile" la meteo, vorbim cu Andreea si poate rezolva ea ceva. Vazut dimineata Andreea, chiar am constat ca postul romantica era undeva pe canalul 55, acum a facut un salt pe canalul 8, sa busonam mai putin dimineata cand vrem sa vedem fete dragute si margele frumoase. Am vazut si pe catinca, mi-am adus aminte ca la cununia civila am purtat ceva de la ea, atunci am fost tare necajita pentru ca "topul" a trebuit putin modificat si mi l-au facut de tot r...tul, de se intampla si la case mari.
Bubu e mortala in poze, peste o saptamana o sa fie si Bia baietel.
Chiar, ieri am tuns-o pe prietena Biancai la chelie, e super, au plans amandoua de nu mai stiam cum sa le impacam. Asa se intampla mereu, cand plange una incepe si cealalta.
O sa pun poze sa vedeti cat este de frumoasa Alessia.
Carmenpit77. eu cu gatitul m-am cam lasat pagubasa, sotul este mai mult plecat, iar pentru mine am renuntat sa mai gatesc. Gatesc numai pentru Bia.
Ile77, hai ma, plictiseste-ma, auzi, 10 kile, pai tii secret! Cum ai reusit. Ca mai am si eu vreo 6, da se tin bine, nu scap de ele.
alinaalex, am o stare de kk, de o saptamana stau in casa, fara vizitatoti, fara copii,imi vine sa.... Ma bucur ca v-au placut bancurile.
Mariana, ce sa zic, tu esti mare! Ai timp sa citesti si sa ne scrii cu casa plina de copilasi. Alt bb, wow!
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
hei, a iesit soarele, nu ma mai joc....
pup
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
mihaser spune:
Salut! Am supravietuit, insa aseara eram fara vlaga!
Tania mi-ai amintit de cununie...si eu am tinut neaparat sa-mi iau ceva fain...si mi-am luat de la Alb si Negru o rochita super...eu mi-am modificat-o decat la lungime si am avut ceva emotii ca era in colturi dintr-un material ca matasea, dar a iesit bine...si rochia de mireasa mi-am modificat-o...am luat-o de la Ellis...a fost super si aia!
Despre dieta...si eu tot cu 5 kg ma lupt...dar tae bo nu era suficient si am luat dieta din revista Mami de anul trecut ca aia mai scapa si o inghetata drept gustare.
Ada baga si tu ceva zilnic ...fa-ti timp...ca iti simt lipsa! Care-i faza cu lipoaspiratia? Stii ca mama a facut o astfel de operatie?
Ile mama pai eu ajung fotomodel daca reusesc sa dau jos 10 kg...Felicitari! Ma bucur ca ai revenit...nu mai sta sa te plictisesti...intra pe la noi!
ptr Viv! Si me imi e groaza cu gradinitele...am gasit o viloaie langa casa si zice ca ii primeste de la 1 an...dar tarifele nu le dadeau...cred ca sar de 100 de euro.
Aida sa ne povestesti cancanuri de la party da! Abia astept sa va savurez pozele!
Cameliada ma bucur ca ati scapat de suferinti! Mama cat mancati! Sunteti tari!
Elvie noi ne pregatim de canicula, iar voi de sanius...Bine ai revenit! Ce mai face Lara? Ea a fost foarte precoce cu mersul...acum cred ca deja participa la maraton!
Andreea G Bubu e sclipitore si la propriu si la figurat...dar ultima freza ati furat-o de la noi...ca sa nu mai zic eu ca si fitzele le-am mai vazut la cineva...un baietel de pe aici...de aproape...
Carmen tu inca mai pui puiuta pe picioare? Nu e grea?
Alinaalex am facut 2 teste si au iesit negative, dar rusii pauza si in 2 s-au implinit 30 de zile
Kim nu mergem in Italia, desi mi-ar fi placut sa vad un Positano ceva...Mergem in Grecia pe o insula unde am mai fost si ne-am simtit minunat. De data asta o sa fie si mai fain ca merge si Cristian...acum 2 ani era in burtica! Cat despre Viena e destul de perfecta...chiar ma minunam ca Timisoara a primit un super calificativ de mica Viena...Sa dea D-zeu sa le calcam pe urme!...si sa ajungem sa luam si un Ferrari ptr childreni.
Mariana da eu sunt pasionata de limba spaniola...e prima limba straina pe care am studiat-o! Eu sunt de parere ca nu se aseamana asa mult cu franceza, doar un pic cu portugeheza si italiana. Insa daca ai cunostinte de gramatica a limbii engleze...o sa intelegi si conditionalele din spaniola, iar ptr nivelul incepator o sa progresezi rapid...Cubanezii sigur inteleg engleza...doar sunt acolo langa tara tuturor posibilitatilor.
Viena imi place foarte mult ca poate fi strabatuta cu bicicleta...in Timisoara e sinucidere curata sa iesi cu bicicleta si asa mult mi-ar fi placut sa mergem la padure in week end ca stam la 2 pasi de Dumbravita si de Padurea Verde.
La anu - de revelion ma bate sotul la cap sa merg cu el in Dominica, insa ca burtoi eu nu merg...poate numai daca nu raman gravi in vara asta. Avem niste prieteni danezi care s-au stabilit acolo si au o viloaie si ne tot invita...voi cate ore faceti cu avionul? mergeti toti 6?
Pispi pls revino cu detalii! ce mai faceti?
Noe si eu ma uit in fiecare zi cum e vremea :)
Va pup ca s-a trezit flacaul! Acum nu mai plange...vine si ma cauta prin casa! e super haios!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
ANDREEA GEORGIANA spune:
HONEYPUMA!!!!!!!!!!!
SA FII FERICITA SI SA-TI MEARGA TOATE...CA PE ROATE!
Cameliada,cam papacios Tudorel al tau,sa nu fie de deochi!Starea vremii e in ograda INMH-ului.Despre vremuri insa,la Tulcea si in rest,sper sa am numai de bine de zis.
Ile,arati minunat si esti f.f.f. fotogenica,asa ca trebuie sa mai faci pozici.Ai o mutrita extrem de ingenua,dar...ti-am mai spus asta.
Carmenpit,nu ti-e teama ca o inveti pe Ali leganata?
Tania,oricate pile ai avea...la vreme,daca si-au pus "porcii astia" in gand "sa bage" ploaie,nimic nu se mai poate face!Si vom avea un weekend cam...precipitat.Ce,numai Ile sa sufere?Dar macar la noi este caldut.
Aida,petrecre frumoasa si...o tavita cat mai plina!Pozeeeeeeeeeeeeee!
Adar-mega super fana,este Ecovital!Si...stii ca te iubesc tare,indiferent de vreme si de vremuri!
Mihaser recunosc, freza prietenului nostru de la Timi ne-a inspirat,doar ca noi suntem ceva mai...chei.Si tu te pregatesti de burtici???Pai eu cu cine ma mai conversez la Odisee...peste n'spe ani?Si eu m-am intors de la Viena hotarata sa-mi scot bicicleta din pivnita dar...mi-a trecut repede.Tin prea mult la viata mea ca sa ma aventurez prin Bucuresti intr-un astfel de vehicul.Tati insa tocmai a intrat in sezonul de...scutereala,care-l tine pana-n toamna.
Mariana pe tine te ajuta cineva la treburi/copii/papici...?Am asa...o curiozitate.
Mi-e un somn de ma doare,am fost intoarsa pe dos de dimineata,colegi noi si neinitiati,neconcordante,desfasurator varza adica improvizatie cap-coada.Sper ca nu mi-am dezamagit fanele cu loviturile din stangu-n dreptul.Nu-mi doresc decat sa dorm.Oare cer atat de mult?
Bubu este spirt,e iute si vesnic...in actiune,vrea numai pe jos si,mai nou,numai cu mine ii este bine.Plange daca nu-i dau atentie,ma cauta cu privirea,nu mai pot face nicio miscare fara sa-i cer permisiunea."Vorbeste" intruna,ne cearta si ne da sfaturi(ne dam seama...dupa intonatie) iar mie imi spune la ureche,abia soptit,cele mai tainice secrete.
A primit de la nasi (si) un echipament Ferrari,cu tricou,sort,geaca si pantofiori sport(marimea 22,deci ii vor veni in clasa I,la cat de "repede" ii creste piciorutul).Ca tot vorbeati despre Ferrari...
Iau iesit 2 maselute,urmeaza si altele,papa relativ bine,excelent ciorbita si tocanite,fasole verde si ficatel,cartofiori sub orice forma si...cremvursti.Nu-i mai pasez decat carnita de vita,in cazul in care nu este f. bine fiarta.In rest,strivim cu furculita legumele si incercam sa papam ca oamenii mari.
Si eu mai am de dat vreo 3 kilograme jos si ma voi simti satisfacuta dar,la cat de aiurea mananc,nu m-as mira sa ma ingras...
Mesaj pt. fane:NU SUNTETI ZDRAVENE!!!!CINE A FOST CU IDEEA?MIHA?ADAR?Dar acum,ca tot ati pus-o de-o treaba,n-ar strica si o cotizatie,ceva.Macar de-o bere...lunara
Va doresc un weekend minunat si...NU UITATI
IN CAZ DE PLIMBARICI!
Dar...mai intru eu pe aici,nu scapati de mine!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ANDREEA GEORGIANA spune:
Noe,nu reusesc sa te prind pe mess.Poate ne vdm diseara in Carol.Ca asta vroiam si ieri...Pup!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana