Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 21
danita spune:
salutare gagici ...... nu zicem ca raspundem la apel ca nu ne-a strigat nimeni ! :(
donia : mama intelepciunii 
yagmur: Luchita face nani ?
ptr L
ktrinel: vast poze ! felicitari sa traiti sa cresteti mari !
Asizoi : mai dar frumosoi sunteti !! felicitari din suflet !
Miro :
mama de fata ! asa tre sa fie domle o mama de fata .... ! :)
ralumat : pupici
ramsan : m-am gandit la voi ! ma bucur tare mult ca Rares e ok
roxanel : pupicei miculutzi !
bambo: o invitatie la gratar ??
flori: pupici
kokorinelul ???? hai pup pe harbujei
A_deju : ce facut mai motanu maiiiiiii ??? of of , dau eu pup sa treaca !
cris: acu cand v-ati obisnuit cu clima tre sa plecati acasa ?? :)
pupici
D
BeBelusca
Mirona spune:
salut again.
la noi e o vreme de kk - asa ca vom avea ceva de lucru in ai face un pragram in casa.
la Denis al asizei - vazut si noi pozele de la botez. Sa fie intr-un ceas bun crestinarea lui.
Merci tuturor celor ce mi-au votat piciul la concurs - daca puneti careva film - da-ti si la baba link sa va intorc serviciul.
vazut si filmuletzul cu Adina si Crinutza dansaretzele. 
Laura13
la cuscra si la ginerica. Vezi ca marul e mai acid asa de felul lui. Eu ii diluez sucul - daca fac x ml de suc - ii pun si x/2 ml de apa fiarta si racita - astfel mai atenuezi din aciditate. In timp scazi cantitatea de apa.
Nu cred ca sunt colici - dar marul si morcovul strang - poate se chinuie sa faca kk si nu poate - de aici durerea de burtok. 
roxanica2006 eu stiu ca supica pt bebe tre sa fiarba 1 si 1/2 ore - deci nu mai tre sa te incurci cu rasul - in acest timp se i n m o a i e totul.
Si eu tot asa o prepar - pun toate legumele la fiert - dar de pasat i le pasez pe rand - deci introduse am deja: morcov, patrunjel, pastarnac, dovlecel si cartof. De sapt viit ii bag si carne de pui.
Ceapa - daca o pui - coace-o in prealabil 5-10 minute - apoi decojita o bagi la fiert. 
Lavinia_P
you back - nuti mai fa probleme ca nu de la tine a plecat faza.
Fetele - si eu imparasesc teoria " nu mi-am facut copii sa aiba cine sa-mi aduca o cana cu apa la batranete" - dar asta nu are nika cu educatia pe care trebuie sa le-o dam.
pe toate si sper ca Dianocica sa nu se retraga.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
Mirona spune:
quote:
Originally posted by danita
nu zicem ca raspundem la apel ca nu ne-a strigat nimeni ! :(

esti beton cuscritz-o - esti beton!
si atunci de ce te bagi in seama, huhhh? hai ca te strig io de acum in colo - vai de cojocul tau daca nu apari zilnic ... vrei ? vrei ? vrei?
si pe tine si pe bb PaulMiro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
carla2005 spune:
Am reusit sa bagam piciorusul in gura!!!!!
L-am prins cu nervi si l-am intrebat ce e cu el pe acolo...dupa ce l-am studiat si am tras de el cu toata puterea a intrat si in guritza!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Mirona
roxanica2006 eu stiu ca supica pt bebe tre sa fiarba 1 si 1/2 ore - deci nu mai tre sa te incurci cu rasul - in acest timp se i n m o a i e totul.
Mey, ce vorbiti voi acolo de ore de fiert supa/piuree. Noi bagam legumele in bucati la oala sub presiune si dupa ce aceasta incepe sa fasaie o mai lasam 20 de minute la foc ff mic. Per total nu cred ca sare cu totul de 35-40 minute.
Asa cred ca mai scutim niscaiva vitamine/minerale.
Si, Roxanica preparatul la aburi este IDEAL. Sa ne povestesti ce si cum apoi.
Nu-s ce avu conul azi noapte ca dadu un concert in mai multe reprize.. acu pare-se ca ne-am revenit. Daca imi permite, revin dupa ce trecem la nani.

Jos comunistii! Jos tradatorii! Basescu presedinte.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
a_deju spune:
ruxandra, de curiozitate tampa.. nu de alta, da-s prea obosita sa mai gandesc singura.. deci - legumele le bagi ca atare, sau si in apa?? am zis ca e tampa, da??... ca am si eu oala cu presiune, si ar fi cazul sa invat cum se pune capacul.. si eventual s-o si folosesc...
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
adinazot spune:
Buna fetelor!
Iata am sosit si noi de la vaccin,a fost ok,control satisfacator,greutate 8,150 kg,inaltime 67 cm,sanatoasa tun.A fost cuminte a plans doar la intepatura,mi-a mai tras acum o tura de urlaturi,dupa care a papat si a adormit,Sper sa nu faca febra,i-am dat preventiv paracetamol supozitor.Si mai sper sa nu fie tot maraita cand se trrezeste.
pupici,pe mai tarziu!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
danita spune:
gagici , am zis ca nu mai dau sfaturi dar ,,,, ca o mama de baiat ...nu ma rabda;)
deci, aveti grija in ce fel de oala fierbeti supa! sa nu aiba aluminiu in compozitie - predispozitie la althzeimer - sa nu fie de teflon prost -pericol mare - si inoxul la fel ,,, uneori nu degeaba sunt aceleasi modele la preturi diferite !;)
miro : ma bag in seama ca de aici de la voi am invatzat !:P
prezent!!! ziua adormim doar cu pupi pe sprancene si ochisori ...... asa ca mama de fata ... te rog educatzie corespunzatoare !;)
ti-am lasat ceva offline
D
BeBelusca
Dia1609 spune:
eu n-am reusit sa cumpar steamer (da' urmeaza cand vad si eu vreun leu din indemnizatie sau alocatie) dar am primit de la nasa Oanei o oala zepter de gtit la aburi... inca n-am probat-o dar va spun ce si cum de indata ce o s-o folosesc
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
anateo2004 spune:
mi-a luat-o ruxandra inainte.ca vroiam sa va zic de oala sub presiune.eu am luat una mica de 2,5l.am dat 1mil acum 2ani si jumatate
se pun legumele,se pune apa dar nu pana sus ca sa aibe loc aburul si dupa ce incepe sa fluiere inca 15min daca sunt numai legume.initial focul e mare.apoi mic.
petrecere teodora