LMA*Ghiocei de Martie-Aprile 2006*(34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

DANANITA am murit de ras !!! Auzi, cica hai la mine, ca io plec de acasa :))))))))(hai sa ne intalnim, ca eu nu vin ;))
Pentru amatoare, dau si eu o intalnire maine la Timisoara, in fata garii
Sper ca nu te-ai suparat ????? Da' mi-a venit asa sa rad ....
LAsa ca va gasiti carutz si o puneti de-o intalneala adevarata!!!

ANDREEA am primit pupicul de la voi si parca Maia da semne de insanatosire deja ;) Si noi va pupam si va dorim distractie frumoasa maine si vreme buna. Si noi asteptam cu sufletul la gura pozele cu Bubu "dez-motzat" :))

_
adar si MAIA minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Catrinel as avea o intrebare intrebatoare: in Germa vaccinul anti varicela face parte din programa de vaccinari? Ca eu am intrebat aici in Suedia si mereu mi s-a spus ca nu are rost sa-l cumpar,fiindca se poate in ciuda lui contacta totusi boala(o forma mai usoara, e adevarat)in cazul cind pers. are o perioada cu o imunitate mai slaba.Am ramas tablou cind am auzit!

A, si cu urticaria,Markus vad ca a facut bubite rosii si febra ultimele doua dati cind i-au iesit coltisori noi.NU-mi dau seama unde o fi legatura dar...

Gratar nu-i dau ca suedezii zic ca nu e prea indicat nici pt. adulti in afara de cel electric.

Aalina2003 noi o tinem cu micul dejun si la prinz!(adica maninca la prinz restul care mereu ii "pastreaza" de la micul dejun + felul principal )

Catrinutza poza aia "baticutul cu ochi" e senzationala!Unde la tara ati fost, ca tare frumos e peisajul de primavara pe acolo!

Mihaela/Timisoara cum,adica voi va duceti la cumparaturi la Viena??!!Ce este mai ieftin decit in Romania acolo?

Andreea_Georgiana ce rau imi pare ca nu te pot vedea de aici la TV!!(altadata sa previi din timp fetele cind mai apari pe ecran,daa?)
Pufuletii de aici nu au deloc sare si nici E-uri,asa ca eu le-am cumparat uneori la copii.Prefer sa manince pufuleti in loc de chipsuri si alte minuni...

Delia felicitari pt. primii pasi! (sa stii ca si primul meu baietel a mers dupa 1 an!

Aileana ce este/contine Infarix-ul?

Alinalex tin pumnii sa mergi cu Laura-Ioana,Mihaela si celelalte mamici de ghiocei aspirante la Odisee!

Ciufulet demult tot doresc sa intreb:Luca vorbeste la fel de bine si romana si engleza?

Gata ma duc ca aia mica a adormit de vreo jumate de ora si sper sa ma lase sa fac nani macar 2 ore...

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI !! urmatorilor ghiocei :

Erik-Sebastian de alma_kaly (cu intarziere )

Mihaita de Ameluta

Sa fiti sanatosi, cuminti, si sa aduceti numai bucurii parintilor !

Delia, feicitari pentru primii pasi ai lui Rudy !
Sa stii ca, chiar ma gandeam aseara la el (cand imi faceam baie ), ca de ce nu o vrea sa mearga ? Uite ca a vrut pana la urma, pupe mama pe el.

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Buna ziua!

Nu am timp si iar nu am timp mi-ar placea tare mult sa va scriu mai des dar sunt intr-o mare criza de timp. Aseara imi spunea sotul meu ca are impresia ca in ultima saptamana nici nu ma vazut Desi stam despartiti numa 9h/zi ii este dor de mine.

Vreau neaparat sa va pun poze noi cu Alex sa vedeti noul sau look, tortuletul lui si taierea motului.
Se pare ca Alex va fi un stilist de casa , a ales vergheta , foarfeca si preia de par. Fetelor sariti pe el ca e baiat de casa.

25 aprilie
AMYANA - Andrei

27 aprilie
AMA_KALY - Erik-Sebastian

28 aprilie
Ameluta - Mihaita

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Am reusit sa pun ceva poze, acum tb sa plec. Incerc sa mai pun ceva poze in seara asta.
Ciuf - frumos filmuletul cu Eva

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Mara iti doresc o viata lunga si fericita altaturi de Iustin Sebastian! Mi-e dor de voi! Sper sa mai postati si voi ceva mesaje!

Mihaita sa ai o viata lunga plina de bucurii! Sa cresti mare si voinic!

Mariana paradoxal la Viena gasim hainute mai ieftine decat la noi si mai de calitate. Am gasit la HUMANIC niste sandale super reduse la 25 de euro de la 40, iar la H&M si Zara hainute super la preturi foarte bune. Din pacate la noi nu e inca H&M...Abia a intrat Ikea pe piata la Bucuresti...Dar o sa ne luam masina si mrgem la Budapesta ca facem cam 3-4 ore.

Alinaalex si noi am gasit un apartament asa cum visam dar e la dracu in paznic...cam izolat. In cativa ani sigur o sa se schimbe situatia, insa deocamdata stam in asteptarea apartamentului mult visat...Faza tare e ca mi-a scris o agenta imobiliara care are acelasi nume pe care l-am purtat inainte de casatorie si ma tot gandeam cum am reusit sa-mi trimit eu mie mail

Fetele va pup si va doresc o minivacanta super!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Pe Andreea o puteti vedea dimineata la Romantica in cursul saptamanii. E o scumpa! Astept membrii ptr fan club!

www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

quote:
Originally posted by mihaser

Pe Andreea o puteti vedea dimineata la Romantica in cursul saptamanii. E o scumpa! Astept membrii ptr fan club!

Pozele noastre

cam la ce ora dimineatza?
ca noi ne trezim in jur de 9...

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Alina pai de la 9 incepe!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

mihaser, si noi suntem fani H&M ... si ...vrem si noi in club, daaa?

alina, pe la 9.15 - 9.20 (maxim 9.30) si 10.15, doua aparitii.

mariana, pupam mamica eroina si toti copilasii frumosi

_
adar si MAIA minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput