Mamici din Cluj (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Olim, felicitari pt bebe!

Moberi, succes! Doamne ajuta sa scapi cat mai usor si cat mai repede si sa il vezi pe bebe!

Florina, felicitari ! Sa va traiasca Sofia ! Si sa va bucurati de ea!

Raluca, eu zic sa nu te stresezi de mutra doctorului. Bai frate, au astia un dar de a ne scoate peri albi ! Macar a detaliat ce a vrut sa spuna ? desigur ca nu....Off, ce ma enerveaza ! Eu sint convinsa ca va fi totul bine, dar iti inteleg stresul ! Tinem pumnii !

Gabriela, 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
Carrie sa ai grija de tine si de Carina, sa ai o nastere usoara, daca nu ai nascut inca
FELICITARI SOFIA SI FLORINA!Sa ai parte de un bebe frumos, sanatos si mancacios si o recuperare rapida
fetelor, stiti cumva numarul de telefon al doctoruui Todea?Ca vreau sa ma programez la un eco pe cand vin acasa.Multumesc.
o zi frumoasa tuturor

+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

carrie sai ai o nastere usoara si un bebe sanatos!!!!!Tinem pumnii!!!Doamne ajuta!!!!!!!

poze
vine bebe

Ramonel14+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Florina felicitari pt fetiza!sa va aduca numai bucurii!

Raluca nu te mai stresa inutil ,mie mia facut eco Butnariu care nu mi-a adresat nici un cuvant,era tare plictisit,doar sexul mi la spus in rest a notat asistenta tot felul de masuratori...eu am intrebat daca totul este in regula ...si mi-a raspuns daca era ceva in neregula imi spunea el.
m-am stresat mai mult in ziua cand am luat rezultatul apoi m-am linistit.

Gabriella ai fost la mamystic?
vreau si eu pantaloni de in daca sunt...probabil ca ajung si eu pe luni.

LAVINIA23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

carrie, ai un bebe sanatos! si poate ca totusi mai asteapta pana vine dr. muresan!
nastere usoara iti doresc!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/NspAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Lavinia-merci de suport...Sper sa fie bine , n-am gasit-o pe d-na Puscas, era in sala de operatii ca la cat eram de suparata dimineata o rugam sa-mi faca si ea un echo.La Mamystic au primit pantaloni de in-cu si fara burtica...vreo 3 modele si culori. Si niste tricouri frumoase, camasi si rochite de vara!Problema e cu marimile, S si M cum imi trebuie mie au cate o bucata-doua!
Eu am biroul f. aproape de magazin asa ca aproapte saptamanal intru...daca mai vrei detalii..zi ca intreb!
N-am chef de treaba-sunt prea mohorata, abia astept sa o iau pe fiica mea de la gradi-cu ea pe cap n-am timp de ganduri negre!

Raluca mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Tot eu..Olim nr. de la cabinetul unde consulta Cezarin Todea este 0264-434.364-Gine T in P-ta Mihai Viteazu.Asta cautai?

Raluca 16+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Raluca asteapta acuma pana joi cand iti da rezultatul la TT sunt convinsa ca iasa bine nu te mai gandi si stresa ca nu face bine la bb...o sa o cauti atunci pe dr...si eu cand am luat rezultatul m-am uitat repede la valori apoi m-am linistit,dupa care am cautato pe dr.

daca era ceva problema iti spunea...fii linistita.

si eu tot marimea S sau M am nevoie...la ce pret sunt pantalonii de in?
mi-am cumparat blugi cu burtica de acolo si tare bine ma simt in ei.

LAVINIA23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Raluca - gand la gand, tu intrebai de mine, eu am intrat pt ca am vazut ca s-a animat atmosfera pe aici, acum o saptamana ma gandeam cu jale ca incet-incet se va duce subiectul in pisici pt ca nu ne inmulteam acum ma bucur ca vad atatea fete noi. Azi primesti si tu rezultatul la TT? mergi dupa el? poate ne vedem acolo, desi cu vremea asta, eu l-as cere pe fax.

Rezultatul la TT dupa ora 13, acum incep sa am emotii, desi teoretic nu am de ce, insa nu am rabdare. La 16 merg la IsoX, da; de aflu ce ascund in burtica.... si eu, ca si tine, presimt un putzache, desi stiti ca as dori tot fetita. Insa lasa, sanatosi sa fim, sa aiba si tati o dorinta indeplinita :))

Nu facem totusi o intalnire de burtici si noi? Sincer, uneori ma dispera ca pe la topicurile de burtici si copii sunt multe fete din bucuresti care fac intalniri, iar noi cum suntem mai putintele pe la aceste topicuri nu reusim sa ne adunam.

Raluca, tu ziceai de nr de tel pe pm, nu l-am primit.

Una dintre voi (nu mai stiu care, trebuie sa va invat pe cele mai noi, scuze) intreba de Fulga. Am auzit ca e ok, genul dintr-o bucata, insa DA - eco de la cabinetul lor (eu merg. la Zsigmond) e de tot kktu (sorry, asta e adevarul), are si monitorul mic.... de aceea merg la IsoX, pt siguranta, si nu din lipsa de incredere in dra mea personal.

Si eu trag azi o fuga la Mamy, ca mergem peste 1 luna la o nunta si as dori ceva dragut si mai elegant, mor de ciuda ca o fusta lunga neagra si larga de obicei acuma nu ma cuprinde defel, nu se inchide, darmite peste 1 luna
Si asa la 17 sapt am o burta cat avea la 25 sarcina trecuta.

Carrie, rezista, tin pumnii, mai ai 3 zile. Dc te apuca si te apuca, sunt destui medici buni la Gine I, nu ai ce pati. Insa te inteleg cu dorinta de a naste cu medicul tau, si eu as fi stresata sa nu fie de fata a mea.

Felicitari Florinei, sa fie micuta Sofia sanatoasa, ea sa se refaca rapid, si sa aiba laptic garla.

Despre clinica Nanu, am o parere proasta, desi tot acolo voi naste si tura 2.... nu am de ales, dra mea acolo merge cu nasterile si nu as vrea sa schimb echipa care ma va opera din varii motive, principalele: aceeasi incizie si profesionalismul cu care au lucrat si increderea care am avut-o in ei.

Dar dc as avea de ales nu as merge la clinica aia nici cu slujbe, din cauza experientei mele de acolo la nasterea Anei. Ma refer la moasa, conditii, igiena ... coroborate cu pretul care nu se justifica. Dar asta e, in 4 luni nu am cum sa mai schimb nimic.

Mai revin.

Gabriela si Ramo, nu v-am uitat da' am cam uitat ce trebuia sa va raspund
Ripley 17+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Ripley..eu abia azi am facut TT-ul. Rezultatul..saptamana viitoare. doar dupa ora 13 se elibereaza si de unde-de la secretara lui Stamatian? E bine de stiut ca eu ma postam la prima ora...Succes la echo dupa amiaza, la cine mergi?

Si eu votez ptr. o intalneala in Cluj, om fi noi mai incete decat bucurestencele da' pana la urma ne organizam cumva, candva...Ripley trimit PM cu telefonul, l-am trimis si Gabrielei

Lavinia, la pantalonii de in pretul era app.120-130ROn-cred. am luat mai multe prostioare si nu mai stiu exact

Raluca 16+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput