Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Oanacat, ma bucur mult ca in dimineatza asta te-ai trezit optimista. Acum am priceput de ce v-a recomandat dr. investigatiile, si eu cred ca e mai bine sa le faci, pentru linistea ta, sa te convingi ca Nicole e un copil sanatos. Parca ne spunea si noua dr. ca nu e deloc suparatoare pentru mititei faza asta cu bariu, pur si simplu li se pune in laptic substanta aia si gata. Atat stiu eu.
Dianocica, tare m-a impresionat postarea ta in care vorbeai de dragostea fata de Dmic, chiar m-am simtit cu musca pe caciula, desi atat de mult ma bat cu pumnii in piept ca il iubesc, zilele astea cand mi-a refuzat mereu mancarica m-am cam enervat, nu mai aveam rabdare. Ma urasc pentru asta, e de nepermis sa ma comport asa, o sa lucrez mult la capitolul "rabdare", mai ales ca se apropie liniutzele, tabla inmaultzirii, caietul special cu probleme la mate, etc.
Dar, fata draga cu codite impletite, de ce-mi suna mie a mesajul tau, ne sfatuiesti si sa votam NU la refernedum, ce, ai de gand sa nu mai vorbim pana atunci??? hai, maaaaa!!!! Unde te relaxezi mai bine decat aici, cu noi? Doar nu ai innebunit si te duci la pedichiura, manichiura, coafor?? Si toate ca toate, dar daca iei pauza => nu mai pui poze cu Dmic, dar mai ales, mai ales, nu mai vad si io acolo un brand, un fir de par, un colt de ochelari de soare apartinanad de sexos, nuuuuuuu

Am 5 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

auras,poti sa ii dai cateva zile cu atvantan,mai ales daca are leziuni putine.regula de aur la unguentele cu cortizon este sa se dea in strat ff subtire,adica dupa ce ai uns si masat sa nu se vada ca acolo s-a dat cu crema.si in plus nu se dau timp indelungat.
in dermatita ff important este sa fie pilea cat mai des unsa.poti incerca de la mustela-gama pt pile cu tendinta bla atopie.trixera sau atoderm.eu mai folosec si o crema ff grasa lipobase repair-o gasesti la help net sau sensiblue.
cam atat despre creme

petrecere teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

oanacat investigatia se face pe stomacul gol ,dimineata se da copilului sa inghita bariu ,nicole fiind mititica cred ca va bea cu biberonul ...tb sa intrebi dr si sa iei un bibe la tine ...dupa citeva minute se va vedea pe un monitor traseul parcurs de bariu care e o substanta de contrast si se face o radiografie ...pe voi va intereseaza doar orificiul cardia care face trecerea dintre esofag si stomac, deci va fi o singura poza la nivelul stomacului...nu cred ca bariul se poate administra cu o sonda nasogastrica (daca bb nu vrea sa-l bea) pt ca nu cred ca in aceasta situatie se mai vede esofagul si orificiul cardia ...tb sa intrebi radiologul despre modul de administrare la bb...eu am fost cu kiki la grigore alecsandrescu si la radiologie era un dr f dragut , nu-i mai stiu numele dar o sa caut plicul cu radiografii si iti spun...

eu merg cu fetele la dr florea , tot la blocuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

hai ca de bine ce l-am criticat aseara ca se scoala noaptea..cred ca m-a simtit si de la ora 22,00 nu s-a mai trezit pana la ora 6 dimineata.....mu stiu cum de s-a intamplat asta..dar ma bucur enorm..baiatul meu creste ! Sper sa se mai repete!

..sanul umflat si dureros sa explodeze nu alta, deh, daca a sarit o masa.. si eu acuma, nimic nu ma multumeste !

miro...

dianocica, cedezi asa usor? ..come on..ia uite la Base ce tare se tine de carma, ! Hai BASE !!!

anateote pup dulce dulce si pe Seba grasunu si pe Teo ochioasa si va asteptam sa veniti de la munte sa iesim in parc..poate o comitem si intr-un week-end ca sa vina si Deea si Danutz
Ktrinel, bine ai revenit printre noi !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Ruxandra, de dragul tau il mai pasuiesc pe David cu mancarica. Oricum am o veste buna : a luat 200 gr de vineri pana azi, deci recupereaza mititelul. Poate a fost si o chestie de genu' ca atunci scutecelul era mai gol, mai plin, mancase, nu mancase, dar TOTUSI a crescut! Conu' cum mai sta la capitolul pofta de mancare?
Donia, tot am uitat sa-ti multumesc pentru link-ul ala cu conjuctivita, imaginile (cam horror, intre noi fie vorba) au avut darul sa ma linisteasca, am realizat ca asa urat se manifesta boala asta si nu a facut puiul meu o forma extrem de complicata. Deh, exagerari de mama... Multumesc!

Am 5 luni !!!

poze David Mihai

Mergi la inceput

Va tot aud vorbind despre dermatita atopica, imi spuneti si mie cum se manifesta boala asta? david are pe fatza,langa ureche, de mai multa vreme o pata asa de piele descuamata, deshidratata, cum sa ma exprim, dar nu arata ca si cojitzele alea de pe cap. Si tot am dat cu crema de la Mustella, cu galbenele, am incercat si cu Nidoflor dar numai de vreo 2 ori, dar nu trece. dermatita asta e extinsa pe tot corpul, apare cu predilectie in anumite zone?
Yagmur, a.m.r asa de putin?? Atunci o invoim pe Asiza sa se plimbe cu tine, sa savurati zilele ramase prin plimbari cu bebeii si petreceri! Asa cum va sta voua bine!

Am 5 luni !!!

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

quote:
Originally posted by auras_v

oanacat investigatia se face pe stomacul gol ,dimineata se da copilului sa inghita bariu ,nicole fiind mititica cred ca va bea cu biberonul ...tb sa intrebi dr si sa iei un bibe la tine ...dupa citeva minute se va vedea pe un monitor traseul parcurs de bariu care e o substanta de contrast si se face o radiografie ...pe voi va intereseaza doar orificiul cardia care face trecerea dintre esofag si stomac, deci va fi o singura poza la nivelul stomacului...nu cred ca bariul se poate administra cu o sonda nasogastrica (daca bb nu vrea sa-l bea) pt ca nu cred ca in aceasta situatie se mai vede esofagul si orificiul cardia ...tb sa intrebi radiologul despre modul de administrare la bb...eu am fost cu kiki la grigore alecsandrescu si la radiologie era un dr f dragut , nu-i mai stiu numele dar o sa caut plicul cu radiografii si iti spun...

eu merg cu fetele la dr florea , tot la blocuri

AURAANCA-ALEXANDRA ( 21-11-2006)si CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA

site fulguleti

Multam banuiam eu ca asa se procedeaza dar nu eram sigura.Si noi tot la Alexandrescu mergem.Am avut probleme cu Atanasiu mi-a pus niste diagnostice aiurea la inceput si i-am gasit o doctora buna la Alexandrescu.De atunci mergem la blocuri numai pentru vaccin.
Cat despre dermatita este o crema de la mustela cum spunea si Anateo2004 este foarte buna dar si foarte scumpa este 500de mii si se numeste Stelatopia din gama Dermo-Pediatrie pe ea scrie ca este pentru fata si corp.Eu am folosit-o pentru Nicole si i-a facut bine, dar acum depinde si de pielea fiecaruia.

Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

prezent la strigaturi.... da' un prezent trist. reactie otica. again... bine, prima oara a fost in doru' lelii, pun pariu ca n-avea nici pe dracu' (am scris si-atunci, avea motanu' cam o luna juma'..), da' acum...pe bune, si in toata splendoarea.. probabil si combinata nitel cu dintii... rezultatul minunat: urlete in continuu, iar de ieri dupa-amaiza, pana la 1 noaptea cand am venit de la urgenta, n-a mancat nimic.. se ferea de tzatz, de bibe, parca era kk nu altceva... sau tragea doua inghitituri.. si pun'-te frate pe urlat... si eu pe langa el, nu va mai zic. bai, mor.. io nu-s kkacioasa din fire, plang asa...daca e sfarsitu' lumii, nush daca ma intelegeti... dar ieri, a fost cumplit, nu am cuvinte sa descriu ce era in sufletu' meu, oricum, nu mai judecam de nicio culoare.. cand faceam bagajul pt spital (ca na...ma gandeam ca poa' sa ne interneze, bla bla..) nu va zic...toate tampeniile de pe lume locuiau la mine in creier..
pana la urma, doamne ajuta, n-a fost decat asta, si bine ca se rezolva acasa.. e mult mai bine acum, macar mananca. bagam nurofen, otocalm si ketof seara, doar daca e absolut nevoie...
bai, si macar daca era din cauza ca l-am scos fara caciulita... nope... vaca (adica eu)- l-am tinut in masina in spatele meu, si la mine, of course, geamu' deschis... idiot, idiot, idiot - de parca ar mai conta acuma.... da' na, sa ramana pentru posteritate: NU TINETI SCOICA (CU COPILUL IN EA..) PE LOCUL DIN SPATELE GEAMULUI DESCHIS DIN FATA... hai ca debordez de coerenta, dar am circumstante...
deci se motiveaza absenta.. plus forumu' care ieri a stat. as opposed to n-a mers :)
in discutii..nu ma mai bag.. n-are rost... ma bag insa cu capu'-nainte daca va hotarati sa acordati un premiu special pt tampenie.. sunt candidatul ideal, corespund perfect profilului :))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

anateo multumesc mult pt informatii... advantanul i-l-am luat de ieri si probabil o sa-i dau diseara si o sa dau azi un tur prin farmacii sa-i iau si o crema hidratanta
roxanica , la noi sunt doar obajorii f uscati , fara cojite ...si noi am incercat cu de toate pina acum ...ulei de masline , unguent de galbelele , crema de la bubchen ...probabil au contribuit si variatiile de temperatura si vintul
oanacat m-am gindit la varianta bariu in lapte dar nu stiam daca se poate ...roxanica zice ca da , deci nu ai de ce sa-ti faci griji , bea lapticul si restul e f simplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

a deju imi pare rau...
si eu mai deschid geamul in masina ca e foarte cald pana incepe aerul conditionat sa raceasca..si e si cu capul gol cateodata..am retinut..nu mai deschid geamul..curent e oricum indiferent ce geam as deschide...

pupici si sanatate lui Eric !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput