Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 22
carla2005 spune:
Deci, in oala de aluminiu nu, oala de teflon nu, oala din inox nu...atunci in ce facem mancare bbilor?!!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
Ralumat spune:
Nu am citit nimic din urma, dar ma grabesc sa va scriu cate ceva, inainte sa ia astia IAR curentul.
Deci, sirul intamplarilor mele continua. Ieri amr eusit sa identificam un instalator si sa spargem peretele ca sa reparam o teava sparta. Apoi, distractie. S-a intrunit consiliul de bloc care a hotarat ca, intrucat teava era sparta pe teritoriul garsonierei noastre, va trebui sa reparam pagubele. Asta inseamna ca vom zugravi 2 bai 

ca afurisita de apa a ajuns si la 7 si la 6. Mai intai m-am socat, pe urma m-am suparat, iar cand o cucoana a zis "lasa ca va permiteti, altfel nu faceati copil pe vremurile astea", mi-am iesit din pepeni. Asa ca am plecat cu demnitate (de tampita, ca nu ma duce capul sa ma cert....nuuuuu, eu incerc sa impac pe toata lumea sau plec sa-mi inghit lacrimile in singuratate
).Dupa cum stiti, noi stam cu chirire intr-o locuinta de serviciu, deci ce majoritatea a hotarat...se va face! Poate ma enervez si ma inarmez eu cu o pensula si niste var. Si neaparat un coif de ziar!
Mai departe - azi am umblat cu viitoarea fina dupa rochie de mireasa. Pe jos, cu marsupiul.Am descoperit cu ocazia asta ca de la mine nu mai merg tramvaie la Sf Gheorghe, iar ca de la Universitate NU trebuie sa iau 85, ca nu ma duce acasa, asa ca mai merg pe jos vreo 25 min. Iar cand ajung, cocosata, aflu cu surprindere ca nu e curent. Asa ca am urcat pe jos 8 etaje, cu marsupiul. Iar la 5 minute dupa ce am intrat in casa, a venit curentul!
Despre adaptarea mea de lant- aici e destinatia initiala a lantului. Din el, am confectionat lant pentru jucarii, pe care il pun in carut. Lantul e lung, ies vreo 3 bucati lejer, si il gasiti la plastice in magazinul Obor! 
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
marani spune:
Of RALUMAT, chiar sunt curioasa ce ti se mai poate intampla. Pe bune, ce a mai ramas? imi pare tare....
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by marani
Of RALUMAT, chiar sunt curioasa ce ti se mai poate intampla. Pe bune, ce a mai ramas? imi pare tare....
mamica de bubamara (02.12.2006)
Ohoho, Doamne fereste, ca de ramas au mai ramas.....stii vorba aia cu "nu-i da omului cate poate duce". Stai sa vezi cand oi incepe sa-mi caut rochie de nasa
De parca nu el o ridica, pentru ca a completat formularul gresit si vine pe numele lui!Am citit un pic pe diagonala:
Dianocica, sper ca sunt eu obosita si nu am inteles bine ce ai vrut sa exprimi in mesaj.Ca atlfel.....unde e biciul ala? Pai bine mai nene, daca am fi toate de acord, ce discutii constructive s-ar mai naste? Eu as zice "eu dau copilului sarmale", iar voi "da, ura, bravo, aplauze". Si tot asa....pai in 2 zile m-as plictisi si as pleca in cautare de alte forumuri, ca nu m-ar mai captiva sa citesc ce scrie pe aici.
Si mai era discutia aia cu "din ce sa fie oala de fiert". Pai mi se pare mie sau oala cu presiune are aluminiu? Ca o avea sau nu, eu pe aia oi folosi-o, ca nu voi sta acum cu orele sa fierb la morcovi...si-asa stau sa spal la storcator. Apropo Ruxandra, nu stiu cum e la braun, dar la Bosch poti pune o punga de-aia de capacitate mai mica de gunoi in recipientul de pulpa si asa ...ai mai scapat sa speli o componenta!
. Merge foarte bine, scoate mult suc, dar face un zgomot nene......cred ca se aude la vecina aia de la 6 . Normal ca femeia crede ca sunt bogata- am si copil, si storcator! Si inainte sa plec sa dorm langa David, pupam urechiusa mica de motan! Sa te faci bine, Eric!

Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a cincea
sbogdana spune:
Buna mamici si fulguleti 

Noi azi am fost sa ne cantarim, avem 7975g, am luat 275g in 2 saptamani. Cu aceasta ocazie am discutat putin si despre diversificare si am cerut si o lista cu alimentele permise si cand pot fi introduse. Cine doreste poate viziona planul de diversificare, amandoua pozele reprezinta acelasi lucru, vedeti si voi care e mai clara.
Noua ne-a spus sa incepem cu legumele si abia dupa vreo 2-3 saptamani de legume sa incep si cu fructele.
Nu am citit nimic in urma, revin mai incolo.
Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)
ruxandra_sb spune:
Donia, chiar ca bine zise. Daca tu vorbisi in interesul copilului, eu in interesul mamei.
Anateo, Arnutu de sus/jos e pe la poalele Fagarasului?
Aura, eu n-as sari cu cortizon pe Bubu doar ca are fatza mai uscata. As incerca mai intai o crema ff emolienta. Grigore are mai mult decat portiuni uscate (a ajuns la zone iritate si chiar mai rau) si ne descurcam deocamdata doar cu Trixera de la Avene. Cred ca acu 1-2 capitole s-a discutat de masurile clasice in caz de dermatita atopica.
Cu borcanelele inca nu am inceput, tot ca din cauza dermatitei o luam fff incet cu diversificarea. Si da, probabil ca la inceput ii voi da cateva linguritze. Sacrificam cateva borcanele. Ideea e sa scoti portia pt masa respectiva din borcan si restul borcanului il poti pastra la frigider pt ziua urmatoare. Daca-i dai direct din borcan => acesta se contamineaza cu saliva.
Marani, nu-i musai ca dermatita sa apara intai pe fatza. La Grigore primul semn de alarma a fost pielea extrem de uscata pe gambe. Apoi au aparut iritatii si zone puruginoase pe coapse si brate, apoi.. Pe fatza de abia acum i-a ajuns. 
Vezi mey Roxanico ca David ii barbat serios. Auzi la el, 200g in nici o saptamana. De conu nu ma plang; de cand am inceput cu fier parca e o leaca mai bine. Si el, ce n-a luat in 10 zile a recuperat in cateva. Se simte c-a fost la munte. Idem la frati-su.. asa mananca de bine dupa o cura de out-Bucuresti.
A_deju multa sanatate motanului. Off.
Laura, eu as incerca sa-i dau sucul mai devreme de 15-20 minute; se oxideaza destul de repede.
Jos comunistii! Jos tradatorii! Basescu presedinte.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
ruxandra_sb spune:
Asiza, sa-ti traisca Denis. Admirat baiat mare si voinic, care vaz c-a scapat nescufundat. Brava lui. Ah, si-i mortala cipilica. 
Dia are dreptate; si mie imi pare ca seamana bine de tot. 
Raluca_u.. am auzit barfe despre pozitii indecente, cu toate alea goale, la soare, lalalalala. Pai asa mey cuscra draga??? Inteleg ca erati intre fete, da totusi...
la 2 dulcinee, Adinuta si Crinuta.
Dandusa, tinem pumnii la nenea/tanti (??) doctor.
A_deju, da se pune si apa. La cantitatea pt cca 5 zile pun 1/2 l apa. Oricum si legumele cand fierb mai lasa apa. Si sa sti ca te inteleg perfect. Oala sub presiune o manevreaza numai barbata-meu; mie mi-e frica de ea. Mai ales cand fasaie asa fioros...![]()
Mamaaaa ce de voinici pe-aici, ai lui Monique, ai Adinei, .. cine mi-a mai scapat??
Dia, te rog eu cum incerci oala Zepter da de stire la omenire. Mama tare ma bate la cap sa luam si noi una pt gatit la aburi. Sa gatim sanatos la pustime.
Jos comunistii! Jos tradatorii! Basescu presedinte.
Grigore
marani spune:
asa o fi RUXANDRA, eu am zis cam ce-am stiut, cazuri concrete vazute; sa nu mai aiba nici un bb dermatita ca e spurcata rau;
RALUMAT, chiar ca esti bogata, pe langa copil mai ai si storcator; mai, mai.....cum sunt unii...
e ok dupa 5 zile de zeama sa-i dau legumele pasate?
pup toate fetele, fug la tuns, vb diseara
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
iar cand o cucoana a zis "lasa ca va permiteti, altfel nu faceati copil pe vremurile astea", mi-am iesit din pepeni.
Ce ordinaraaaaaaaaaa!!
Mey, m-apuca niste draci. Si n-ai scuipat-o sau macar pocnit-o??

Vorba vine.. da macar vreo 2 merita sa-i zici. Nerusinata.
.. nu se vad pozele.
Grigore Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
ruxandra_sb spune:
Si acum sa-mi vars si eu off-ul. In afara ca sunt nedormita, stresata si obosita, sunt si fff suparata. Tocmai ce-am aflat ca fetita cumnatei mele, cumnata care-i
in 17 saptamani, are varicela!!!
Si ea, cumnata, cica n-ar fi avut varicela.
Sunt asa speriata si suparata. Asa nu vreau sa se intample nimic rau cu bb asta mic. Off, off, off. 

Grigore