Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS!

va astept cu drag la urmatorul capitol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by porumbita80
...acum stersul meu cel mai mare este cum sa scap urgent de vre-o 5 kg daca as renunta la mancare nu as mai avea lapte dar daca sa ma agandesc bine 6 luni a papat laptic de mami voi ce ziceti sunt cumva egoista?

esti sigura ca vrei un raspuns la intrebare, mai ales in contextul formulat de tine????????????????

quote:
referitor la tema zilei eu sunt adepta ca copilu trebuie sa inteleaga din cuvant si nici untr-un caz nu sunt deacord ca trebuie sa aiba frica de parinte eu sunt pentru ca copilu trebuie sa respecte parintele si trebuie sa-i fie rusine de parinte.

pentru linistea mea sufleteasca, si mai ales, pentru a-mi putea construi o imagine cu ceea ce intelegi tu prin "a-i fi rusine de parinte", te rog sa detaliezi.... nu de alta, dar poate vroiai sa zici un lucru, si a iesit altceva... ca ce-a iesit..e aberant... fara suparare...

si in general, ca sa poti fi mai bine inteleasa, poate ar fi mai bine ca propozitiile sa aiba un cap si-o coada. si semne de punctuatie. si o oarecare logica... subliniez si repet, este doar o sugestie pentru ca mesajul pe care vrei tu sa il transmiti sa poata fi inteles.

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput