Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 24
doradora spune:
salutari, mamici si bebici!
noi suntem bine, comparativ cu zilele trecute cand dadea specatcole dese de miorlaiala.i-a mai trecut si sper sa nu se mai repete.
cam atat momentan.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
bamboletta spune:
Salutare 
poze noi cu cerceii
Azi am fost la plimbare cu tati
in Iasi a fost f cald 
Antonia era imbracata cu body cu maneca scurta o bluzita care era descheiata si pantalonasi subtiri
cum ne plimbam noi vedem o mamica cu BB care plangea ca din gura de sarpe si era tot rosu saracul copil
era imbracat cu costum de iarna si 2 caciuli
sotul sa dus la ea si ia zis ca sa mai dezbrace copilul ca de asta plange ca ii este cald
si ii zice uitativa la printesa mea cu capul gol
si aia se uita ca "Fulga"la tati 
nu infofoliti copii
Asiza-
frumoase pozele de la botez
sa va traiasca micutul crestin 
Raluca_u-
vazut filmuletul cu stan si bran
fain 
Danita-inca nu am luat gratarul
am cheltuit banii pe altele ![]()
Ralumat-offf ce zi ai avut
si ce tupeu la "fulga" de vecinaa
cred ca ii dadeam vreo doua
Bebinuta-imi pare tare rau pt problemele care le aveti
multa sanatate 
fugim sa ne pregatim de baita
acum sta cu tati
vb cu el
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Donia spune:
auras, si Roxana a avut pe fata ce descrii tu la Bubu, dar a trecut definitiv dupa ce i-am dat cu o crema cu cortizon. Sper ca si la voi sa treaca si nu o sa mai apara.
anateo, ce va invidiez, ce frumos o sa fie in excursia la tara! Cred ca am fost in Arpasu cand am fost pe munte in Fagaras, Doamne ce dor imi e de zonele alea, bunicii mei erau de pe langa Fagaras...
desiree, baiat bun Octavian, ce bine a dormit, poate s-a rusinat ca l-ai povestit pe aici
Nu0ti fa griji, sanii se vor adapta daca Octavian n-o sa mai suga noaptea.
Oanacat
succes la bariu!
roxanica
, horror, e drept, dar totusi... natural, omenesc... si mai important, vindecabil. asta e cu bolile.
a_deju, compatimesc cu tine, stiu cum e reactia otica la bebelusi 
Yagmur, sa nu ne uiti, stiu ca o sa fii ocupata, dar macar sa mai intri pe aici cum intra danutz, sa ne spui cum esti tu, cum e Luca, da? 
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Laura13 spune:
multumesc putinelor fete care mi-au rasp si mie.
somnic usor
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
flore26 spune:
sara buna!
bamboletta mai da ce frumoase suntem, si ce cercei avem
.dandusa hai cu pozele!chinico noua ne/a recomandat medicul dermatolog, daca ii facem baita in fiecare seara sa punem amidon in apa, pana se face apa ca laptele de alba. Si noi avem pielea uscata. Sper sa/ti fie de folos!a_deju intru totul de acord cu tine. Pai de aia exista forum sa putem schimba pareri.bebinuta multi ani inainte, cu multa sanatate si fericire. Fiecare avem momente mai putin bune, dar o treci tu peste toate...si va fii bine.
Poze printesuca marmaluca
aka spune:
Seara buna. Am facut si noi vaccin si am fost tare cumintele. A stat de vorba cu tati si a uitat sa planga. La 4 luni avem 6,580 kg si 66 cm si suntem sanatoase tun. Am intrebat-o pe pediatra de inot si mi-a spus ca nu este decat un centru, cel pe care il stiam de la dandusa
. Cand se face mai cald mergem sa ne balacim. Mi-a dat o schema de diversificare dar o sa mai asteptam daca tot a luat bine in greutate.
trimitem si noi multi
pe urechiusa motanului sa nu-l mai doara. Si o caruta cu
pentru Deea, si ii mai spunem ca si altii au mai facut prostioare fara voia lor
.
Ralumat daca o s-o cunosc vreodata pe vecina ta o ciufulesc.
Asiza sa fie intr-un ceas bun crestinarea lui Denis. Imi place ideea cu udatul numai pe capsor.
Vazut filmulet cu Adinutza si Crinutza, cerceii de Antonia, poze cu Ana Julia.
Marami poze cu noua frizura...
Ruxandra multa sanatate cumnatei. Poate a facut varicela si nu isi mai aduce aminte...
Azi am fost prima data cu metroul cu Cristina. A facut un scandal...M-am dat jos de vreo doua ori pana am ajuns la destinatie. Si tocmai bine ca nici nu am rezolvat nimic. Am o mie de nervi pe oamenii astia care trebuie sa fie la job si nu ii gasesti acolo. Imi dorm amandoi copii. Ma duc si eu langa unul din ei. Sau mai bine ma uit la meci.
Noapte buna 
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by Laura13
multumesc putinelor fete care mi-au rasp si mie.
somnic usor
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
nu ti-am raspuns pt ca noi deocamdata nu bem suc de fructe,dar eu i l-as da cat mai repede dupa ce e facut

somnic usor

Bamboletta
de
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
a_deju spune:
mai, doar la mine arata foarte ciudat pagina?? e fff ingusta, nush cum sa zic altfel... jumate din latimea obisnuita... never mind..
donia, stiu, mi-ai mai dat niste sfaturi si cand am avut data trecuta (dar a fost alarma falsa, abia acu' am realizat ce si cum..)
chinico..hai mai, fie-ti mila de o fata palida si plansa, si baga acilea povestirea cu piromanu'... ca eu sigur ma rad.. adica sper sa fie de ras, nu ceva de genu' am dat foc la casa mea, a vecinilor, la padure, si s-a extins in tot satu' :)
motanu' doarme.. daca ati sti cata liniste e in sufletu' meu acuma... si nu daca, sigur stiti, ca sunteti mame.. dom'le cum transforma "mamitu'" asta un om.. nu crezi pana nu e pe pielea si mai ales, in sufletu' propriu si personal...
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
bamboletta spune:
gata am facut baita
si acum doarme ![]()
mi se pare ca unele fete sunt suparici
poate doar mi se pare 
Flore26,Aka-
Dandusa-da da asteptam pozele bengoaze![]()

Kokorina-ce mai fac sandokanii?ati facut botezul?
Ruxandra_sb-multumim 
Bamboletta
de
luna 6
a_deju spune:
laura, nu fi suparata... eu cred ca nu au ajuns multe fete la etapa suc.. din cate-am citit pana acum, s-a cam inceput cu supa.. eu ii dadeam suc, imediat ce il faceam.. am si citit ca se da intotdeauna proaspat, da' proaspat - proaspat, adica instant dupa ce-a fost stors :) si o sa vezi de altfel ca isi schimba culoarea, si gustul, cu cat sta mai mult in biberon.. si aici e vb de cateva minute... de ex, eu sucul de mere nu il pot bea decat atunci, imediat.. dupa are un gust cam..yukk.. dar poate "e" mai fitzoase papilele mele :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)