Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

A_deju-si la mine e la fel pagina f ingusta

Lorym-tu intrebai de roboti de bucatarie eu am Braun multiquik e f bun doar ca nu pot face suc de fructe cu elnu m-am gandit la asta cand l-am luat

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

seara buna!

AKA, m-am tuns scurt scurt de s-au mirat toate de la frizerie "vai, cum de ai curajul asta"? am incercat sa le explic ca e doar par, care creste la loc; am facut poze, maine descarc si atasez;

A_DEJU, la fel e pagina si la mine, credeam ca iar am apasat pe ce nu trebuie.

LAURA, pup si somn sulce!

zic noapte buna, vb maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

A_DEJU, stii dc nu-i dau imediat sucul? pt ca atunci cand ii fac marul la randea, fac si sucul; intai papa marul si apoi savureaza sucul; deci trece ceva timp.

CHINICO, am zis noapte buna dar nu pot pleca fara sa-ti zic ca nu plictisesti ori obosesti pe nimeni cu problemele tale, doresc multa sanatate sotului si puiul sa fie bine.

acu chiar ca plec...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Donia, doamne ajuta sa il tina asa..pupic !

vazut si eu grasuna si mignona ( Adinutza si Crinutza) super..cum dau ele din picioruse...
miro, ce votam, cum votam, unde votam ?

va urez o noapte linistita

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

hai ca acu' se vede normal... bebinuta era cu problemele (pe aceasta cale ii urez si eu toate cele..de bine, of course, si in niciun caz nu plictiseste.. e ocupat locu' de je zilele astea :)) ), chinico era cu piromanu'... pe care vad ca-l pastreaza numa' pt ea... cat egoism, n-am pomenit :))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ASIZA,
felicitari pentru Denis crestinul,foarte frumoase pozele ,dar putine...,daca mai ai ,mai pune...A primit multe cadouri Denis?Hai s-o mai birfim pe "nasa"
BAMBO,
super printesa cu cercei...,mai,mai...,abia astept sa-i fac si eu mindrei mele...
BEBINUTA,
puuupam tare,tare sa mai treaca supararea,sper sa fii mai bine...,offf ce rau imi pare...
DONIA,DIANOCICA,
ati scris la un moment dat...,stiti voi cind...,niste mesaje superrrrr,felicitari...,gindurile aste va vin pe loc...,sau le compuneti toata noaptea?Sint de acord cu ele...si as vrea sa mai citesc ceva de genul asta...,eu propun sa dam teme psihologice sau cu tenta...,ca sa mai invat si eu,una,alta...,poate ma mai maturizez si eu...,sau poate nu...
RUXANDRA,
miine venim in parc,sper sa va prind mai mult de data asta...si sa ma joc si eu putin cu conu...,dragalasu'...
DESIREE,
cum mai sinteti?Bebe Octavian ,cum mai este?Puuupam si noi tare sa treaca bubitele...
AELITAAAAAAAA???
nu ne-ai mai pupat de mult timp...
CHINICO,
pupam shefa ,dragalasa
A-DEJU,
deci de la lapte?...vaaai de mine...,cam aiurea...,incredibil...,saracu matanel...,offf,pupam si noi bucutze de Eric sa treaca
KTRINEL,
bine ati revenit,ce ma bucur ca sinteti bine,vazut pozele,dragutele..,mai,mai...ce mumoase sinteti...
MIRONA,
ai reusit aseara cu programul?cum este?...auzi,da' Kara ,plinge tare,tare sau asa si asa...?deci te poti intelege cu ea cit de cit?,sau cind plinge este jale?...,ma gindeam ca daca rezisti cit de cit atunci cind plinge noaptea...,inseamna ca nu prea plinge,nu?Nu stiu daca m-ai inteles...,am beut o visina...si sint pe aratura...,hic
DIA,
ce a mai facut Oana?ceva nou?Dintisori?
AKA,
mai gindeste-te cu bazinul...Mamica de care iti povesteam si pe care ai cunsocut-o in Herastrau...,si-a retras copilul,pentru ca erau prea multi copii care au facut pneumonie,in perioada asta...,al ei era racit cu o tuse urita...si a zis ca nu o mai intereseaza nici macar sa-si recupereze banii...,nu-l mai duce pe baiat la bazin...Apa in care balaceste bebelusii ,timp de o ora...,are 30-31 de grade...,deci ,imagineaza-ti...
TEUTZ,
hai miine in Herastrau ...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bamboletta

quote:
Originally posted by Laura13

multumesc putinelor fete care mi-au rasp si mie.
somnic usor

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

nu ti-am raspuns pt ca noi deocamdata nu bem suc de fructe,dar eu i l-as da cat mai repede dupa ce e facut
somnic usor

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

...si noi la fel...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

gata.. noapte buna, sa ne fie cat mai lunga, si sa ne trezim sanatosi si voiosi :) pupam fetele!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

...propun o tema pisihologica...,sau o tenta...de pisihologie...
VA VETI BATE COPII?

Luna 6-a,a Crinutzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Laura, cred ca e OK cu sucul 15-20 de minute inainte de masa.
Sa va tina aparatul si la cat mai multe poze! Avem si noi setarea aia cu poze in miscare si e tare faina.
Toate fructele si legumele, in special crude, pot sa fermenteze si sa dea gaze, deci e posibil sa doara putin burtica si pe masura ce organismul se adapteaza la noile alimente e tot mai usor. De aia e bine sa nu dam cantitate mare de la inceput, chiar daca copilul o accepta, trebuie sa invete sa o si digere si tolereze.

asiza, bine ca ai scris, sa va traiasca crestinul! Pozele sunt foarte frumoase, tu arati foarte bine, la fel si Denis, mi-a placut ce costumatie i-ai pregatit, iar ciupilica m-a dat pe spate. Denis e un dragalas (vreau si eu ochi albastri la Cristi ) si in pozele cu Luca sunt mortali amandoi, au aceeasi privire, zici ca-s gemeni! Hi, hi, uite ca si Dia spune ca seamana...

bamboletta, e draguta Antonia cum ai descris-o cu mersul Sa stii ca am un nepotel care n-a mers deloc cu fata de-a busilea, dar cu spatele avea o viteza...!

a_deju, nu stiu daca ai scris, dar i-ai dat motanului paracetamoale, nurofene, si ce mai e permis la varsta asta? Ca le poti da si ziua si noaptea, se mai calmeaza durerea si nu mai sufera bietul copilas, plus picaturile pentru ureche mai calmeaza si alea. Eu i-as da la intervale regulate, de fapt asta e o regula de aur in controlul durerii. Sper sa aiba o noapte buna mititelul, greu mi-a fost si mie sa o vad pe Roxana plangand atat de tare!

Raluca, e absolut superb filmuletul cu dansatoarele...! Oau, mi-au dat lacrimile de frumusele ce sunt!

Ma striga datoria...

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput