Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 23
anateo2004 spune:
da ruxandra,asa am inteles si eu ca pe acolo s-ar afla.
despre dermatita.seba are de mult timp,dar nu a avut nici odata pe fata,dar are pe torace ,membre superioare si inferioare.apar,dispar se ameloreaza se agraveaza.si teodora a avut,dar dupa ce am inceput divesificarea ia aparut una-doua leziuni pe care am dat intradevar cu cortizon,dar cea mai mare era de marimea unui ban.si cred ca ia aparut de cateva ori-maxim trei.cu seba sunt un pic ingrijorata ca daca alaptat e asa de intinsa,nu stiu la ce sa ma astept cand oi incepe sa il divesific.deci ca o sinteza nu exista zone specifice de aparitie,poate fii pe oriunde.
asizafrumoase pozele
petrecere teodora
Donia spune:
Ce bine am presimtit suturile... si tocmai ce-mi trase dianocica unul... de am sarit trei metri. Nu credeam ca o sa doara atat de tare...![]()
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
ruxandra_sb spune:
despre dermatita atopica:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73000
Jos comunistii! Jos tradatorii! Basescu presedinte.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
desiree spune:
asiza, tocmai ce era sa pun..
in functiune ca sa ne auzi ! super Dennis, super poze ! bravo grasunului ca a fost cuminte si sa fie intr-un ceas bun !
ruxandra, si e naspa rau pentru un bebe din burta cu boala asta, nu?parca varicela are perioada mare de incubatie..asa stiam..nu poate face o analiza ceva ca sa vada? sanatate multa cumnatei si bebeului !
am fost azi si noi la vaccinul de 4 luni, Octavian radea la taicasu in timp ce asistenta il intzepa..a fost un dulce..ne face surprize din ce in ce mai placute ! intzepatura e ok dupa ce am pus comprese reci nici nu se mai vede..el inca nu a facut febra si sper ca nici sa nu faca..dar a fost putin agitat cam la 2 ore dupa vaccin !
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
Donia spune:
Am citit putin doar, dar vad ca multa lume are suparari, ralumat, ruxandra, iarasi dermatite... ma duc sa va citesc si eu mai cumsecade, ca mi-am luat si cafeaua. Si sa ma mai inseninez uitandu-ma la pozele lui Denis de la botez, a pe aici e mohorat tare.
desiree, si noi am fost la vaccin, dar spre deosebire de Octavian, Cristi a plans in timpul injectiilor, de fapt o luase cu plansul inca de cand l-a pus pe cantar, o fi fost prea rece. S-a linistit apoi, iar acum e veselut, oricum i-am dat si Paracetamol.
Roxanica draguta a primit si ea doua inteapturi si n-a zis nici "pas", desi acasa imi spusese ca ii e tare frica si tot drumul mi-a repetat ca nu vrea vaccin. E adevarat ca dupa ce l-a vazut pe Cristi plangand a vrut sa ne arate ca ea e fetita mare...![]()
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
bebinuta spune:
Buna fetelor
Eu nu am intrat de cateva zile, nu am apucat sa citesc capitolul asta dar sper sa reusesc sa recuperez.
Sunt foarte suparata: am o alergie sau nu stiu ce , imi s unt mainile pline de bubite mici care ma mananca ingrozitor, maine merg la dermatolog, sotul meu face febra de 12 zile non-stop(38-38.5), si dupa multe investigatii i-au descoperit citomegalovirus, cu casa stau f prost adica nu mai am si va trebui sa mai stau la ai mei, ieri am facut 3 ani de la casatorie, al meu a fugit de dimineata sa cumpere fori si eu cand m-am trezit l-am intrebat ce-i cu florile alea.

. E pentru prima data cand uit ceva important. Sper sa reusesc sa ma calmez si sa trec peste toate.
Noroc cu Aduta pe care o iubesc si care imi alina supararea; si e asa cuminte parca stie ca mami e suparata.
Acum mi-e frica sa nu fie si ea infectata cu CMV.
Scuzati daca v-am intristat cu problemele mele, dar trebuia sa ma descarc si eu.
Revin dupa ce mai citesc.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
a_deju spune:
a fost si pediatra, l-a vazut, ramanem tot pe reactie otica, si plusam cu bubite pe tot corpul (de la un kkt de humana 1 made in poland, spre deosebire de cel made in germany pe care-l bagam pana acum... deci.. tot in virtutea nemuririi: chiar daca pe cutie e acelasi lapte..verificati si provenienta..) si mai punem si cireasa pe tort: puta nitel inflamata, fin'ca minunata doctorita de-aseara de la urgenta a gasit de cuviinta ca tre' sa-l traga si sa-l intoarca si sa-l frece si pe-acolo... ma rog, femeia in felu' ei si-a facut treaba, chipurile, ca doar trebuia sa se uite, dar...poate era mai bine sa se fi si spalat pe maini inainte, nu stiu.... oricum, it's done, defilam spre inainte, ca ziua de azi mi-a aratat ca unde e rau, poate fi si mai si...
oricum, pediatra are o bila alba pe ziua de azi, ca mi-a zis si ras-zis ca la puta nu umblam pana pe la 1 an... dar, cu bila neagra din za past, ajungem tot la 0.. daca-i trece in 3 zile cum a zis..ii dau 10 bile deodata, albe si stralucitoare, sa avem de unde scade mai incolo :)
cat despre certuri, discutii mai aprinse, combateri de idei sau ce-or fi ele.. off... hai sa dam mana cu mana si..sa ne-aruncam in mare :) da' pana una-alta, hai sa ne mai forumim nitel, pana se-ncalzeste apa :)
in afara de faptul ca nush ce-as fi facut de ieri si pana azi daca n-ar fi existat nu atat forumul, cat subiectul "mamici de noiembrie-decembrie 2006" si gandurile bune, si fetele pe care le-am stresat la icre cu nshpe mii de telefoane si strigaturi pe mess.....nush ce sa zic.. si asta nu se doreste a fi o oda inchinata nimanui anume, ci un thanx de thanx general...
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
flore26 spune:
Dupa ce am scris de mama focului, vreo 10 minute s/a anulat totul...asa ca o iau de la capat.
Foarte faina zi azi: e sora mea la mine, si tare/i bine cand mai ai cu cine vorbi, cine sa te mai ajute. Oricum, ca sa nu se plictiseasca am pus/o la curatenie generala. Intre timp eu mai citeam pe aici.Ce am retinut....miro se pare ca singurele flori primite cu ocazia aniversarii noastre sunt cele primite de la tine.Poze printesuca marmaluca
chinico spune:
povestea povestilor, shefa,eu si piromanul..
da' sunt prea ostenita sa v-o spun acu, ramane pe maine. sau pe alta data.
deea iti doresc sau mai degraba ii doresc motanului sa ii treaca repejor, tre sa fie crunt pt amandoi..
asizule sa-ti traiasca denis!
cu programul..io zic sa fie,dar momentan ii mai las o luna la dispozitie sa isi scoata singura masa de la 3, ca parca e inca mica tare..da' dupa aia ceaiul e al ei, nu de alta, dar mult nu mai rezist..shefa e hranita la ora 11, apoi urla de foame pe la 3, iar la 5 juma e treaza si apta de joaca.
mancat azi o lingurita suc morcov..o juma de ora inainte spalat si paraspalat storcatorul, apoi patat covor in sufragerie, 2 babetici, 2 perechi nadragi (una ea - una eu) si in final inca juma de ora spalat tura 2 acelasi storcator.
maine avem programare la dieteticiana. moor de curiozitate..
...aici e apa ingrozitor de tare, si nu pot sa ii fierb sau filtrez o cadita plina in fiecare zi...in afara de emoliere dupa baie..ce as mai putea face ca sa nu renunt la baie zilnic,avand in vedere ca parca tot mai uscata ii e pielea?
din seria candidatul ideal la titlul de mama tampita...azi am iesit cu shefa la ora 12 din casa...la 27 de grade si un soare de m-a lovit in crestetul capului..in padure a fost cum a fost, dar cand ne-am intors si imi batea soarele din spate, deci direct pe nanaul shefei..sa mor..
gata ca e tarziu. ma duc sa infig cornul in perna.
a. eu nu pot sa vad nici poze si nici filme in ultimul timp. calcu meu eu un idiot. nu ca eu as fi mai breaza..
chinico
de Bea (13.12.2006)
dandusa spune:
...am aparut la orizont...
...una la mina,multumesc celor care mi-au sarit in ajutor cu razatoarea...Auras,sarna' multumesc ,am rezolvat,mi-a cumparat o prietena,mai ramine sa o recuperez...
...doi la mina,multa sanatate motanului,sintem alaturi de voi,o sa fie bine...
,cum pot am sa trimit jeepanul,sa vezi atunci ce bine o sa fie motanul...
m-as arunca si eu in mare,da' nu stiu sa inot...,cum facem?!?
,descarca toti nervii si supararea aici,sprijinim cit putem mama motana si o incurajam ca totul va fi bine
...trei la mina,Dianocica,ne-ai amenintat cu niste poze bengoase...
,ia baga-le repejor sa le vedem si noi![]()
...aseara am dormit in sat,ne-am facut de cap si a fost super,super...,am mincat bine,am baut(suc)...ne-am jucat cu bebelinele mici "stan" si "bran"
,ne-am facut o groaza de poze...,abia astept sa vi le arat...
...revin ca miriie mindra mea ...![]()
Luna 6-a,a Crinutzei 
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea