Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 28
carla2005 spune:
Miro cand am vazut concursul de la pampers kiar m-am gandit la Kara a ta ...se potriveste perfect! Eu merg sa o votez ! Vroiam sa particip si eu, insa daca avem asa un reprezentant de seama acolo te voi sustine!Pup!
Eu nu-mi voi bate copilul, nu cred ca as putea nici sa-l cert dapai sa-l ating!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
carla2005 spune:
Va mai aduceti aminte de Sandy bell?!! http://www.youtube.com/watch?v=F6gw56-tcHk
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
desiree spune:
a deju...am ras cu lacrimi..mai ales la faza cu clinica de nebuni....

desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
Mirona spune:
quote:
Originally posted by a_deju
... bubite pe tot corpul (de la un kkt de humana 1 made in poland, spre deosebire de cel made in germany pe care-l bagam pana acum... deci.. tot in virtutea nemuririi: chiar daca pe cutie e acelasi lapte..verificati si provenienta..)
A_deju spune-mi te rog mai multe despre HUMANA - tocmai ce voiam sa trecem pe alt lapte - si la asta ne-am gandit. Deci - de unde luai humana nemtesc? De pe la noi - sau direct de la sursa - austria, germania?
de unde ai luat cel polonez? tot de pe aici? deci in super-market-uri tre sa fiu atenta la provenienta laptelui?
humana are formula de continuare? de la cate luni? 4 sau 6? ca noi facem in curand 6 si am schimba ceva.
plizz ceva detalii sa stiu daca merita sa ma apuc - ori ba.
Sanatate la Eric mic si pupam urechea sa se faca bine.

Un bun revenit lui Somleac - eu te-am mai strigat pe acilea - dar cu tipatul am ramas. Pupici la toti trei piticii si unu mare tie.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
roxanica2006 spune:
Buna dimineataaaaaaa!!!
La tema zilei nu prea mai am ce sa spun nou ca au facut-o Ruxandra si A_deju mai mult decat perfect. Orice as zice raspunsul fetelor ma eclipseaza total.
Oricum pe scurt: un Nu hotarat bataii ! Un Da timid trasului de mot si unei mici palmutze adiate peste fundel.
Laura, parerea mea e ca 20 min e un timp cam prea lung pentru sucul de mar, nu ai observat ca-si schimba total culoarea? Ia-l pe Dani cu tine in bucatarie, pregatesti sucul in prezenta lui, (cartile spun ca asta il stimuleaza pe bebe, si in timp asociaza pregatirile cu masa, creste apetitul, se bucura de papa, etc.) si i-l servesti imediat. Noi oricum refuzam sa-l bem din bibe si preferam lingurita, asa ca ne cam intindem si noi pana terminam portia.
Flavia, foarte frumoase gemenele, sa-ti traiasca si sa ai putere sa le cresti frumos, fara palmutze la fundel daca se poate... 
Am 5 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
a_deju spune:
mirona, laptele humana este cumparat de aici, si majoritatea cutiilor (cele albastre adica pt humana 1 si cele portocalii pt 2) sunt made in germany (trebuie sa scrie pe una din partile laterale.. e ca un fel de stampila rotunda, pe care asta si scrie "made in germany"). exista cutii care sunt direct aduse din germania, si pe alea scrie in romaneste pe un abtibild lipt pe spate, dar vad ca au inceput sa scoata si cutii imprimate direct in romana, dar desenele si culoarea ambalajului sunt aceleasi (si se pastreaza stampila cu made in germany).. humana 2 este de la 4 luni, eu inca n-am trecut direct pe el, ii dau 3 masuri de 1 cu 3 masuri de 2 (nu bea decat un bibe seara...). exista si humana 3, de la 8 luni parca..
cel polonez....arata complet altfel... cutia e alb cu verde... masura dinauntru are alta forma.... scrie in poloneza.... scrie made in poland... dar farmacista i-a zis lui mihai ca e acelasi lapte, doar ca au schimbat astia cutia.... nu mai conteaza...
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
roxanica2006 spune:

Iooooooooi!!! Am dat copilului direct Topfer 2 fara sa ii pun treptat si cate o cupa din Topfer 1!!! Oare de aia nu papa bine?
Am 5 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
Mirona spune:
quote:
Originally posted by carla2005
Miro cand am vazut concursul de la pampers kiar m-am gandit la Kara a ta ...se potriveste perfect! Eu merg sa o votez ! Vroiam sa particip si eu, insa daca avem asa un reprezentant de seama acolo te voi sustine!Pup!
Carla gresesti mami - a ta e cea mai tare din parcare - pt tine mami. Hai baga si tu un filmuletz - sa avem si noi ce vota.
Repet - nu am pus-o in concurs pentru a castiga - ci pentru a fi mandra ca am si eu copila acolo. Nu se poate sa castigi un astfel de concurs.
imi aduc aminte de o prietena - nu mai stiu la ce concurs - se vota pe baza adresei de mail - si aveai voie zilnic sa votezi de pe o adresa. S-a apucat biata mamica si a dat zvon printre prieteni si rude - si si-a creat numai ea vre-o 30 de adese de mail si o vota zilnic- nu dormea noaptea, era numai si numai pe calculator si cu cafeaua langa - adevarata nebunie - si bineinteles ca nu a castigat ea- s-au gasit alti dementi cu mult mai multe adrese de mail si au declasat-o. Asa ca ... sa ne bucuram de ceea ce vedem si sa ne votam puiutii in limitele decentei.
Deci - te astept!!!
a_deju merci pentru raspuns.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006Iooooooooi!!! Am dat copilului direct Topfer 2 fara sa ii pun treptat si cate o cupa din Topfer 1!!! Oare de aia nu papa bine?
Am 5 luni !!!
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
Nuuuuu, daca nu a facut diaree sau nu a vomitat, e ok. Se face trecerea treptat ca sa nu ii provoci ceva la stomacel. Gustul nu cred ca e schimbat. Stai linistita, se resimte si el dupa ochisor si de-aia mananca mai putin. Ce, tu nu mananci mai putin de cand cu pardalnica de conjunctivita? Apropo, cum mai esti>?
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a cincea
roxanica2006 spune:
Ei bine, vad ca toata lumea e plina de bun-simt si ignora evident mesajul Ariadnei... Totusi eu nu pot sa nu-i spun fetei ca postarea ei e atat de brutala, rautacioasa, agresiva incat nu-mi vine a crede ca o mamica a putut scrie un asemenea mesaj...
Am 5 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai