Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ralumat, cat ma bucur ca ma mai intrebi de sanatate, hai ca mai asteptam un ceas doua si daca nu ma bagai in seama ma suparam rau raaau! Hi, hi! Sunt bine, fata frumoasa, la mine se pare ca nu e o forma atat de urata ca la pui, desi preferam sa fie, crede-ma! Merci de raspuns! dar sa stii ca eu as putea manca muuuuult si pe timpuri bolnavicioase, cioco sa fie, muuuuuuuuulta! David ce mai zice?

Am 5 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by carla2005

Va mai aduceti aminte de Sandy bell?!! http://www.youtube.com/watch?v=F6gw56-tcHk

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Carla...,m-ai facut sa incep ziua superrrrr...,m-am trezit,am inceput sa citesc si cind am dat peste Sandy Bell,nu mi-a venit sa cred...,am gasit-o si pe Lydie,preferata mea...si de atunci nu ma pot opri din cintat si dansat...
...mi-aduc aminte cum inainte sa plece Claudiu,mi-am adus aminte din senin de melodia asta...si o cinatam de nebuna,doar ca versurile erau cam pocite...,la franceza mea...,il intrebam daca si-aduce aminte de desenele astea..si el saracul se uita la mine...,ce-o fi zis...,saraca...,de m-ar vede acum cu ce pofta le cint...
...daca vreti si voi...,luat de dansati www.youtube.com/watch?v=XHbFgOBeFsQ&mode=related&search=" target="_blank">Lydie

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare!
Am vazut poze, nu nominalizez, ca nu mai tin minte care, ce si cum, super copilasi, super mamici!!!
Tema zilei: un NU hotarat violentei! O palma la poponet sau un tras de mot in mod sigur se vor intampla, daca celelalte metode nu dau roade.
Asiza, sa-ti traiasca micul crestin!
Dandusa, vreau in Herastrau!!!

La multi ani si multe lunisoare sarbatoritilor zilei!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor,

ieri nu am mai reusit sa intru sa pun pozele. S-a blocat tampitul de calculator si nu a mai vrut sa mearga, da chiar deloc.
prima parte a pozelor de ieri si alaltaieri le puteti vedea aici. personaje principale Adina, Crina si Dmic.

pt restul mai astept ca acum se incarca.

Ariadna draga, mi-a luat Roxanica vorba din gura. eu cred ca fiecare are dreptul la o opinie a lui si eu incerc sa ii respect pe toti. dupa primele mesaje am zis ca esti noua si nu te-ai adaptat pe la noi da tu cred ca ai o problema. tu esti cea care ar tr sa fii atenta cum vorbesti si nu ceilalti, pt ca tu esti cea care depasesti orice limita a bunului simt.

Na ca m-am descarcat.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

Buna dimineata mamici si fulguleti

Am citit pe diagonala ce s-a scris.

In primul rand multa sanatate micutului Eric de A_deju

Multe pentruDonia si Ruxandra, foarte frumos explicati si in privinta programelor si in privinta bataii. Eu, ca mama incepatoare am multe de invatat.

Si eu, cand eram copil, am primit o gramada de bataie si imi aduc aminte ca mi-am promis atunci ca nu o sa-mi bat niciodata copiii si ca trebuie gasite alte mijloace de disciplinare a lor si inca cred cu tarie in chestia asta.

Am si eu o intrebare, doua chiar; se apropie momentul diversificarii, inca vreo 3 saptamani mai avem si trebuie sa ma pregatesc. Ce fel de craticioare si vase trebuie sa folosim la gatitul mancarii celor mici? Sunt ok cele pe care le folosim si pentru noi?

Si a doua se refera la fructele si legumele folosite, sunt ok cele normale ori trebuie sa fie bio/organice. Cineva imi spunea ca da incep cu cele organice, nu voi mai putea sa scap de ele mai incolo.

Nu stiu daca am spus pana acum, dar incerc acum - pe mine m-a ajutat foarte mult acest forum, am invatat multe, chiar daca va citeam din umbra si va multumesc mult tututor

Sa aveti o zi placuta, plina de soare si pace

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Iooooooooi!!! Am dat copilului direct Topfer 2 fara sa ii pun treptat si cate o cupa din Topfer 1!!! Oare de aia nu papa bine?

Am 5 luni !!!

poze David Mihai

nu neaparat, stai linistita.. e posibil sa-l fi nimerit cu schimbarea laptelui exact cand avea problema cu ochisoru'... si pe de alta parte, laptele nr. 2 este in general mai satios.. deci tie ti se poate parea ca mananca mai greu, mai putin.. dar el de fapt se satura mai repede :) gustul insa sigur difera, intre 1 si 2.. la mai toate formulele, de la nr 2 incolo incep sa fie nitel mai aromate, mai suportabile si pt nasul nostru' :))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Ariadna nu cred ca e cazul sa jignesti asa pe cineva. In fond fiecare are dreptul la o parere, iar acest forum exista pentru a invata unele de la altele, nu pentru a ne jigni. Profund dezamagita de mesajul tau...

dandusa vazut poze! Superba...un pupic de la noi
roxanica 2006 am cautat si eu in Timisoara cereale topfer, lactana, dar nu am gasit decat de la milupa, nestle, humana. Poti sa/mi spui te rog la ce farmacie ai gasit? poate reusesc sa gasesc si eu.
laura noi nu bem inca suc. Deocamdata tot san si am introdus la masa de la 18 cereale cu orez si porumb.
dianocica ce faci????? tot era mai bine cand contraziceai, decat acum cand nu mai postezi nimic. As pune biciul...dar nu/mi permit
Pentru cartea " the no cry sleep" vreau si eu un ajutor. Unde o pot gasi pe net???

Poze printesuca marmaluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Am sosit si noi de la vaccin. A fost super cuminte, nu a zis nici pis, a ras cu toata gura. La 4 luni are 66 cm si la kg astept sa ajung la Asiza sa-l cantaresc ca pediatra are cantarul stricat de cand o stiu. Ne-a trimis si la eco la sold.
Vestea proasta: are dermatica atopica si calorica (de la caldura). E ciudat... ptr ca eu chiar nu-l infofolesc... caldura nu mai dau in casa... in fine, imi pare tare rau ca ma mosteneste cu alergiile... acuma, desi am citit, astept indicatii despre dermatita. Mi-a spus sa incep cu crema de galbenele si daca nu e alergic la ea sa nu cumpar Trixera si alte minunatii... Om vedea..
Nu am mai citit nimic din urma... iesim afara si stam pana seara.. dar urez LMA tuturor sarbatoritilor si insanatosire grabnica bebelusilor bolnaviori.Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Vazut poze cu Adina, Crina si Dmic. Absolut superbe. Mi/a cam intepenit capul la cele neintoarse, dar a meritat. Nu am putut sa nu remarc idila dintre Dmic si Adina. Chiar le sta bine impreuna. Rochita Crinei superba, foarte sexi. Dar ce dezbracati...eu tot vroiam sa o las mai dezbracata, dar imi era frica recunosc. Nu ca a mea ar fi mult mai infofolita: body manca scurta, bluzita subtire maneca lunga, si pantalonasi de bumbac cu picior, si o caciulita subtire in varf de cap ( nu pe urechi). Cam gros??? Parca am prins curaj, cand iesim afara, cand e cald of course, copiez modelul vostru. Pupici la bbei si la mamici.

Poze printesuca marmaluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Flore, nu am gasit nici eu cereale Tofer, eu vorbeam de laptele Toper, cereale folosim de la nestle, orez simplu.
A_deju, merci de raspuns. sanatate motanului!
Admirat poze cu Dmic, Crinutza, Adinutza si frumoasele lor mamici! l-am vazut si pe crestinul Denis, f.f.f frumos baietul! Sa-ti traisca, Asiza!

Am 5 luni !!!

poze David Mihai

Mergi la inceput