Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 17
Monicabb spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Miro , ...era o pruna d'aia mare..ca ringlotele... in fine, cred ca esti unica care a vazut filmuletul...se mai intampla
Si eu, si eu l-am vazut. Am uitat sa-ti spun. Mi-a placut ambitiosul tau...
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
adinazot spune:
ANATEO,habar nu am daca te poti urca in vreuna,nu stiu.Dar ma pot interesa mai tarziu daca vrei.
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
simo29 spune:
Buna dimineata mamici!!!!
Eu n-am mai intrat de mult pe forum dar v-am citit aproape zilnic. Asa ca imi permit sa va retin vreo 5 min. sa va spun cam ce program are David .
Un program pe care nu i l-am impus eu - l-am urmarit si asa am ajuns la o super intelegere.
Adoarme in fiecare seara pe la 20.00 -20.15 dupa ce a baut 120 ml. lapte(mentionez ca nu l-am alaptat decat pana la 2 luni - ii faceam proba suptului si el manca de la san 30-40 ml asa ca am folosit tot timpul in completare Nan1)
Sa revin: David se trezeste ca ceasul de doua ori pe noapte la 1.00 si la 5.00 si mananca tot cate 120 ml lapte.
Dimineata la 7.00-7.15 ne trezim si mai bem lapte pe la 8.30. Deci in principiu el mananca la 3-4 ore.
Pe la 10.00 ii dau mar cu biscuite sau cereale si in completare cam 40-50ml de suc de mar si morcov.
La 12.00 iesim afara - doarme 2-3 ore. Dupa masa ii dau supica de zarzavat foarte bine pasirata si de cateva zile cu piept de pui in ea. Manaca cam o cat ceasca de cafea - aproximativ.Ma pregatesc sa-i dau si galbenus de ou si piureu de cartof.
Mai tarziu pe la ora 18.00 mai bea 120 ml lapte. Apoi urmeaza baita de la ora 19-19.30 care il oboseste la maxim.Pe la ora 20.00 bea lapticul si adoarme ca un ingeras.
Deci noi avem aprox 7 mese pe zii. Ma conformez si imi convine de minune - acuma trebuie sa mai diversificam mancarea - probabil cu ajutorul mamei si a pediatrei.
As dorii sa va spun ceva: scrie in mama si copilul ca fiecare copil e unic - nu poti compara copii sub nici o forma. Asa ca la fel si noi mamicile fiecare suntem unice ,fiecare are alte idei - dar toate doar pentru binele puiutilor nostrii.
Sper ca nu v-am plictisit.
Mai revin
Va pupa dulce Simo si bebe David(9 noiembrie 2006)
Yagmur spune:
Copilu' a adormit si am apucat sa termin de citit....
Deci, Luca si-a facut singurel programul de masa.... mananca la 4-5 ore in timpul zilei si deloc noaptea.... Noi sintem si pe lapte praf
Donia, 1. mi-a placut postarea. 2. Asiza e super bine, o tin eu ocupata in timpul zilei ca ieri de exemplu am plecat de la 12 de acasa si am stat pe afara pana dupa 18.00. Cand ajunge acasa, are treaba de facut.. deci eu sint "responsabila" cu disparitia Asizei... poate posteaza azi ceva ca tot s-a stricat vremea 

- desi, as scoate-o si azi la plimbare
Dianocica, NU sa fie!!
A_deju, pe unde imi umblati? De azi astept mesaje cat mai haioase... AMR: 6 zile pana incep jobul 

Fug sa pap si eu ceva pana nu da trezirea Luchitza
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Mirona spune:
INAINTE DE RAZBEL:
quote:
Originally posted by Ariadna30
...ne intindem si o ora sa terminam lapticul (asta daca am norocul sa vrea sa-l pape pe tot).
DUPA RAZBEL:
quote:
Am de facut un mic comentariu : niciodata nu am tinut copilul la sān timp de o ora (recordul a fost de 35 de minute).
te hotarasti pana la urma cat il lasi sa suga? sau pe zi ce trece se schimba intervalul - functie de cum iti raspunde cineva?
daca nu era exagerarea cu o ora - nu ma bagam sa-ti raspund - pentru ca din partea mea s-a vrut un ajutor - stiind ca am trecut prin aceeasi faza cu suptul timp de o ora.
quote:
in nici un caz n-as ramane aici....sa ne plictisim reciproc.
in acest caz iti recomand scroll-ul pentru mesajele mele.
si cu asta - consider subiectul inchis - de pe partea mea.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
auras_v spune:
ieri am fost la controlul lunar ...anca are 8200g si 66cm ...in ultima luna a luat doar 250 g (cam putin ) dar e f bine ,kiki avea greutatea asta la 8 luni - cred ca le voi compara intotdeauna...partea proasta e ca avem dermatita atopica si ne-a indicat advantan (o crema care contine si cortizon )...are de ceva vreme fata f uscata si am incercat eu cu diferite creme de bb dar fara rezultat...la discutiile despre dermatita atopica recunosc ca n-am cascat ochii cu atentie
asa ca o sa citesc din urma ...deocamdata nu i-am dat cu advantan , mai citesc si vedem
am vazut discutii destul de aprinse despre program...anca are deja un program bine stabilit ...7,30 lapte sin +nan , 11-11,30 fructe , 14-14,30 piure + supa , 18 lapte , 21,30 lapte...la 11,45 iesim repede repejor sa o luam pe kiki de la scoala iar apoi stam in parc pina la 13,30 , dupa ora 15 avem lectii,uneori mai dam o tura de parc dupa-amiaza ....daca nu as avea un program nu as putea sa ma descurc cu amindoua ...ieri am fost pe drumuri toata ziua de la 9la 5,30,am intrat in casa doar pt mesele ancutei...daca are un program nu inseamna ca nu tin cont de ce vrea ea ...ieri la doua nu a vrut legume si a papat lapte iar la 6 piureul...la mesele care sunt la lingurita tb sa-i dau cu putin inainte de a mirii ea ca atfel nu are rabdare sa pape si urla ...mesele de noapte le-a scos ea singura de la doua luni
a fost o pauza aici
...bubu nu putea sa adoarma si mi-a tras niste urlete ...,in patut tipete , la sin nu , in leagan nu , in carut nu asa ca am luat-o ,am pus-o in trasura ,cam despuiata ce-i drept dar invelita intr-o paturica , si am dat o tura in jurul blocului...noroc ca stau la parter si nu o zdrangan prea mult pe scari ...afara a adormit imediat...de citeva zile nu mai stie sa adoarma ,ea care adormae singurica in camera ...suzeta nu o vrea si cind e prea obosita nu-si gaseste degetelul...
iepurasul l-am cumparat la insistentele cristinei pt ca a fost cumintica la dintar ( la extractii)...il tin in balcon si a inceput sa sara din spatiul pe care l-am creat pt el ...acum doua zile l-am gasit pe pervazul ferestrei care era deschisa , ieri mi-a ros trandafirul japonez si a riciit um ghiveci unde erau semanate petunii asa ca are zilele numarate la noi si probabil in weekend v-a ateriza la curte unde il asteapta o cusca generoasa
dandusa spune-mi daca ai gasit razatoare , eu o sa intreb azi la magazinul de unde am cumparat-o pe a mea...daca vrei pot sa-ti cumpar si ne intilnim in herastrau si ti-o dau
ruxandra, mirona cu a-ti dat mincarica de la borcanele la inceput ?citeva lingurite la inceput ? si ce a-ti facut cu restul ? vreau sa-i dau si eu lui bubu pt a avea o alternativa in concediu ...teoretic vrem sa mergem in bulgaria prin iunie si vreau sa-i iau doar borcanele la noi si ceva fructe pt ca sunt usor de pregatit...taica-su vrea sa o lasam cu soacra-mea dar tare mi-e teama ca o gasesc cu cine stie ce obiceiuri si nici nu cred ca se va descurca cu facutul papelor
dianocica incerc sa ajung vineri dar nu promit
donia uite niste
,nu cred ca ai primit azi frezii ![]()
cristina ieri tb sa vii in tara
?...parca marti ai spus nu ?...sper ca a-ti ajuns cu bine
tuturor si
sarbatoritilor de ieri si de azi
OanaCat spune:
Buna dimineata
Multumesc pentru incurajari,multi 
de la mine si Nicole.M-am trezit mai bine de dimineata cu toate ca nu prea am dormit.Nicole a plans mititica si s-a foit toata noapte din cauza ca o durea piciorusul.
Roxanica2006 nu aberezi si tu nu ai dc sa-ti faci probleme noua ne-a spus de bariu de cand vomita in jet.

Marani nu mai vomita acum dar da afara la fel ca o regurgitare in permanenta si ca sa fie sigur ca nu are reflux gastro-indestinal a spus ca mai bine ii face bariu acum.

Donia super postarea ta, iti multumesc.Sa sti ca ai dreptate asta ii spuneam si eu sotului meu ieri seara ca nu pare a fi un copil bolnav.

Ruxandrasb
multumesc
Marinelaf si noua ne-a dat ieri si vitamine si fier cum am spus si anterior dar nu este indicat sa-i dau fara niste analize si asa cum ai spus si tu vitaminele se dau de la 6 luni.

In concluzie am vb cu sotul meu ieri seara si am hotarat sa-i facem bariu ca sa ne linistim si cat despre luatul in greutate m-am gandit si am rugat-o pe o prietena sa se uite in mama si copilul si este ok fiindca nu toti copii iau la fel in greutate mai ales ca ea s-a nascut cu greutate mare si nici nu este alaptata la san, am alaptat-o doar 2 saptamani si stiu sigur ca asta conta cel mai mult.
La multi ani! sarbatoritilor de azi
Poze Nicole
Nicole
Oana Cat
auras_v spune:
oanacat ,f bine ...decit sa stai cu o mie de intrebari mai bine faceti bariul si aveti un raspus sigur... kiki a facut acum doi ani un tranzit baritat , la ea fiind niste probleme la nivelul intestinelor dupa o banala operatie de apendicita , si a facut o succesiune de radiografii...atunci am cautat peste tot bariu cu gust de fructe dar n-am gasit iar kiki a baut fara probleme bariul simplu desi ma asteptam sa-l refuze... e o investigatie simpla , vei vedea ...noi va tinem pumnii doar sa ne spuneti cind ve-ti merge ...si un
la piciorus sa va treaca azi
anateo2004 spune:
Adinazot,nu-i nevoi.fimea m-a vazut ca,cautam pe net info depre Sibiu si am gasit si Muzelul,si i-am spus ca o sa mergem si de atunci o tine intruna ca ea o se suie in locomotiva.eu i-am spus ca nu cred ca se poate.
am aflat sui unde mergem la Albota,mai sus de Arpasu de sus.
despre fier,si Seba ar trebui sa ia-am facut analize si ia iesit anemie-dar am vazut ca atunci cand ii cresc doza i se agraveaza dermatita atopica,asa ca l-am intreupt.ideea e ca doza trebuie crescuta treptat in fiecare zi ca sa se obisnuiasca si sa nu apara iritaie gastrica.se absoarbe mai bine daca ii dai concomitent si vitC.
petrecere teodora
OanaCat spune:
quote:
Originally posted by auras_v
oanacat ,f bine ...decit sa stai cu o mie de intrebari mai bine faceti bariul si aveti un raspus sigur... kiki a facut acum doi ani un tranzit baritat , la ea fiind niste probleme la nivelul intestinelor dupa o banala operatie de apendicita , si a facut o succesiune de radiografii...atunci am cautat peste tot bariu cu gust de fructe dar n-am gasit iar kiki a baut fara probleme bariul simplu desi ma asteptam sa-l refuze... e o investigatie simpla , vei vedea ...noi va tinem pumnii doar sa ne spuneti cind ve-ti merge ...si unla piciorus sa va treaca azi
AURAANCA-ALEXANDRA ( 21-11-2006)si
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
site fulguleti

Sti cum se face la copii bariu?La ce doctor esti cu fata?Eu sunt la Atanasiu la la dispensarul de la blocuri.
Poze Nicole
Nicole
Oana Cat

CRISTINA-IOANA