Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 19
Laura13 spune:
salutari mamici!
heiiii, vad ca iar se incing spiritele. nu e frumos!!!
eu personal sunt de acord cu program... in ce sens: papa la 3-4 ore (asa a mancat de cand era mic, nici nu a cerut mai des), somn in fiecare seara cam pe la aceeasi ora, daca se trezeste noaptea sub nici o forma nu ma joc cu el, nu vb cu el, il intorc intr-o alta pozitie, ii dau suza si la un moment dat readoarme. noi avem 5 mese pe zi: 6 dim, 10, 14, 17.30,21.30. cam asa ceva. eu sunt tar multumita pt ca in fiecare zi la 11.30 doarme (indiferent daca se trzeste la 8 sau la 9.30 tot at cere sa doarma), la 15 iar trage un pui de somn, iar apoi in ur de 19 mai doarme 1/2 de ora. deocamdata are un program super. pt amandoi.
marani sorry, nu am avut net ieri, vad ca te-au lamurit fetele!
ariadna exact asa suge si dani... 2-3 min dupa care se uita la mine rade, gangureste, cu greu il conving sa mai ia 2-3 guri. iar eu alaptez si uite asa productia mea (care nu a fost niciodata tare bogata) scade pe zi ce trece. ei asta e.... bine ca am putut alapta si atat!
Mihai si Ana!
fetele am si eu o intrebare: cu cat timp inainte pot sa ii fac sucul? eu fac mai intai sucul, pus in biberon (apropo voi dati sucul cu bibe?), apoi ii fac toaleta si abia apoi ii dau sucul si apoi laptic. deci sucul sta cam 15-20 facut! e vreo problema??????
hai ca mai citesc si daca ma lasa sefu' mai scriu
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
roxanica2006 spune:
Aura, deci obrajorii f. uscati.. hmmm, la noi doar o portiune cat un buric de deget, dr, n-a zis nimic de dermatita, mai intrebam. Multumesc de lamuriri 
A_deju, imi pare rau sa aud ca motanul are probleme si crede-ma , te inteleg perfect, tocmai am trecut printr-o experienta similara, la fel de groaznica, sa-ti fie copilul bolnav. Dar pana la urma se vindeca bebe, totul revine la normal, numai sufletul tau ramane pustiit ca dupa furtuna. Si tu stii prea bine ca orice boala trece intr-un final, dar parca asa de tare doare ca te sfasie toata toata... Io zic sa te rogi repede sa-ti de Doamne Doamne tie boala puiului, sa vezi ce repede te asculta. Si uite asa om fi trei: eu cu conjuctivita, Dianocica basinoasa si tu cu otita. Si nu te mai invinovati!!! Multa sanatate! 
Am 5 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
OanaCat spune:
quote:
Originally posted by auras_v
anateo multumesc mult pt informatii... advantanul i-l-am luat de ieri si probabil o sa-i dau diseara si o sa dau azi un tur prin farmacii sa-i iau si o crema hidratanta
roxanica , la noi sunt doar obajorii f uscati , fara cojite ...si noi am incercat cu de toate pina acum ...ulei de masline , unguent de galbelele , crema de la bubchen ...probabil au contribuit si variatiile de temperatura si vintul
oanacat m-am gindit la varianta bariu in lapte dar nu stiam daca se poate ...roxanica zice ca da , deci nu ai de ce sa-ti faci griji , bea lapticul si restul e f simplu
AURAANCA-ALEXANDRA ( 21-11-2006)si
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
site fulguleti

multumesc
Nicole
Oana Cat
Laura13 spune:
donia nu se putea sa o spui mai bine!!!
am aparat foto!!!! e super fain, face o gramada de chestii, are si o setare speciala pt a face poze copiilor care nu stau deloc locului! sper sa am timp sa imi instalez programul pt descarcat si sa va arat smecherul meu cat de curand!
apropo de Dani, azi l-am gasit de-a latul patului, scancea de numa numa, isi prinsese picioarele de zabrele, capul era cumva ridicat ca nu incapea... era simpatic (dupa ce mi-au trecut emotiile ca nu cumva sa fi patit ceva). bineinteles ca n-am facut poza ca am sarit sa il iau de acolo!
s-a trezit
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
asiza spune:
Bine v-am regasit!!!
Va pup pe toate si de doua ori pe cele care-ati intrebat de mine...

...chestiune e ca am fost super busy...cu plimbari, iesiri, relaxari si alte cele...![]()
Intre timp, in viata noastra s-au intamplat urmatoarele:
1. Sambata - BOTEZUL lui Denis...a iesit foarte bine...a fost o incurcatura la biserica cu ora (ca trebuia sa vina popa la 12.00 si el a inteles la 13.00)..da' in fine, a fost totul ok pana la urma si n-am ramas nebotezati...dar am tras o portie buna de nervi...La restaurant a fost bine, destul de linistit...Denis a fost cumintel! Pentru cine doreste puteti viziona poze botez Denis!!!
2. Duminica am fost la munte la grataroase, beroase, vinoase si alte cele...
3. Iar de luni incoace...am stat numai p-afara...shopping si plimbari luuuungiii!!!
V-am citit, dar nu am apucat sa scriu...
Ktrinel, ma bucur ca ai revenit...sper sa ramai cu noi de data asta! 

...vizionat poze cu scumpica!!!
Dbunny, vazut si eu filmuletul...e mortal Dani cum se repede la fructul ala...
Miro, ti-am votat-o pe Kara..
Donia, te pup tare tare tare...

Nu am timp sa mai raspund la temele zilei, cat despre disputa de ieri...o consider foarte constructiva! Nu am timp fizic sa-mi exprim si eu parerea aici, dar sunt pe undeva pe la mijloc...fiecare are partea ei de dreptate, raportata la experienta proprie...si, Miro, si eu stiu ce inseamna sa stai cu bb cate 45/50/60 min cu bb la san...asta se intampla cand eram mai mititei, iar eu cu mai putina experienta, deoarece acum nu mai stam mai mult de 10, max 15 min la san...programul lui Denis este asa cum este, m-am mai plans eu pe aici ca si-a mai introdus o masa noaptea...asta e deocamdata!
As mai scrie, dar iar n-am mancare, casa-mi zboara si hainele asteapta sa fie intinse...
Dianocica, te pup tare si pe tine...teoria conform careia " nu mi-am facut copii sa aiba cine sa-mi aduca o cana cu apa la batranete"...o impartasesc si eu intru totul... 

Poate revin...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
marani spune:
Buna ziua fetelor!
imi pare rau sa aud ca motanu' lui A_DEJU are probleme, insanatosire grabnica din partea mea!
LAURA, nu-i bai, m-au luminat fetele, multumesc oricum. Sucul il dadeam la inceput cu lingurita, insa dadea mult si pe ea; acum fiind cantitatea mai mare il dau cu bibe si nu da un strop pe ea; dupa ce il fac, in max 10 min il dau;
OANACAT, tin pumnii sa fie bine cu Nicole!!!!!!!!!!!!
DESIREE, ma bucur sa aud ca bubitele se usuca.
multumesc celor care mi-au raspuns in legatura cu info despre fier, sigur pana in 5 luni nu-i dau;
la dermatita atopica stiu ca apar bubite mai intai pe obrajiori, apoi pe gat pana la lobul urechii, cand se extinde apar pe pielea capului, burtica si la pliuri (maini, picioare).
care e adevarul despre vigantol? trebuie aruncata sticla dupa 3 sapt, sau e ok dupa prospect ca in max 6 luni trebe aruncata? am alt fix acu, niciodata nu scap....
o zi minunata sa aveti!
bamboletta spune:
Neata 
Antonia si-a facut singura programul de somn si papa
doarme de la 21-22 pana la 5-6dim papam si apoi somnic pana la 9,in rest papam la 4ore
sunt de acord cu Mirona,Ruxandra,Donia
sa vedem la practica daca reusesc 
Donia,Yagmur,Anateo,-
Dbunny-wow ce mancacios de prune
ii place tare 
Aura_s-foloseste zilnic crema Trixera de la Avene e f buna pt dermatita atopica
Roxanica2006-vai deja vb de liniute si tabla inmultiriii
si eu azi m-am enervat
parca vine ora de joaca cand trebuie sa papam asa face
da din maini din picioare 
noua prima data dermatita ne-a aparut pe fata era pielea rosie apoi au aparut bubite mici care pana la urma se uscau,apoi ne-a aparut si pe corp
acum nu prea mai avem probleme am invatat cum sa o prevenim
A_deju-pupam motanul
sa treaca tot 
Antonia a vazut ca e greu cu mersul inainte
acum merge inapoi
se impinge cu mainile si da din fund
asa reuseste sa avanseze ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
m_monique spune:
flore26, OanaCat, deeaA, marani
.
ieri am fost la vaccin si control. andrei are 8200g si 65 cm. dr a zis sa continuam inca cu tzitzi, fara diversificare.
a avut putina febra azi dimineata la 5. i-am pus un supozitor de eferalgan.
acum e bine.
Andrei (16.12.2006)
poze
Lavinia_P spune:
Buna ziua,
VA d ca am reusit sa starnesc controverse, dar sper sa nu iasa cu scantei..
Mirona,te-am admirat de mult ca ai taria sa incerci sa "cobori militaria din pod " pt Kara.
Eu nu am reusit,dar sper sa se regleze de la sine..some day.
Dbunny, eu am vazut filmuletul,kiar am intrebat daca nu ti-e frica ca va inghiti o bucata mai mare...
"minunea mea"
roxanica2006 spune:
Laura, parca tu ai postat mai demult reteta aia de supica in care toate legumele erau mai intai date pe razatoare. Mi se pare mai practic asa, fierb mai repede.Oricum prin fierbere se distrug toate vitaminele, nu? Eu am si steamer si ma gandeam sa le prepar acolo, cica e mai sanatos pe aburi, dar apoi nu ma am supica, sau sa diluez pireul numai cu laptic si sa renuntam la supica?? Habar nu am..
Am 5 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

CRISTINA-IOANA