LMA*Ghiocei de Martie-Aprile 2006*(34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

VINE CINEVA AZI LA 17.00 IN HERASTRAU???

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Ama sa va traiasca minunea de Sebi! si bafta ca se apropie sesiunea!

Erik-Sebastian sa cresti mare cat un munte si sa fii sanatos si voios toata viata! Multe bucurii si multe fete mumoase in preajma!

Ileana_Marius nastere usoara si refacere rapida! Sa va dea Dumnezeu un baietel sanatos, frumos si mancacios!

Andreea G sa ma anunti daca o iei pe Bubu la emisiune...poate de 1 Iunie. Acum chiar ca deschid fan club! Pe Nicoleta am cunoscut-o intr-un context si imi place foarte mult de ea. Ma bucur ca lucrati impreuna!
La Viena e super! O sa repetam sigur experienta, probabil si cu Cristian dupa noi. De gustat nu am gustat prea multe, insa de cumparat si vazut ne-am ocupat destul.
Eu iti doresc mult succes in cariera, dai foarte bine pe sticla!

Alinaalex multumesc mult! sa ne zici ce ai negociat cu husband! bine?
Bravo ca ati scapat de vaccin, peste o luna scapam si noi!

Catrinelu` imi pare rau ptr ruda ta! Asa o moarte mi-as dori si eu! Duminica pleaca si mama acasa...raman singurica. Sunt asa fericita ca i-am facut la cadouri de ziua ei si s-a simtit asa bine. Asteptam de multa vreme niste momente asa fericite!

Fetele va pup si abia astept sa-mi fac un pic de timp sa ma uit la poze pe indelete...mor de invidie cu intalnlelile astea ale voastre, dar acusi trece vremea si ajung in Bucuresti! Va prind eu!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Unde o vedem pe frumoasa Andreea G??

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

ILEANA,nastere usoara si bebe sanatos si norocos!!!!

Eric-Sebastian, LA MULTI ANI puisor mic,mult noroc in viata si multe realizari pe toate planurile!!!Ama,sa te bucuri de baiat toata viata!!!Bafta in sesiune!!!!
Si noi avem vesti bune:ieri a facut Rudy primii pasi singur,netinut ......dinspre canapea spre mine,cam 3-4 pasi si cand l-am pus sa repete figura a prins curaj si....uite asa ne-am jucat toata seara.Sunt tare fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ciuf, la multi ani fericiti, multa sanatate si iubire...si un bebe mic la anul, parca asa-ti doreai, nu?
Rudy, la inceput trei pasi mici...appoi mami n-o sa mai stie unde-i sunt ei picioarele!! Bravo!
Erik Sebastian si Andrei, la multi ani si mult noroc in viata!

Vreau si eu s-o vad pe andrrea...da'nu stiu de ce nu "vad" Romantica...o sa sun la "tipu' de la cablu"...
Fetele:o intrebare scurta:am vazut la Parintii intreaba un subiec cu micul dejun pt bebe de 1 an..la voi exista notiunea asta? adica bebe se scoala frumos si asteapta linistit sa pregatiti voi cine stie ce tartine si minuni? Ca la noi e cam asa: Se scoala pe ;a 6, bea un bibe cu lapte, mai doarme pana pe la 8.30 si nu mai primeste nici mar, nici nimic pana la 12, cand mananca de pranz relativ bine, zic eu. Chestia cu marul si-a scos-o singura, i-l dau pe la 5, si va d ca e mai bine asa.Adica la 6 atuncie cu foamea-n gat, da'nu-i vremea de mic dejun, asa ca nu prea exista la noi asa ceva. mamicile aveau acolo fel si fel de meniuri care de care mai complicate, adica nu complicate, dar de copilasi asa mai marisori, care nu se mai trezesc cu foamea-n gat>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Aalina, nici noi n-avem mic dejun. Marc se trezeste de obicei in jur de 9-9,30, atunci ii dau laptik cu cereale si pana pe la 13 nu mai papa nimic. Iar fructe cu biscuite si dupa aia iaurt ii dau ca si tine, pe la 5 dupa-masa. Iar seara, iara lapte cu cereale. Atat. Bine, mai pica intre mese cate ceva, dar nu dimineatza. Noi avem programul asta inca de la 6 luni, de cand am inceput sa-i inlocuiesc mesele. Io zic ca-i ok. Marc a papat intotdeauna nu bine, ci foarte bine! Noi nu am avut niciodata episoade de refuzat mancare, din fericire!

Mihaser, abia astept sa vina sotzul acasa sa vada si el apart. Deocamdata vb. numai la tel. si cand aduc vorba, schimba subiectul, dar cred ca nu tine figura daca ajunge acasa Sper sa iasa intr-un final cum vreau eu si...banca, binenteles, ca fara credit nu se poate!
Auzi, la ce ora apare Andreea la Romantica, ca eu tot n-am prins-o?

Catrinel, ma bucur ca sunteti ok, o pupam pe Oana!!! Asa deci, dar cand ati facut vaccinul anti-varicela?

Andreea, bine ai revenit, distractie placuta maine la "turta"! Asteptam cu interes poze!

Fetelor, mai bine mi-as trimite sotzul la intalneala cu voi, ca el ajunge mai des in Buc. (si acuma e acolo), macar el sa va cunoasca si sa-mi povesteasca si mie...Ce ziceti, il primiti si fara noi???

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

ERIC SEBASTIAN!!! (AMA KALY)

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LAAAAAA MUUUUULTI AAAAANI!!!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Repede-repede si eu ca azi e frumos afara si nu vreau sa imi pierd ziua cu nimicuri prin casa.
Eric-Sebastian, la multi ani cu ocazia implinirii primului anisor. Sa iti faci parintii fericiti si sa fii un copilas ascultator si cumintel.
Ileana, tinem pumnii. Probabil la ora asta iti tii puiutul in brate. Asteptam vesti si poze.
Catrinutza, vazut pozele cu Mariuca. Mai dar cataratoare mai e. Sertare, biblioteca, mai lipsesc pomii. Sunt superbe pozele cu ea printre flori, forstitie.
Pe cele de la intalnire le vad acusica.
Andreea, nu stiu daca ai primit mesajul meu ieri, dar crede-ma ca de cand am venit de la serviciu am devenit "centralista". Vorbeam la telefon si mai auzeam cate un beeep, insemnand ca ma suna altcineva pe linia a doua. Luca, bietul de el, astepta cuminte pe fotoliu sa imi termin convorbirile ca sa apuce sa imi spuna "la multi ani" (dimineata nu ma vazuse, ca plecasem mai devreme la serviciu, iar el dormea). Stie ca nu are voie sa ne intrerupa pe noi adultii cand vorbim.
Cu o seara in urma ii facui pregatirea. "Luca, maine e ziua lui mami. Cand te vei trezi sa ii spui la multi ani". La care el imi zice "Pai iti spun de pe acum. La multi ani".
Apoi il intreb ce imi cumpara de ziua mea. Ca ba imi ia doua masini mari, i-am spus ca un cadou ca asta nu e prea potrivit pentru o fata, "Atunci iti iau o motocicleta", "neah, Luca, urasc motocicletele, altceva vreau", la care se gandeste al meu copil un pic "iti iau un zmeu". BINGOOOO.
De ziua mea nu am facut nimic special ca al meu sot imi este plecat in delegatie. Sa speram la ceva duminica.
Dar aseara mama a facut numai bunatati si ne-am rasfatat cu o sticla de vin romanesc, Murfatlar. Band din vin, imi chem micul lautar si ii spun sa imi cante un cantecel de suflet, asa la urechea mea, sa alunece vinul mai bine :"De ziua ta, mamico"
Stefanna, primit mesajele. Iti multumesc din suflet.
Va pup si va multumesc de urari.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ALINAALEX, l-am facut in februarie, cand am facut si ROR. multumim, oana e chiar bine acuma, nu mai are nimica... in afara de ceva ramasite de urticarie...

CIUF, m-am spart de ras... un zmeu...

ANDREEA, deci esti la TV? adica... apari pe sticla? chiar, esti tu? ca fetele nu erau sigure!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

CIUF iti urez LA MULTI ANI cu multa sanatate si multa dragoste!

Fetelor va felicit din tot sufletul ca n-ati venit la intalneala cu mine! Si asta pentru ca ni s-a spart o roata la carut chiar pe drum si n-am mai ajuns nici noi in parc... mama ei de roata:((( ca sa o schimb costa 2mil, la banii astia mai bine iau un carut nou de vara si incerc sa-l repar pe asta pt la iarna.
Maine dam o fuga la kidex poate gasim acolo carut, un patut pliant de voiaj si ceva hainute pentru finutul nostru.

sunt cu ochiu' pe voi in noaptea asta

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput