LMA*Ghiocei de Martie-Aprile 2006*(34)
Raspunsuri - Pagina 18
carmenpit77 spune:
Ile77 nu ne plictisesti deloc. Mie imi face placere sa va citesc si sa va scriu pt a schimba impresii.
alinaalex spune:
Intru si eu pe fuga un pic, ca Marc doarme deja de mai bine de-o ora, eu mi-am facut de lucru prin casa, dupa aia papam rapid si ne intoarcem afara pana diseara. La noi e caaaald!
De unde zilele trecute ne-am congelat putin...![]()
Micaalsa, vezi cum se schimba gusturile lu' astia micii??? Lui Marc i-am mai taiat din portia de ceai, ca deja intrecea orice limite.Acuma sufla tot ceaiul pe care-l fac pana dupa-amiaza, dupa aia trecem pe apa, si normal, din aia bea mult mai putin...noaptea numai apa!!!
Ile, imi pare rau ca va plictisiti, uite, va trimitem noi o portie maaare de soare!
Tania, e bine ca mai ai chef de bancuri si-ti multumim ca ne mai inveselesti si pe noi!
Sper sa nmai am ceva timp sa vad pozele cu Bubu...
revin diseara.
O zi superba tuturor!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
mihaser spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA!
iti doresc multa fericire si sanatate, o viata lunga si frumoasa!
Aida Sa va traiasca bubulina care nu mai vroia sa iasa de la mami din burtik!
Fetele merg la tae bo si revin!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
mihaser spune:
Honeypuma multa sanatate si fericire alaturi de sot si de baietel!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
elvie spune:
Hello everyone ,va mai amintiti de noi? am fost tare ocupate dar de acum o sa intru mai des pe forum ca tot veni iarna aici si ploua asa ca o sa stam mai mult in casa.
Iustin-Sebastian
Alexandra
La Multi Ani tuturor bebeilor care au facut anul ,Sa cresteti mari ,frumosi si sanatosi , sa aveti mult noroc ,viata lunga si sa aduceti multe zambete si bucurii mamiciilor voastre .
Honeypuma ,Kit,Mara,Catrinutza,Ciuf,Chichina,Ioanac,Cristinabarz,Aalina2003,DanaR,Mariana1976,care si-au sarbatorit recent ziua de nastere ,Sa fiti iubite , fericite si sa aveti multe impliniri.
Polixeni - casa de piatra si multi
crestinului Nickolas.
Mariana1976- Un calduros Bun Venit in lume fetitei tale micute Magda.
Ciuf- multumesc ca ti-ai amintit de noi
Delia21 - vacanta placuta in Florida.
Ile77- parca tu incercai sa dai jos ceva kg, ai reusit?
Revin maine cu noi info despre noi care suntem amandoua niste mancacioase si superactive.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
mariana_1976 spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA!!!

Sa fi sanatoasa, cuminte, sa cresti mare,si sa ai o copilarie fericita!
(Spune-i lu mami a ta sa ne mai scrie si noua, daaa?)
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
ciuf spune:
Elvie, ma bucur ca ai scris si ca sunteti bine.
Andreea, vazui pozele cu frumoasa Bubu, cu moate si fara moate.
Mariana, sa inteleg ca incepe bb Magda sa te lase sa mai respiri si tu?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
mariana_1976 spune:
ILe eu cred ca Vivian va primi loc la gradinita mai repede daca tu le vei spune ca studiezi iar sotul are serviciu.
Aici legea prevede asigurarea locurilor la gradinite pt. absolut fiecare copil,dar trebuie sa facem cererea cu multe luni inainte ca sa il obtinem.
De asemenea mai exista niste particulari care ofera aceleasi servicii ca si gradinitele,dar primesc un nr. de copii mai redus,pt. ca si personalul este mai redus.O parte din costul gradinitelor acestea particulare este subventionat de stat.Oare la norvegieni nu e asa?(am auzit ca nu se da nici macar la scolile primare mincare gratuita elevilor,e adevarat?!)
Elvie bine ai revenit!
Te asteptam cu vestile!
Andreea-Georgiana si eu am tot incercat sa te vad pe net dar fara succes.(deocamdata!
)
In schimb am vizionat-o pe Bubu in poze care e o papusa atit de minunata cu ochii albatri si eleganta de nota 10 ca intotdeauna!
E, de bb 5 nu ne apucam inca,poate la sf. lui august...(sper
)
Aalina2003 si Markus al meu abia ciuguleste...Cica la virsta lor nu ar fi neobisnuit,dupa parerea suedezilor.Important este ca se dezvolta si creste normal.
Catrineeeel,hai si pe la noi la scutece macar in weekend!!
Tania ce mi-au placut banculetele.
Sper ca Bia sa fie din nou sanatoasa in ziua de turta!
Carmenpit nici al meu nu prea vrea sa se culce pe la prinz in fiecare zi la aceeasi ora,dar daca nu o face,il tinem noi treaz pina la 7-8 seara ca altfel nu se poate...![]()
Ciufulet, da...ea doarme mai mult ziua de o vreme-ncoace...![]()
Anamaria/Alba eu ii fac outul asa cum ni se facea noua in copilarie,(cu paine)dar il fierb tare si ca sa fie mai moale continutul adaug niste laptic.Sare nu i-am dat inca.
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
aida_o spune:
Buna fetele 
Multumesc din suflet pentru urari, nici nu-mi vine sa cred ca a trecut un an. Parca si-acum o vad pe Alexandra scoasa cu forcepsul, fara nici o zgirietura sau alte traume (ca de asta mi-era frica in timpul nasterii), si nu pot sa uit cum s-a oprit brusc din plins, cind mi-au pus-o pe piept, si s-a uitat lung in ochii mei. Parca voia sa spuna: deci tu esti tanti aia care imi cinta si vorbea tot timpul!
Noi ne-am intors luni la 1:00 dimineata din calatoria catre Atlanta (Delia, am tot sperat ca o sa imi scrii, n-ai mai ajuns prin Atlanta?). A fost foarte lung drumul (cam 8000 de km, dus-intors), dar frumos si emotionant sa revad orasul pe care-l iubesc si-acum. Cel mai special, a fost faptul ca acum poate sta si Alexandra la masa cu noi, in restaurant (peste tot au si scaunel pentru copilas), si in sfirsit o hranesc si cu altceva decit numai lapte, ca doar asta ii dadeam cind mai mergeam anul trecut prin excursii. Macar piure de cartofi, mazare si morcov fiert, carnita de pui, si tot am ce-i da si ei. Iar dupa fructe e terminata, nu mai zic. Marea ei pasiune culinara, insa, ramine piinea. Nu stiu de ce, poate din cauza ca greturile mele n-au suportat decit pizza, in timpul sarcinii?
Luni incepem cresa (iar eu reincep serviciul... ce repede s-a terminat concediul asta!), insa o duc azi si miine cite o ora, pentru a se acomoda cu personalul si copiii. Miine e si zi de vaccin, sper sa nu faca febra sau altceva.
E greu ca au plecat parintii mei, am timpul foarte limitat, dar admit si ca sunt fericita pentru ca sunt din nou in control asupra vietii mele, si chiar asupra copilului meu. Ai mei aveau tot timpul pretentia ca ei stiu mai bine cum se creste un copil si ce trebuie sa manince, m-au terminat cu expresia asta. Plus ca mi-o infofoleau de zici ca traiam la Pol, indiferent cit de cald era in casa.
Eu va doresc tuturor copilasi sanatosi si ascultatori, sa ramineti la fel de frumoase si rabdatoare cu ai vostri pui, si sa ne mai auzim si pe la Odisee, poate chiar anul asta. Eu sper ca din septembrie sa trec si pe-acolo :)
Va pup cu drag, trebuie s-o imbrac pe Alexandra pentru cresa. Petrecerea de 1 an va fi simbata sau duminica, pt ca nasii sunt plecati in Romania, miine seara se-ntorc. Pina atunci, decorez casa si pregatesc de-ale gurii.
www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)
ile77 spune:
Mariana, påi tocmai asta am scris in cerere, ca doresc loc la gradi pt viv, pt ca vreau sa studiez din august.Ei mi-au raspuns ca motivul meu nu are prioritate dupa criteriile lor.
Si imi vine sa-i dau pumni sotului ca el m-a pus sa scriu motivul asta.Ca eu vruiam sa bag un bla bla cum ca viv vb mai mult romaneste fiind f mult timp cu mine si chestii de genul asta.
Si aici se face cerere cu mult timp inainte, dar norvegienii astia sint niste idioti.
Eu nu stiu ce fac cu banii ,daca nici måcar gradinite nu au de ajuns.
Bineinteles ca mincarea nu e gratuita pt copii in scoala generala.
La cit sint de zgirciti
Elvie, am slabit 10 kg
Mai am 2 ,asa de fason, ca oricum ma incap toti nadragii de dinainte de sarcina![]()
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR