Mamici din Cluj (1)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Si eu sunt de acord cu o intalnire.Mai ales ca unele suntem si vecine.
La magazinul asta,Mamy.. au si marimi mici???Ca eu sunt tare slabuta.Am 48 kg.mi-ar trebui ceva bluzite.Ca pantaloni am deja 2 perechi.

poze
vine bebe

Ramonel14+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Ramona...da la unele produse au si XS daca ai noroc sa gasesti caci aduc putine nr. mici !

Cand si unde propuneti o intalnire?

Raluca 16+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Fetelor imi pare rau dar eu nu pot ajunge la intalnire,sunt consemnata la patut cel putin deocamdata poate mai incolo cand imi da unda verde dr.

LAVINIA23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

raluca, eu zic sa nu te ingrijorezi ca nu e cazul.. nu face bine le bebe...

si eu votez pro intalnirea clujencelor!

va pup si o zi buna!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/NspAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Noah, am sunat dupa rezultatul la TT, mi-a raspuns pe-o ardeleneasca neaosha stamatian (dupa voce si graire l-am recunoscut) rezultatele iegzista dar nu sunt procesate, sa sun maine dimineata. Adica ieste da' nu ieste, ce ma enerveaza X-(
Ripley 16+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna fetelor! Haideti sa o incurajam pe carrie, de la care asteptam vesti..oricum, ultima veste o avem de pe la 11 fara, avea contractii si spera sa nasca pana la 17, cand trebuie sa ii plece doctorul in delegatie. Deci pana la urma naste tot cu doctorul ei!
Haide carrie! curaj!
Cand avem vesti promit sa va transmit si voua!
!

diana 38+ IANIS STEFAN
AMR 4 ZILE
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

carrie, iti tinem pumnii sa iasa asa cum vrei tu (sa nasti cu doctorul tau)!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/NspAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

haide carrie

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Cristiana-Doamne ajuta sa treaca repede si bine!

Ripley- primit nr. telefon, ramane sa vedem cum ne si organizam.Eu dimineata pot orican, in principiu sa ies la o cafea...Dupa amiaza mai greu ca-s cu Ilinca dupa mine! Nasol cu bona...eu am noroc de parinti pensionari si dornici de naveta. Vin aproape saptamanal la Cluj ptr. a sta cu Ilinca.
Arunca si dupa mine cu nr. de tel de la secretariatul lui Stamatian ca daca asa stau lucrurile voi suna si eu saptamana viitoare inainte de a merge dupa rezultat!

So, prima strigare ptr. intalnire : dimineata cine poate iesi la o cafea in zona centrala, P-ta Unirii???

Raluca 16+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Lavinia, am fost la Mamystic. Mersi Raluca! Mi-am luat o salopeta draguta de blugi, subtire, cu spatele gol! Tare frumusica, nu am mai vazut modelul asta. Erau si panataloni de in. Primisera marfa, o gramada de modele. Ramonella, marimi f mici nu au multe, dar du-te arunca un ochi, merita!

Raluca, draguta, imi pare rau ca te-a bagat medicul ala in sperieti. Ce ma pot enerva astia care nu explica si nu vorbesc! Sint sigura ca e bine totul. Cand vine rezultatul?

Ripley, deci asteptam vestile despre ce porti in burtica. Si sint convinsa ca rezultatul de TT e bun! Pt nunta am cautat si eu ceva, dar nu am gasit! Decat haine casual. Frumoase.

Si eu vreau sa ne intalnim, doar ca am avut nebunia de pe lume aici, la birou. EU nu prea pot decat seara, dupa 17.00. Voi ati putea la o astfel de ora ?

Carrie, tinem pumnii!

Va pup, ce ma bucur ca ne-am mai adunat si noi aici, la Cluj!

Gabriela,
21 +

Mergi la inceput