Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 30
flore26 spune:
quote:Ce vremuri! Chiar au fost cele mai faine desene animate. Si inca mai stiu putin din cantec!
Originally posted by carla2005
Va mai aduceti aminte de Sandy bell?!! http://www.youtube.com/watch?v=F6gw56-tcHk
carla2005de
Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Poze printesuca marmaluca
aka spune:
carti despre copii gasiti aici
http:// www.4shared.com login is desprecarti@yahoo.com si parola este romania.
Mai sunt carti pe contul de yahoo desprecarti@yahoo.com si parola este 000000.
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
flore26 spune:
Yagmur la noi nu a functionat cu crema de galbenele. Folosim Eucerin cu 10% uree, dar nu sunt prea multumita. VOi trece pe Trixena si eu. Sper sa ai mai mult noroc, si sa treaca.
Poze printesuca marmaluca
porumbita80 spune:
Buna mamici de bebei frumosi
Noi ieri am facut vaccinul de 6 luni Mario sa comportat exact ca un barbat nu a plins deloc nu a facut febra deci am scapat si de asta eu creca mai mult ca el a tremurat.
Tot ieri l-am pus in pasaport pe bebe ca sa putem vizita bunicii
Noi pe 27 mai facem botezul abiea astept sa-l stiu si pe al meu in rand cu lumea, acum stersul meu cel mai mare este cum sa scap urgent de vre-o 5 kg daca as renunta la mancare nu as mai avea lapte dar daca sa ma agandesc bine 6 luni a papat laptic de mami voi ce ziceti sunt cumva egoista?
Bambo ma da tare fata frumoasa mai aveti e scumpica rau cu cercei
Laura13 eu sucul il dai indata ca se oxideaza si poate sa inceapa sa fermenteze si de asta poate il doare burtica, eu il fac si indta il serveste si in 30 min face si kk dupa deci noi sucul il servim la 10, 10.30
referitor la tema zilei eu sunt adepta ca copilu trebuie sa inteleaga din cuvant si nici untr-un caz nu sunt deacord ca trebuie sa aiba frica de parinte eu sunt pentru ca copilu trebuie sa respecte parintele si trebuie sa-i fie rusine de parinte.
KOKORINO unde ai disparut?
MAMICA FERICITA DE
MARIO GABRIEL
(31.10.2006)
poze bebita Mario Gabriel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti
dandusa spune:
...am uitat sa va spun ce era mai important...
,am facut eco la sold si sintem bineeeee,de acum gata cu doi pampersi...,uraaaa
...,eu cred ca sint prea pretentioasa vis-a-vis de coportamentul doctorilor...,ca si asta m-a enervat...,da' nu mai conteaza...,bine ca este fata bine...
...fetelor,eu as zice ca Ariadna a scris mult mai multe mesaje brutale si rautacioase si n-a fost pusa la colt cum ar fi trebuit
...,acum ca scrie si ea un mesaj doar cu explicatii si ceva icon-uri
...,luati atitudine...Poate Mironei nu i se pare un mesaj rautacios...,eu zic ca normal ar fi ca Mirona,careia ii este adresat mesajul...,sa ia atitudine,daca doreste...,daca nu...,haideti sa le lasam asa...,ca sa nu mai lungim discutiile astea...,ca prea multe info,nu ne aduc...Poate ca acum vine Ariadna si va raspunde nu stiu cum...,apoi voi si tot asa...,o lalaim inca un capitol...,puteti sa dat cu rosii ca si-asa am ramas fara...![]()
ARIADNA,
eu zic sa citesti si sa recitesti de acum incolo,mesajele pe care le trimiti,sa nu contina jigniri sau mai stiu ce ar putea crea discutii...,mai lasa si tu putin de la tine...si hai sa discutam despre puiutii nostri...,daca tu stii un lucru si eu stiu altceva...,respecta-mi parearea ,eu la fel...si uite asa ajungem impreuna la faza cu "liceeul" sau "prima intilnire"...,daca nu...,proabil ca nu vom ajunge sa ne cunostem niciodata...
Repet:Dati cu rosii si daca aveti si ceva castraveti...,ca am ramas fara...,daca nu mai tineti-va parerile si pentru voi...,uneori este mult mai bine bine...
Luna 6-a,a Crinutzei 
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
cristina1974 spune:
Salutari din iasi pentru fetele mele dragi!
Da, am ajuns la Iasi,dupa un zbor cumplit,si asta nu din cauza pilotului sau a avoinului, ci din cauza unui grup de vreo 20 de caldarari (da, da ,ati auzit bine) ,din aia cu fuste, care pur si simplu m-au adus in pragul disperarii. eram destul de departe de ei in avion, insa tot mai aveam un pic si-mi cadea nasul. Nu mai spun ca Iasmina nu s-a abtinut (deh, copil ) si a intrebat, ce-i drept, in engleza, cine a murit in avion.frate, am crezut ca mor,.....m-am felicitat la fgreu pt inspiratia pe care am avut-o sa-mi cumpar bilete la business class,barem asa am fost la o distanta cat de cat de nenorociti.
prima zi....ok.zbor ok, drum pana la Iasi ok....
A doua zi...nightmare.A urlat Georgia non stop, toata ziua,da' toata ziua, de-mi venea sa capiez. In sfarsit, l-am trimis pe tata sa se duca sa-mi ia Luminal de la farmacie, ca nu puteam sa o mai potolesc altfel. Nu stiu ce a avut: oboseala de pe drum, schimbarea ( cu toate ca nu e prima data cand calatoreste).Mai mult, nu mi-a mancat decat de doua ori ieri,imi v enea sa mor.
Azi, a treia zi in Romania, se pare ca si-a revenit. A papat normal,nuj mai tipa, insa are pata pusa pe mama mea.Cand o vede, si-aduce aminte de datorii, probabil, si-ncepe ,frate sa tipe, da' tipa de i se rupe pieptul, nu alta.
Of,of.....
As vrea sa ma vad cu iesencele, insa nu stiu cand as putea. Alergam pe la prieteni, in vizita, pe la restaurant, pe la popa, pe la aia, pe la ailalta, stiti voi cum e cu botezul.
Am iesit ieri un pic la Mall, la din Tudor Vladimirescu,sa cumpar, in principal niste cereale fetitei,si m-am speriat de cat de scumpe sunt toate. Eu stau si ma intreb, cum de pot trai romanii, frate, ca sunt unele chestii care sunt cu mult mai piperate decat in Londra.
Ma rog, sper sa ma intelegeti,sunt inca sub stare de soc.
Yagmur,imi pare tare rau de dermatita lui Luca. daca imi dai voie, ti-as spune sa cumperi de la farmacie un unguent ( si acum sa ma scuzi, insa incerc sa dibui numele ).Incepe cu P si se termina cu ...cort,da' ce-i la mijloc, nu mai tin minte. Si vezi sa iei varianta de crema.E foarte bun. Mie mi l-a trimis sora-mea la Londra, pt iritatii si dermatite,si a facut minuni. trebuie sa ungi in strat subtire, si sa nu-l folosesti decat atunci cand e cazul, pentru ca are steroizi. face minuni. Fetita surorii mele a facut o dermatita extrem de urata, nu trecea cu nimic, si cea mica urla ca din gura de sarpe. Un dermatolog i-a recomandat asta, si i-a trecut. Incearca si tu, sunt sigura ca daca le spui la farmaciste inceputul si sfarsitul numelui (sorry, da' nu-mi aduc aminte restul nici sa ma bati), o sa stie despre ce vorbesti.
Deocamdata atat de la noi.Va las ,ca vad ca printesica mea mica a inceput vocalizele, si mi-e sa nu o ia prea in serios.
Pupicei
Cristina, Iasmina Timeea si Georgia Helia
cristina
OanaCat spune:
Mirona am vazut fimuletele Karinei de pe site-ul pampers, super am si votat.
Poze Nicole
Nicole
Oana Cat
bamboletta spune:
Salutare 
Noi am dormit f bine
Antonia s-a trezit la 7
a papat si somnic iar pana la 9.30
De cateva zile Antonia tipa toata ziua
cred ca ii place sa se auda
cred ca ne stie toti vecinii ca face vocalize ![]()
Iar
pe aici?
Mihai Laurentiu de Lavinia_P
Patrick de FlorentinaG
Ruxandra_sb-ca bine le mai zici ![]()

Mirona-si eu si eu vreau sa o votez pe Karina
pune linkul aici
pt comoditate 
Am vazut iar poze cu "stan si bran" f frumoase si cele din parc f faine
Dmare tare smecher e
Yagmur-imi pare tare rau ca si Luca are dermatita
,noua pediatra ne-a zis,sa nu folosim crema de galbenele sau tot ce contine polen,creme cu parfum,noi folosim Trixera si cand erupe Fucidin,in apa de baie punem Oilatum,apa nu prea calda la baita,cam astea facem noi 
Porumbita80-ma bucur ca ati trecut cu bine peste vaccin
Cristina1974-poate ne vedem 

fug sa termin de facut papa apoi plecam la plimbare
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Laura13 spune:
salutari mamici!
multumesc tuturor fetelor ca mi-au raspuns... am vazut ca s-au inmultit!
azi dimineata i-am facut toaleta, dupa care l-am luat in bucatarie sa pregatim sucul... si da-i scandal. cred ca stie ca dupa ce il spal e timpul de papa, pt ca m-am apucat de mar cam cu vreo 40 min inainte de masa. dar in timp o sa se invete cu noul ritual.
aseara a reusit sa isi bage piciorul in gurita
. era pe masa de infasat dupa baita, eu umblam pe la creme si cand ma uit la el.... cu degetul mare in gurita!! bineinteles ca pana sa iau aparatul foto a obosit!
asta e... mai prind eu ocazia!
si tot ieri s-a rostogolit pe burtica si apoi din nou pe spate!!!!! asa ca dianocica promit sa nu ma mai ingrijorez. pana data viitoare!
bebinuta imi pare rau sa aud de problemele voastre, multa multa santate!
a deju sanatate si voua!
bambo super pozlele!
asiza sa fie intr-un ceas bun botezul!
auras sa inteleg ca deja nu mai papa lapte dimineata? in marul ras ii pui ceva? biscuiti, cereale?
dandusa vazut pozele! MORTALE! ii faci baie in cada mare? de mult? vad ca ii place! super tare!
miro vroiam sa iti zic ca am luat periute de dinti, de la primii pasi e un set cu 3 periute, pt diferite etape de varsta, prima se da dela 6 luni, e de plastic, mai mult pt rontait!
ralumat
ai fost tare cu lantul. ar tb sa fac si eu ceva de genul asta!
sbogdana despre legume, fructeeu stiu ca trebuie sa fie "cat mai romanesti". eu iau mere din piata de la tarani, morcovul il voi lua tot de acolo.
yagmur si dani a fost diagnosticat cu dermatita atopica de lorym si ramsan (doctorita era prea ocupata sa observe
), eu l-am dat pe unde avea pielea uscata si cu bubite cu aderma si in 4-5 zile i-a trecut! ce face bona? 
tema zilei as vrea sa NU! eu nu am fost batuta niciodata, dar mama are un stil de a explica lucrurile de imi venea sa intru in pamant de rusine. mi-ar place sa pot si eu dialoga cu copilul meu cum au facut ai mei cu mine, chiar si in perioadele in care ceream pumni si palme. sper sa imi dea DD intelepciune, maturitate si mai ales multa multa rabdare!
kokorina ai facut botezul? tu cand ajungi in tara? uite cristina a ajuns deja!!! bine ai venit! apropo iesence... noi nu ne mai vedem??
ramsan ce face rares?? tot ok dupa interventie? nu a aparut si al 4-lea dintisor?
aelita maine e zi de catar? sa vii cu noutati!
dianocica cum mai stai cu fumatul?
in cat suntem azi? oricum
sarbatorilor zilei!
hai ca iar m-am lungit!
intre timp am facut si masaj, dani doarme de rupe de la 11
va pup pe toate... o zi usoara si insorita!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Mirona spune:
ca sa nu mai avem dubii cum se cstiga un astfel de concurs ... poate reuseste cineva sa-mi explice si mie cum a reusit fetita din varful topului sa obtina intr-o zi 2207 voturi. 

in alta ordine de idei: despre ce atitudine vb Danduso? Zau ca nu inteleg la ce te referi? mie imi functioneaza scroll-ul de la mouse. Voua nu?
fug sa deschid capitol nou!
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire