Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

a adormit. dupa urlete non-stop de la ora 9... nu va spun cum imi face capu'... recunosc, i-am bagat si cinshpe picaturi de sab simplex, mai mult ca sa vad ca ia ceva... nu mai conteaza. e crunt sa-ti vezi copilul chinuit de duerere si sa nu poti face ABSOLUT NIMIC.........

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ca tot se vorbea aici de cat timp sug copiii la san. andrei la inceput sugea cate o ora. incet a inceput sa-si reduca programul.
acum mananca in 15 min.
daca il vad ca adoarme, ii scot sanul din gura, sau ii vorbesc, sau il ciupesc.

Andrei (16.12.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

am uitat, scuzati, dar am mintea imprastiata.. asta daca mai am..
multumim de incurajari. sper ca toate adunate sa se imparta in doua: un bobarnac mare peste freza mea si un si un sprijin enorm pt motan sa se faca bine. si pentru asta, si nu numai, va pup.

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Deea, sanatate motanului, tinem pumnii sa se faca bine repede si tie sa rezisti!

asiza, vazut poze de la botez, mi-a placut cum l-ai imbracat, si eu sunt adepta stilului asta ... mi-au placut si pozele lui denis cu luca, parca adupa atata prietenie incep sa semene

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

roxanica eu am postat o reteta de supica, dar legumele erau taiate in bucati mici, nu date prin razatoare. sincer... mai bine le mai fierb 10 min in plus, decat sa le mai dau si prin razatoare. apoi... eu stiu ca mai intai se da supica limpede si abia dupa aceea se da piureul de leguma. dar asta e numai ce stiu eu.
fetele... inca o ?: e posibil sa revina colicii? de la sucul de mere? ca mi se pare ca de vreo 5 zile il doare burtica, freaca picioarele, etc. stiti voi simpomele.
pupici ca fug sa pap si eu ceva si apoi afara cu noi!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

aDeju-Deea, pupam motanu' sa se faca bine repede repede si sa nu se mai chinuie! Si te pup si pe tine...nu te mai invinovati atata (desi stiu ca e greu), dar fiecare facem greseli, chiar si cu puii nostri, chiar si cand avem cele mai bune intentii...acuma stii sigur ca asta nu se va mai intampala pe viitor...si eu i-am bagat azi picaturile da nas in ochi ...am curatat eu ochiul dupa aia, da-s foarte atenta acuma ce si cum...
Dia, multumim...pupam freza de Oana...

De asmenea, dorim multa sanatate si dureri cat mai putine bbilor vaccinati sau care urmeaza a se vaccina...

Fug again...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor,

noi am avut oaspeti de seama de ieri - Dandusa si cu Crinuta au dormit la noi. Abia ce au plecat la control la doctor cu Crinuta. le tinem pumnii sa vina cu vesti bune.
ieri in parc a fost destrabalare totala. la picioarele goale si maneca scurta, apoi pe paturica chiar poze nud avem (Adinutza a trebuit schimbata de 3 ori de toate hainele ca a fost in forma - noroc ca a avut mami hainute si scutece - de am mai dat si Crinutei). Dmic dat pupic Adinei cand conu Grigore dormea.
Azi de dimineata Dana le-a facut www.dropshots.com/day.php?userid=281924&cdate=20070425" target="_blank">program de dans gagicilor.
acum Adina doarme de rupe si nu mai putem ajunge azi in Herastrau. la noapte vine si tati din delegatie si a promis ca aduce ceva frumos buburuzei.
acum pun si pozele pe Yahoo si reintru sa va dau link-ul cat pot de repede (a se intelege cat de repede ma lasa shefa)

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Raluca_u chiar ca sunt ca stan si bran.

Andrei (16.12.2006)
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by m_monique

Raluca_u chiar ca sunt ca stan si bran.

Andrei (16.12.2006)
poze

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Adeju tinem pumnii motanuli sa se faca repede,repede bine.

poze Adina

botez Adina

Mergi la inceput