Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ariadna eu cred ca ambele metode sunt bune...cand o sa dea de gustul legumioarelor cu o lingura -doua n-o sa-l poti satura... o sa vezi cum o sa pape..bagi si cartofior la supica ? ca noua tare rau ne-a cazut la stomacel cartofiorul.
Eu am cumparat azi cereale simple...adica numai tapioca si almidon de porumb, fara orez sau alte cele, din cauza ca orezul constipa.
Si ieri si azi am papat o pruna mare, si bem suc de portocala, cateosata amestecat cu suc de para(f putin) si tot nu facem caca singur... singur face cate-o bobita..ca caprele(scuzati cacofocia). Daca-l stimulez face si nu-i asa tare...
Noapte buna tuturor

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by radu.anca

Dbunny, ai ghicit, am citit-o si multa lume mi-a zis ca functioneaza pe bune. Nu iti zic ce m-am chinuit, ca am gasit-o numai in catalana....ei, asta e. La tine adica ce nu a functionat? ai incercat, respectand tot ce scrie acolo? pt ca am vazut ca pune mare accent pe respectarea intocmai a metodei, fara concesii. Pediatra chiar mi-a zis ca stie mame care au aplicat metoda cu succes, si ea mi-a recomandat sa o incep mai tarziu, pe la 6 luni, cum zice si Estivill.
Donia, super, extra, mega, bio postare, ai dreptate de o suta de ori, ca Olguta(stii tu care ).

ANCA

La copiii cu colici nu functioneaza asa repede...functioneaza la un copil sanatos tun, sau de pe la 7 - 8 luni. Pe noi inca ne mai macina gazele...I-am dat Blevit Digest, Aerored, Enterosilicona,Anis, Produse de la homeopatie...si tot degeaba. pup

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Na ca m-ati facut curioasa, fac si eu ca Ruxandra, ma duc sa citesc ce-am scris .

La multi ani pentru Julia de Ktrinel si pentru David de DeeA!
Sa va traiasca!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica
donia de acord-in mare . am si niste mici contra dar...sunt prea mici...de mult vreau sa pun si eu un mesaj (la misto) in care sa fiu foarte revoltata. de multe chesti...dar deloc nu mi iese...promit sa mai incerc

Baga contrele, ce, vorbesc ca televizoru? Hai ca mai aflam si noi una, alta, mai vorbim ca fetele.
Si cu mesajul, care parte nu-ti iese? Aia cu revolta sau aia cu mistoul? Baga tu mesajul si lucram pe el in grup, pana il facem perfect! Tu spune numai ce vrei, ca te scoatem noi la capat.

Sunt tare pe fuga ca am doar o mica invoire, acum se intorc stapanii, dar asta tot vreau sa o aplaud:
quote:
Originally posted by dianocica
am facut acest copil pentru ca eu sa fiu alaturi de el, nu el alaturi de mine. nu vreau sa imi aduca un pahar cu apa la batranete...vreau sa fie mult prea ocupat sa aiba grija de copiii lui. pentru ca eu asa vad ordinea lucrurilor.

Tare frumos!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ktrinel

donia, exact asta vroiam sa le zic si eu fetelor, dar bine ca le-ai zis tu...oricum tu ti=ai caswtigat stima si respectul

Hai ca ma simt generoasa, putem sa impartim suturile... daca or sa vina
Eu n-am citit cartea lui Pantley, ci doar bucatele din ea, pe net. Dar am surprins esenta, sper.
Ma bucur ca ne-ai mai scris despre voi, la poze ma uit mai pe seara ca acum trebuie sa vina acasa ai mei si intru in focuri.
Gata, m-am distrat destul, a venit Roxana cu forte proaspete.

Mergi la inceput

Hai ca am mai prins douj' de minute libere pana incepe filmul asa ca mai raspund si eu cat apuc. Apropos, la voi e filmul Rome? Productie HBO? Eu ma innebunesc dupa el.

In primul rand vreau sa o strig tare pe asiza. Asizaaa!
Nu raspunde, hai sa incerc cu yagmur. Yagmuuuur, stiiiii cevaaaa de asizaaaa? Daaaar de a_dejuuu?
Acum pe a_deju. A_dejuuuuu stiii cevaaa de la Yagmuuur despre asizaaaaa?
Hai sa vedem daca ma aude careva.

bogdana, inseamna ca sunt diferite nuntile, ca in Bride tocmai asta remarcasem, dansurile, ca altfel n-au aratat decat fragmente din ceremonie.
Hi, hi, si eu uit din ce san am alaptat ultima oara, incerc sa fac tot felul de asociatii ca sa imi dau seama...

ruxandra, asta ar trebui sa fie litera de lege. "Cred doar ca o doza sanatoasa de egoism si autoconservare face minuni.. mai ales pe termen lung." Depinde doar cat considera fiecare ca e sanatos.

Uite ca mai vroiam sa raspund la ceva ieri si am tot uitat... Monica, sindromul bebelusului zgaltait este mai ales o problema pana cand copiii incep sa isi tina mai bine capul. Desigur ca nici nu trebuie sa testam sa vedem pana unde e periculos, dar pe masura ce tot cresc vor face tot mai bine fata la jocuri mai... zdruncinatoare, sa zic asa. Insa sunt convinsa ca inca aveti grija cand va jucati de-a avionul.

marani, nu mai stiu exact cat avea Roxana cand i-a prescris pediatra fier, in jur de 6 luni, parca. Asta pentru ca era palida. Si pe la 7-8 luni i-am facut analize pentru ca se suspecta un rahitism si s-a vazut ca avea intr-adevar anemie, atunci am mai facut un tratament cu supliment de fier. Acum eu nu stiu daca i-as da preventiv, dar Roxanei i-am dat pentru ca pediatra considera (si pe buna dreptate) ca intr-adevar avea nevoie.

deeA, eu am observat la Cristinelu meu ca suge mai bine daca ii dau la interval mai mare. Esti sigura ca lui David ii e foame la 2 ore?

bambo, sa va fie de bine cercelusii! Cand i-am pus Roxanei pediatra m-a sfatuit sa ii dau cu unguent cu Kanamicina seara dupa baie, vreo cateva seri la rand. Ii dadeam pe tortita si apoi miscam tortita inainte si inapoi si a fost bine, n-am avut probleme.

Ktrinel, Julia e superba, ca de obicei!
Lumeee, Julia e nora-mea! Cred ca se potrivesc la perfectie la kilograme si la inaltime, Cristi avea saptamana trecuta 8400 g trebuie sa-l si masor zilele astea.
Cu sezatoarea mai greu apuc, timpul e tot mai scurt. Hai tu mai des pe aici!

Ma duc la film si maine la pediatru. E un individ enervant, sper ca macar maine sa le faca vaccinurile copiilor, ca nu mai merg si saptamana viitoare. Daca n-are chef sa mi le dea acasa si o sa le fac eu...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
S-a stricat vremea in Cluj si ma enervez tare... avem chef sa stau cat mai mult afara cu puiul meu zilele astea... sper sa isi "revina" pana la pranz.
Donia, merci mult de cuvintele frumoase.... stiu ca o sa-mi dea Luca energie cand vin acasa dupa 11 ore petrecute departe de el... Trebuie sa fie bine , Liliac proaspat pentru tine...
Bogdana, merci mult de informatii si poze. Poate ajung si eu pe acolo. Momentan e doar un plan.
Ralumat, la mai multe sucuri cu noua achizitie..
Roxanica, ma bucur tare ca David se simte bine.... si o sa manance el mai bine, o sa vezi tu...
Alexandra, si de la noi
Lory32, felicitari pentru dintisor
Carla, ce frumos.. simfonia lalelelor... am mers si eu de cateva ori pe vremurile de mult apuse... tare frumos arata orasul
Monique, bafta la vaccin
deeA, cu intarziere... La Multi Ani puiului tau
Bambo, felicitari pentru cercelusi... Pupam printesa smechera si mamica cea frumoasa
Ktrinel, super pozele, superb dulce printesa...
Dianocica, mi-a placut mult ce ai scris referitor la bebei..... asa este, si eu imi doresc sa fiu alaturi de Luca..
Nu am apucat sa termin, dar trebuie sa ma duc sa ma ocup de smecheras. Mai nou, se trezeste noaptea marait... oare o fi de la gingii? Daca ii dau suzi, se culca la loc... si iarasi mai da o trezire peste vreo 2 ore...
Maine cred ca ajungem si noi la vaccin. Sun pediatra care iarasi a disparut..Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Hai ca tot fu tema in toi,Seba s-a sculat tot din doua in doua ore..Eu zic sa nu disperati,cele care nu aveti program ca,cu timpul se rezolva.E usor cand copii isi scot singuri mesele,ia sa vezi cand incepe sa urle de trezeste tot bolcul,familionul.
Noi maine plecam la munte cu firma sotului,undeva la Arnutu de sus-parca.Dar o sa vrem sa dam o fuga si pana in Sibiu.
Am si eu o intrebare pt Adinazot,ai cumva habar daca la Muzelu locomotivelor cu abur, poti sa te si sui in vruna?fimea e fan inrait si ne gandeam sa ii facem o surpriza.
Ma duc sa ma apuc de impachetat.Ne vedem saptamana viitoare.Pupici

petrecere teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

am uitat la cercelus am uns-o cateva zile cu baneocin

petrecere teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dbunny una calda una rece. aia calda: am vazut filmultzul cum l ai pus. aia rece: nu am fost prea incantata si de aia am preferat sa nu zic nimic....]
donia a deju n avea forumm aseara. eu stiu ca se poate vorbi cu tine dar...nu cred ca mai am chef sa contrazic pe cineva pe forum...imi trebuie o pauza...ca eu le cam pun la inima cand e vorba de copii si nu cred ca are rost sa mi fac nervi aiurea n tramvai...pot sa ma uit si la stirile de la ora 5...am impresia ca raporul informatie-nervi a scazut simtitor. asa ca... fug sa imi gasesc alta metoda de relaxare, in al catva timp liber....sper sa nu ma iau iar cu fumatul...
va si va doresc sa aflati cat mai multe informatii noi si sa si tineti cont de ele. si sa ziceti nu la referendum

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput