LMA*Ghiocei de Martie-Aprile 2006*(34)
Raspunsuri - Pagina 24
micaalsa spune:
Am ajuns si noi duminica la casuta noastra dar de-abia azi am reusit sa citesc restantele si sa vad pozicile. Ieri toata ziua am trabaluit prin casa ca ziceai ca au trecut tatarii pe la noi. De cate ori plec de-acasa si las' totul in grija socrelei gasesc dezastru ... trag o tura de nervi, un plans bun si ma pun pe treaba.
Azi merg iarasi cu Iulia la dr. pentru ca mi-a facut rosu-n gat din nou ... m-am saturat deja, nu trec 2 - 3 saptamani si ea iarasi imi face. E a 6-a oara consecutiv ... nu mai stiu ce sa fac. Ma gandesc sa merg cu ea la Praid, am auzit ca salina de acolo e tare buna pentru asa ceva. M-as duce si pe luna ca zau m-am saturat sa o infund de antibiotice.
Iarasi doarme tare rau, se tot trezeste toata noaptea, bea o gramada de lapte ca altceva nu vrea ... tot pun pe seama maselelor, acum sa vad dupa ce ies ele ce-o fi. Are 3 masele si a 4-a da sa iasa. Ce urmeaza dupa astea? caninii? Sau alta tura de masele?
Pe sambata suntem nasi asa ca-s in febra pregatirilor, cumparaturilor, saloanelor de coafura, cosmetica ... macar la ocazii din astea sa ajung si eu sa ma mai aranjez ca altfel nu prea ajung din pacate
. Cred ca pe tocuri nu mai stiu merge ... si eu care inainte ma impiedicam in pantofii astia tip sport, tocurile erau baza. Eiii ... vremurile se schimba.
Fug sa imbrac pitica sa mergem la dr.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
mihaser spune:
Salut!
Erika24 sa va traiasca baietelul si sa fiti fericiti! Mai treci si tu pe la noi! Clujul e foarte slab reprezentat! Laura e si ea foarte ocupata cu fetele!
Serj roata aia abia se invartea...am vazut Viena -panorama- de pe Terasa de la Haus des meeres. Nu m-as fi dat in ea oricum! Cred ca nu sunt biletele prea ieftine.
Amereea dar tu studiezi sau esti teacher?
Gabi vazut poze Alex...se face designer mai...a ales foarfeca!
Ile am vazut si pozele voastre...Viv are ochii superbi! Seamana cu sotul la ochi?
Pe Andreea o vezi pe Romantica - e un canal nou! E la emisiunea Ca-n cana si apare ptr prima data in jur de ora 9 jumate...Poate reusesti sa vezi pe Internet!
Micaalsa si eu as veni cateva zile la Praid...Am auzit numai de bine despre salina aia...multi banateni o viziteaza.
Sper sa fii mumoasa la nunta! Si eu as vrea sa fiu nasa, dar mai ales sa botez un copilas, dar sotul asta al meu e asa enervant...poate sa se nimereasca sa fie ruda de-a lui...dar nici asa.
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
alinaalex spune:
Micaalsa, noi am fost 2 ani consecutiv la Praid! daca vrei te pot ajuta cu o adresa, la care am stat noi. E o idee super sa mergi cu fata acolo, salina este f. indicata pt. afectiuni respiratorii, am vazut acolo f. multa lume cu copii. In salina sunt spatii de joaca , e frumos amenajata. Si mai este in Praid un strand cu apa sarata. Vezi prima data sa mergi la medicul de fam. sa-ti faca trimitere pt. curele de salina, ca ai ceva reducere mi se pare. asta din ce-am auzit. Noi nu am fost cu Marc. Ultima data am fost acum 2 ani, eu cu sotul si tare bine ne-a prins.
Imi pare rau ca Iulia este iarasi bolnavioara.
Si Marc tuseste inca. Noi anul trecut am fost la mare si pana la un an nu a racit deloc.
Ma enerveaza sotul ca vrea neaparat sa mergem in Ungaria in concediu vara asta, la Hajduszoboszlo. Sunt ceva bai acolo, cred ca gen B. Felix. Io vreau mareeeeeee!!!!!
Nu stiu cum sa-l bobinez!
Mariana, pe bune, Marc este bronzat.
Inca din februarie. Toti copiii din parc sunt bronzati. Eu nu l-am dat cu nici o crema de protectie, ii pun caciulita de soare in cap si gata. Nu vad sa fie vreo problema, din contra razele UV sunt benefice. Lasa mey, ca suedezii aia sunt mult mai sensibili ca noi!
Cat priveste kilele, nu cred sa se supere fetele, cred ca ar fi bucuroase sa-mi dea si mie cateva...![]()
Catrinutza, poate ca bb2 o s-o mai potoleasca pe Atomika! o sa fie si ea mai mare si o sa te ajute!![]()
Mihaser, mersi! La sf. lunii o sa ne facem galerie una la alta![]()
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by carmenpit77
Buna fetele
Azi Ali a adormit la pranz instantaneu. Nu-mi vine sa cred. Sper ca s-a facut fetita mare si cuminte.
Ai vazut daca ai parat-o cum si ce face????!!!!

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
Mariana....hai maaaa...daca tot ati inceput asa, faceti 7 pitici...
....ce e drept ea intelege de pe acum, dar nu vrea sa faca, asta-i alta poveste...iar chestia cu ne-expusul la soare poate la voi e soarele mai puternic, nu neaparat ca e pielea mai sensibila...si in plus puii tai au piele 100% romaneasca, nu??? parerea mea e ca daca nu ii expui la soarele puternic (nu sa ii bronzezi ca asa e trendy) e oki...eu de abia astept sa o duc la mare pe mandra (la noi se impune cu parafa de medic)....pupam ceata lui Pitigoi...
Mihaser....cum nu ma lasi tu sa uit pe ce vifornitza nascui io anu' trecut...de atunci trebuia sa imi dau seama ca si vremea o sa ii influenteze felul de a fi![]()
...URAGAN...acu' sa mai vina si-o tornada????!!!!
.. si daca balansoarul e secretul, fug sa dau pe careva in el, numa' sa-mi scada burdihanul...
Serj...uneori, cand vad cum ii ia pe alti copii in brate si ii "iubeste" si cat de vesela si fericita e, ma gandesc ca o sa fie mamoasa (sau tatoasa, ca e mai mult baiat decat fata)...pe de alta parte ea insasi e fff mamoasa si iubicioasa si s-ar putea sa iasa niste scantei de gelozie, oricat as incerca io sa aplanez "conflictele" ... dar cred ca o sa o iau si eu pe panta odiseiei pe la toamna daca o vrea Doamne-Doamne...
Micaalsa...si eu patesc la fel cand las fata in grija altcuiva...gasesc dezastru la venire...singura care nu imi lasa vase nespalate si catd e cat ordine e cumanta mijlocie...in rest, potot si dezastru...si te inteleg cum e cand vii frant si tre sa te apuci de curatenie prin casa..![]()
...auzi, da,numai pt rosu in gat ii si baga antibiotic??? ca nici asa de des nu e in regula pt sistemul imunitar, in loc de bine mai rau face...numai pt roshu in gat mie pediatra imi spune sa ii dau nurofen de 3 ori pe zi...
Merci Alinaalex pt incurajare...mai stii ce zace in ea???!!!ce veleitati de mamica mica???
Fug sa fac curatenie in bucatarie dupa pranzul atomic, nu de alta da' o sa mute in chirie pe termen nelimitat gandacii si alte taratoare...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Catrinel_17 spune:
Hallo fetele…
Noi iar pe frontul racitilor. La noi toata lumea e racita, adica de fapt oana si huzband. Tusesc sincron. El a luat raceala de la oana acum trei saptamani, si a tot dus-o asa, nu i-a trecut si a inceput sa tuseasca, a facut ceva febra, a trecut pe antibiotice. Si Oana vad ca a luat-o inapoi, sau nu i-a trecut nici ei, nu stiu. Tuseste, si asa nu-mi place, mi-e frica sa nu faca ceva mai rau. Voi ce ati facut pt tuse?
Am vaga impresie ca lui Oana incep sa-i misune ceva canini. Si de FIECARE data cand ii ies dintzi noi, raceste. Abia astept sa scap de dintzarea asta permanenta.
Sunt obosita, Oana a plans azi noapte si la 1 si la 3 jumate, saraca. Avea nasul asa de infundat...
Acuma sa vad cu tusea, cica nu se intervine decat dupa 10 zile de tuse (!!!) mi se pare cam mult.
Mai citesc din urma. Vreau sa vad pozele lui CAMELIADA, AIDA si altele noi, daca ati mai pus.
Pupici la toata lumea.
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
ciuf spune:
Salutare
Aida, am vazut pozele de la petrecerea de un anisor. Ce i-ati cumparat cadou, daca nu sunt indiscreta? Masinuta aia rosie? Hihihi, mijloc de transport din ala are si Eva. Sa o vezi cum sta in ea si nu zice car. Decat invarte niste manute pe volan.
Mi-a placut cum ai aranjat masa si decorul cu ocazia evenimentului. Nu stiu cand ai mai avut timp.
Sunt curioasa cum ii va fi Alexandrei la cresa. Ca pe al meu sot il bate gandul sa o ducem si pe Eva cand or pleca ai mei. Cat platesti tu pentru Alexutza? Ca pe noi ne-ar ajunge la vreo $900/luna, numai pentru ea, iar pentru Luca vreo $800. Sper ca poate ne vor da un discount ca ii ducem pe amandoi la aceeasi gradinita.
Micaalsa, du-te cu micuta la bai saline. Rau nu ii vor face, sunt convinsa ca ii va fi mult mai bine.
Ref. la rosu-n gat, ieri dim. m-am infiintat la pediatra ca Eva facuse febra. Nu mare. Cam in jur de 38, dar am zis ca mai bine ma duc la medic sa o vada, decat sa astept si sa ma gandesc numai la prostii.
Nu stiu ce sa zic ca se pare ca mica nu are nimic. Pediatra nu a reusit sa vada decat 2/3 din urechea stanga. Adica prima data cand s-a uitat, ambele urechi ale Evei erau pline de ceara. I le-a curatat, dupa care a reusit sa o vada pe dr., era normala, iar la stg, cea cu infectii repetate, decat jumate din ea a vazut si parea totul normal. Acum eu mama panicoasa am zis ca nu plec de acolo pana nu stiu ce are fata si ca doresc sa ii faca spalaturi in ureche ca sa reuseasca sa vada tot si cealalta jumatate. In timp ce pediatra s-a dus sa ia ustensilele de ureche, a rugat asistenta sa ii ia fetei temp. rectal. Refuzasem la inc. vizitei ca stiam ca Eva nu mai beneficiase de acest “tratament”. Insa doctora m-a convins ca mi-a zis ca asta e temp. cea mai concludenta, cea luata rectal. Si de aici incepu show-ul. Eva se puse pe un urlat, de o auzea tata, de afara, de pe hol, a inceput sa dea din picioare, si-a scos termometru, asistenta sa i-l bage din nou. Cand am auzit ca trebuie sa astepte 4 min. sa ii ia temp. (ce rahat de termometru or fi avut n-am idée) i-am zis ca nu mai vreau asa ceva.
Apoi urmara spalaturile si alte urlete. Fata deja era si obosita, nu am reusit sa o curatam prea bine, iar cand s-a uitat doctora in ureche de a putut sa vada 2/3 din ea, deja era totul rosu de la atata plans. Se iritase toata urechea. Asa ca mi-am luat fata si am plecat acasa cu promisiunea ca daca ii e fetei rau sa o aduc inapoi.
Insa vad ca de ieri noapte nu a mai facut febra. Sper sa fi racit un pic. Ca duminica a fost o vreme nasoala, cu vanticel.
Dar doctora a vazut uun pic gatul rosu. La care eu, romanca din mine, pai a mancat inghetata. “Neah, nu se face rosu in gat de la inghetata. Noi dam cuburi de gheata in eruptiile dentare si copiii nu au nimic” . Mi-a inchis gura.
Oricum stau cu ochii pe fata sa vad sa nu imi mai faca febra. Ah, greutatea ei este: 10250 gr.
Micaalsa, facui o paranteza vis-à-vis de gatutul Iuliei. Ii dorim multa sanatate.
Catrinutza, spor la strans dupa Atomika. Mi-e rau ce povestesti tu despre ea!!! Eva mea mai noi isi baga mainile in WC si se spala pe fata. Partea nasoala e ca ultima data cand a facut-o, tocmai terminase Luca de facut pipi si ca de obicei uita sa traga apa. Asa ca fetita mea a trecut la tratamente naturiste pentru ingrijirea tenului.
Vad ca si Atomika adora crenvurstii. Muneca mea nu ar manca altceva decat asa ceva. Ii pun pe farfuriuta morcovel, fasolica verde, cartof dulce si crenvursti. Din toate bucatile alea pescuieste carnita. Stiu ca nu sunt sanatosi (cum ai spus si tu), dar macar sunt multumita ca papa ceva carnita. Apropos de ei, spunea o fata pe forum, din Olanda, ca a vizitat candva o fabrica de facut crenvursti si nu a vazut pic de carne. Erau numai prafuri colorate: galben, portocaliu, rosu. De atunci nu a mai pus gura pe nici unul.
Alinaalex, ma bucur sa citesc ca analizele au iesit bune
Ameera, spor la invatat.
Andreea, spune-mi si mie cum se cheama emisiunea. Unde te pot vedea? Ca am deschis site-ul cu romantica.ro si vad ca sunt multe emisiuni.Pe care sa o deschid?
Mihaser, sa vezi tu cum Cristian al tau iti va arata sixpakul (vorba lui Catrinel). Nu mai milogi la sot sa iti dea bani de lipo. Slabeste tu prin miscare ca asa o sa iti faci un corp frumos. Eu deja am reusit sa ajung la greutatea de 55 de kg, greutate ce mi-o mentin de peste 6 ani. Fara nici o dieta, numai prin miscare.
Ieri am fost placut surprinsa sa o vad pe pediatra mea subtirica. Nu o mai vazusem de vreo 3 luni si mi-a zis ca a tinut o dieta prin care a slabit 35 de pounds.
Apropos de slabit, ieri fusei la o clasa free de Yoga Booty Ballet. Fain de tot. A inceput sedinta prin relaxare, miscari de yoga, concentrare, apoi dans lent, dupa care Booty. Wow, niste miscari din fund, din alea unduioase, si eu ma miscam de parca nu era corpul meu. Teapana rau de tot. Ma uitam cu invidie la tipele care cunosteau miscarile si era o placere sa le vezi dansand. Si sfarsitul a fost cu Ballet. Muzica faina de tot.
Saptamana viitoare ma voi duce la clasa de Zumba unde sunt dansuri latino. Dar clasa mea preferata va fi Belly Dancing. E exact ce imi doream. Sa fac miscare, dans, pe muzica, nu neaparat tras de fiare.
Ah, au clasa de cardio striptease. Am zis ca aia nu e de mine, nu ma vad facand miscarile astea acasa, dar macar sa am habar cu ce se mananca.
Simona, trateaza-ti problemele si apoi success la conceperea lui bb doi.
Poli, bine v-ati intors din vacanta. Si eu astept sa imi duc piticii la piscina. La sf. lui mai se va deschide piscina noastra si atunci pe cai. Ne cremuim la maxim cu protectie solara, casca de protectie pentru urechile munecii, barcuta ei, colacul lui Luca si un arsenal de jucarii. Astept cu nerabdare sa ii vad reactie Evei in ditamai “cada de apa”.
Mariana, cum iti cara baietelul cel mare pe Markus, asa face Luca cu Eva. Ca sa o indeparteze de la locul lui de joaca, o ia in brate si o plaseaza in alta parte, cat mai departe de el. Si asta nu zice nimic. Ba chiar rade.
Ieri vorbeam cu niste prieteni din Canada, Toronto si mi-au zis ca pleaca cu toata trupa (si bunicii) in Cuba. I-a costat 960 dolari canadieni 10 zile bilet de avion, masa, cazare de pers. Super ieftin.
Si acum sotul isi facea planuri ca sa mergem si noi. Sa zburam pana in Canada si de acolo sa mergem in Cuba.
Dar eu nu am dreptul la concediu anul asta. Asa ca cred ca vom zice pas.
Cameliada, incerca sa gasesti paine neagra, gen Graham pentru Tudor. Nu ii mai da paine alba. Nu e deloc sanatoasa. Calorii multe si nu te saturi din ea. In plus la cat e de pufoasa dupa cateva zile de stat pe raft, sigur are ceva nesanatos in ea, nu?
Noi de vreo 8 luni am renuntat la painea alba. Cumparam numai cand mai avem musafiri. In rest, facem in casa paine din tarate. E foarte buna. Ba mama mai adauga si mac, seminte de floarea soarelui, cateodata nuci.
Am vazut pozele cu “sorcovitul”, cu intalnirea. Ce gradina frumoasa am vazut acolo!!! Era in fata unui bloc? Si cojocelul lui Tudor e grozav!
Catrinel, faina descrierea cu Oana si baietelul. Ce cumintel!!! Deja are admiratori Onichka.
Serj, si Eva tot 7 bucati de dintisori are. Se vede umflata un pic jos gingia. Asa ca incep sa ma mai linistesc ca imi faceam numai ganduri negre de ce fata mea are asa putini dinti.
Mihaser, scuze ca inca nu am vazut pozele din Viena. Sper sa reusesc azi.
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
mariana_1976 spune:
Anamaria/Alba am citit pe forum ca mamicile din Romania folosesc niste metode homeopate sa le intareasca imunitatea copilasilor.Se pare ca au efect,fiindca multe mamici povesteau cum copii nu s-au mai imbolnavit.
ghiocica Iulia sa dispara rosul in git!
Ile Viv spune deja cuvintzele? Tu ii vorbesti numai romaneste?(eu nu
)Markus e innebunit sa vorbeasca dar nu prea ii ies corect decit vreo 4.Il atrag f.mult cartile ilustrate cu povesti.Daca o vezi ca iar ar dori sa stea pe burtica poate ca vreun obiect interesant sau nou ar ajuta-o sa se concentreze spre alte activitati?
Eu ma simt tare ciudat daca as fi singura de capul meu.
Probabil asa m-am obisnuit.Daca nu ar fi copiii mei sa ma tina ocupata, cu siguranta as "fura" copiii altora sa am grija de ei...
Serj
multumesc mult pt.raspunsul despre almette.Eu nu i-am dat pina acum decit brinzica de vacuta nesarata.Nici macar cascaval,deocamdata.
Si lui Markus parul ii creste foarte incet dar am pus asta pe seama rasei blonde.
Noi am intilnit multi italieni in tarile latine de peste ocean.Cred ca ei se descurca acolo mai bine din cauza limbii?
Mihaser bun exercitiu ala cu balansoarul pt. abdomen plat.
Sper ca nu incerci tocmai acum cura de slabire drastica daca doriti bebe2.Aici se spune ca o dieta rationala si vitaminele ajuta sa raminem mai repede si invers,daca ne lipsesc anumite vitamine,minerale si alimente importante raminem gravi intr-o perioada mai lunga de timp.
Deocamdata nu mai avem preferinte de baiat sau fata.Apropo de asta, o colega de serviciu gravida cu al treilea bb,a raspuns la intrebarea asta in felul urmator"Nu conteaza,important este sa nu fie cu sexul nedeterminat!".(Doamne fereste,ca si raritati din astea se intimpla)
Catrin(utza
) si eu cred ca ai dreptate cu marea la copii.Baieteii mei au tenul foarte...suedez dar fetitele se pare ca sunt mai romancute,in special cea mare.La controlul de 2 luni al Magdei doctorul mi-a spus sa nu cumva sa-i iau in tarile calde si sa nu-i protejez de soare cu hainute adecvate de culori deschise si...cu mineca lunga cica!
Daca ma crezi ce faza am avut la 2 grade lat.sudica:m-am protejat toata cu crema nr.35 si dupa primele zile(fiindca nu suport palarie)mi s-a inrosit un pic CARAREA din capatanos!![]()
Aaaa,inca ceva:de citiva ani in Suedia se vind f.scump hainte impotriva razelor UV!!!![]()
Ameera nick-ul tau este un nume de fata din alta tara?Ce-mi place de el!
Si mie imi facea la fel Markus anul trecut cind incepusem serviciul,desi raminea cu buni(mami a mea).Acomodarea dureaza la unii copii mai mult decit la altii...
Gabi_fer v-am vazut poz(n)icile!Ce baietel mare pare Alexandru in poze! Vad ca in Suedia astia sunt de parere ca grosimea firului de par este programata genetic si nu o putem influenta cu nimic.Sunt totusi de acord ca va creste mai repede poate...![]()
Alinaalex eu n-am auzit de localitatea aceea din Ungaria de care scrii.O s-o caut pe Google sa vad ce si cum.Poate ca sotul tau ar accepta sa mergeti la mare daca ii spui ca pediatrul lui Marc recomanda marea pt.copii?![]()
Catrinel ce bine ca mai apari si tu pe la noi!
Cu tusea,nici aici nu se intervine la inceput.Eu le dadeam sirop de tuse...Nu te ingrijora ca vaccinurile primite de Oana cica previn infectiile mai grave.
ghiocica sa nu mai raceasca!
Fetelor avem o problemuta:Markus nu suporta pantofii! De mic am incercat sa-l obisnuiesc dar el mereu ii arunca.Nici la ziua de nastere nu a stat cu ei mai mult de 5 minute.Asa ceva nu mi s-a intimplat cu nici un prichindeu.Aveti vreo idee cum sa fac sa ii poarte?
Azi am facut o poza cu Magda si iar a trebuit sa intru in tratative acum juma de ora ca s-o pun pe net.Se afla aici dar o voi sterge in urmatoarele zile...![]()
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
ciuf spune:
Catrinel, sanatate multa Onichkai si sotului.
Ref. la medicamentele de tuse poti cumpara siropuri care sa contina ingredientul Guaifenesin sau fa tu in casa ceai de ceapa, daca accepta mica asa ceva.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
mariana_1976 spune:
Ciuf eu am inteles ca aia din Cuba dau o cartela de turist si nu stampileaza pasaportul ca sa nu se mire autoritatile americane la intoarcere pe teritoriul USA.
Pe noi avionul si cazarea pt.2 adulti,2 copii peste 2 ani si 2 "infanti" ne costa dublu de ceea ce ai scris...Dar nu e rau pentru ca stam 3 saptamini.
De aici costa avionul mult,altfel totul acolo cazare,mincare,transport e f.ieftin.
Noi plecam in decembrie sa apucam Craciunul si Anul Nou acolo,apoi pe 3 ianuarie ne intoarcem.
Editez:pretul a 2 sapt. in Cuba de la agentiile de turism de aici(excursii organizate) costa in jur de 1700 de euro de persoana adulta!
)
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

.