Mamici din Cluj (1)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
arghirmonica spune:
Fetelor a nascut si Carrie ..am citit la cirese.Are.3,500g si 54 cm.sper ca am tinut bine minte.
Doamne ce ma mai emotionez cand aud ca mai vine cate un bb pe lume
Sa traisca Carina -Sofia si saa duca familiei multa bucurie.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sunshine4ever spune:
FELICITARI Carrie, sa-ti traiasca bebica, sinumai fericire alaturi de ea si sora ei.
in asteptarea unui ingeras
olim spune:
SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE SI FERICIRE SA VA BUCURATI DE COMORILE VOASTRE!FELICITARI CRISTIANA,
BINE AI VENIT CARINA!
VA PUP pe toate+11
dpop spune:
felicitari carrie!
nici eu nu as naste la clinica particulara, mai ales dupa ce am aflat ca in baia mare la o clinica particulara a murit o tanti, din cauza neglijentei alora. brrrr.
stie cineva daca dr muresan are ecograf care sa faca poze, sau film ? sau poate in alta parte?
Gabriela77 spune:
Da, Dpop!
Muresan are un eco performant, 2D si 3D, iti da si poza si filmulet la ecografia morfofetala!
Raluca spune:
Felicitari Cristiana, multa fericire alaturi noua familie largita!
Gabriela si mie mi-au atras atentia salopetele de blugi cu spatele gol da' n-am avut curajul ...Eu pot si dupa ora 17 da' s-ar putea sa vin cu Ilinca, depinde de zi!
Gata, trebuie sa pictez aripi..avem serbare la balet.
Raluca 16+ si mami de Ilinca
Gabriela77 spune:
Raluca, baga-baga aripi. Cum mai esti cu moralul, sper ca mai bine... Hai sa vedem cum pot si fetele si daca toata lumea vrea dimineata, fug si eu de la serviciu 1 ora ca nu o fi prapad.
Ripley, ai primit rezultatul? Mazarica ta ce face?
Ramonella, OanaAlina, Lavinia
Mama mia ce program de aerobic are micuta, cred ca de 15 min loveste continuu...
Pup toate fetele clujence,
Gabriela, 21 +
Raluca spune:
Gata...mi-am terminat ora de arta! Gabriela...fiind a doua sarcina sunt oarecum calita. Pe moment tare m-am inervat, suparat dimineata la mutrele lui Surcel. Apoi treptat, m-am autocalmat...ma gandesc ca daca era mai mult decat faptul ca bb nu statea cu vroia el ...ar fi trebuit sa spuna, ca doar nu-i inconstient!
Ripley...te asteptam cu vesti!
Gabriela77 spune:
quote:
Originally posted by Raluca
Gata...mi-am terminat ora de arta! Gabriela...fiind a doua sarcina sunt oarecum calita. Pe moment tare m-am inervat, suparat dimineata la mutrele lui Surcel. Apoi treptat, m-am autocalmat...ma gandesc ca daca era mai mult decat faptul ca bb nu statea cu vroia el ...ar fi trebuit sa spuna, ca doar nu-i inconstient!
Ripley...te asteptam cu vesti!
Normal, dar pe mine tot ma scot din sarite cu mutrele lor si lipsa de explicatii!!!
Somn usor!
Gabriela, 21 +