LMA*Ghiocei de Martie-Aprile 2006*(34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Scriu cu ochii inchisi...Voi nu sunteti normale!!!!!!!!!!!!!!Mihaser,AdarNu merit asa ceva!!!

Revin maine cu mai multe detalii despre party.Acum sunt zob.Va spun doar ca Bubu a ales de pe tavita cheile de la masina,stiloul si...perlele.Adica mai superficiala de atat nici ca se putea sa fie... .In treacat a atins banii,un fluier si...a trantit cartea pe jos.Pupam!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Buna, fetele! De cand tot incerc sa mai scriu si eu... dar nu reusesc nicicum sa-mi organizez timpul, sunt mereu in urma cu cate ceva, mi-ar trebui o zi de 48 ore ca sa ma descurc cu toate.

Ciuf, cu scuze pentru intarziere, La mult ani! Sa ai parte de multa fericire si numai bucurii alaturi de familie si cei dragi!
Am vazut si filmuletul aniversar al Evei, foarte frumos!

La multi ani si bebeilor sarbatoriti in ultimele zile, Andrei (AMYANA), Erik-Sebastian (AMA_KALY), Mihaita (Ameluta), Anna (cristinabartz).

Am mai vazut acuma ultimele poze cu Iulia de Micaalsa, Andrei de Aileana, si ultimele aventuri ale Mariucai... sunt niste draguti toti, sa va traiasca!

Alinaalex, ce se mai aude cu apartamentul? Mihaser, succes si voua la cautari!

Noe, felicitari pentru succesele de la volan!

Ce multe aspirante pentru bebe2, ce fain! Bafta tuturor! Si eu as vrea... Mi se pare ca asta e cea mai buna diferenta de varsta intre frati, de vreo 2 ani, si pentru copii, si pentru parinti. Da' eu filozofez asa de pe margine, ca oricat mi-as dori inca vreo 2 copii deocamdata lipsesc elemente importante din ecuatie .

Sara a facut azi primii 3 pasi hotarati, de la canapea pana la castronelul cu mancare pe care il tineam eu (ii era foame, ca apoi degeaba am mai incercat sa repetam figura, n-a mai iesit).
Trebuie sa fiu tot mai atenta cu ce umbla si pe unde ascunde, ca niciodata nu mai gasesc nimic. Cu gasirea mobilului am de obicei cele mai multe aventuri. In primul rand, ca tre' sa caut lume available pe mess ca sa ma sune, apoi telefonul e de obicei pe vibratii ca nu cumva sa tulbure cineva cele 30 de minute de somn ale copilului, asa ca tre' sa stau cu urechile ciulite sa ma prind de unde se aude zumzaitul... Azi era bagat intr-un sertar cu haine, zilele trecute l-am gasit intr-o jucarie din aceea in care trebuie potrivite si introduse diverse forme (macar e bine ca a prins cat de cat ideea).
Poate ma mobilizez sa mai pun si eu ceva poze cu ea... da' nu promit nimic .

Pupici tuturor!

Ameera si Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

salut!
mai intru si eu sa dau prezenta, si vad ca e miscare slaba in front.
Cat, Bia, Monica, Aida, KIm voi pe unde umblati????
nshiro tu cum te mai simti? am citit si eu prin ce ai trecut si nu-mi vine sa cred...
Irina tu chiar nu mai poti sc5rie nici macar 2 randuri??? ceti face piciorul? dar Andrei???
Andreea mi ar fi placut sa te pot vedea si eu la tv . astept pozici de la mot!
Mariana voi cand plecati in Cuba? cu tot cu pitici???
stii ca si mie mi-ar place sa ajung pe taramurile voastre? noi avem o cunostinta la Malmo. tu stai departe de zona?
am vrut sa te intreb de multa vreme: cum s-au comportat copilasii mai mari cu fratiorii mai mici?
Mihaser cum e cu testul???? vine surioara la Cristian?

Alinaalex cum e cu marea? ai convins sotul?
dar apartamentul?
micaalsa tot la Bistrita esti? eu tot fara sunt
catrinutza unde sunt ultimele pozne (aventuri) ale Mariucai atomica, ca eu nu gasesc.
sa va spun ca de cand sunt ai mei aici, copilasii mei au devenit foarte rasfatati. numai in brate sta Ambra, iar cand il intreb pe Sergio daca vine cu mine, ma refuza
si eu in loc sa stau linistita, relaxata ca ne lasa si pe noi putin liberi.. stau numai cu gandul la ei, si imi fac griji, ce mai , sunt o paranoica

La Multi Ani!!! pentru Eric Sebastian si Mihaita, si Anna, sa cresteti mari sanatosi si cuminti!!!
dar mai ales sa aveti o copilarie fericita

pupici la toate mamicile si la bb

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Cristina, noi tot la Bistrita suntem, mai stam saptamana aceasta si in weekend plecam acasa. O luam si pe buni cu noi sa nu trecem asa brusc de la atata rasfat la regula si disciplina ... vorba vine. Asa se intampla cred la toata lumea, cand sunt bunicii in actiune, rasfatul e in floare. Nici pe mine nu ma baga in seama, nu mai asculta, parca tot ce-i spun face taman invers si se distreaza nevoie mare. Eu nu ma panichez deloc, chiar savurez momentele astea cand mi-o mai ia si altcineva din brate sau mai sta cu ea. Eu zic sa profiti cat sunt ai tai acolo ... si lasa paranoia deoparte, tot tu esti mama lor.
ameera, felicitari pentru primii pasi ... acum va prinde curaj si sa te tii dupa ea daca poti

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Scriu cateva randuri si plec.
In primul rand cu ceva intarziere urez si eu la multi ani lui Mihaita si Annei. Le doresc o viata frumoasa si plina de bucurii.
Felicitari pentru mica Sara, pentru primii pasi facuti.
Serj, lasa ca invatul are si dezvat. Inainte de a pleca bunicii sa ii pui sa iti dezvete copiii, sa vada ce greu e si dezvatul.
Aseara Eva a ales de pe tava o lingura (mare, de argint), telefonul mobil si un parfum. Ii taiaram si motul si gata. Am incheiat capitolul.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal,

Bia doarme iar eu bantui un pic pe net.
Sunt obosita la maxim, Bia are nasul plin, nu cred ca mai scapam de muci anul asta, orice ii pun nu mai are efect, dupa 6 mergem la dr. sa ne dea ceva sa-i treaca.
Zilele astea nu am stat deloc acasa, nasii au fost in forma si ne-am pus la punct detaliile pentru mult asteptata turta.

pup

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Andreea, eu zic ca Theea va deveni reporter de succes ! (a ales stiloul, nu si cartea), cu masina va umbla dupa reportaje, iar perlele le va purta la dineuri oficiale si receptiile unde va participa dpdv profesional !

Ciuf, eu cred ca Eva se va face femeie de afaceri (in domeniul restaurantelor) de succes ! Pai unde ai vazut femeie de afaceri neparfumata si fara telefon mobil ?

Catrinutza, suuper pozele cu Mariuca ! Imi place aia unde si-a pus sutien.

Gabi_fer, unde sunt pozele cu Alex ? Ai facut public albumul ?

Serj, iaca, intru sa-ti raspund la apel. Sa stii ca in Romanica s-au dat 4 zile libere (sambata, duminica, luni si marti), cadou de la guvern. Maine se termina minivacanta de 1 mai, asa ca ... poate vor scrie fetele mai mult dupa aia, ca acum or fi plecate la iarba verde (daca sotii au liber de la munca ...)

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

A nascut Ileana Marius !
Vedeti aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99208&whichpage=16

Bravoooooo, Ileana !!

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Dragi mamici,

Ileana a nascut pe 27.04!
Iata si mesajul

quote:

--------------------------------------------------------------------------------
Buna fetelor!
Vineri la ora 9.11 a venit pe lume, prin cezariana, Mario Luca, un grasunel de 3820g, 54 cm, apagar 10. Azi am ajuns si noi acasa si sutem bine amandoi. De aseara am inceput sa si alaptam.
Nu va pot descrie fericirea in cuvinte. Mi-a fost frica tot timpul, dar acum am uitat tot.
Va pup
--------------------------------------------------------------------------------

Serj ieri am cumparat pe net 6 bilete cu destinatia Havana/Cuba.Vom sta acolo in decembrie 3 saptamini, in perioada Craciunului si a Anului Nou.
Noi stam la aprox. 450 km nord de Malmo,dar daca aveti drum prin zona,ar fi super!

Adar si Mihaela/Timisoara hai ca ma bag si eu cu voi la fun club H & M.Aici in Suedia hainele care apar in magazine sunt de calitate desi vad ca majoritatea sunt fabricate in Thailanda,China si chiar Sri-Lanka si Pakistan.Asta e:forta de munca mai ieftina determina stramutarea productiei peste hotare!

Ameera felicitari pentru primii pasi ai Sarei!

Irina cu ce ocazie v-a dat liber 4 zile?Din cauza de 1 mai muncitoresc?!

Anamaria/Alba si noi cunoastem chestia cu rasfatul...La noi insa e mai grav ca nu sunt de vina bunicii, ci tati in persoana.

FELICITARI GHOCEILOR CARE AU APRINS PRIMA LUMANARE PE TORTULET:

Isabella Maria
Mihaela
Tudor-Andrei
Andrei
Erik-Sebastian
Mihaita

Anna

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
Ali a adormit si intru si eu sa va scriu cateva randuri.
In primul rand La multi ani!
Erik-Sebastian, Mihaita si Anna
Sa cresteti mari si frumosi.

In seara asta tai s-a oferit sa doarma cu Ali. Super oferta nu?
Maine dimineata o sa ma simt fresh si cu bateriile incarcate.

Mergi la inceput