Mamici de iulie-august 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 13
aylin_tarcan spune:
anto, 

stiu cum e!!! si eu la fel!!!!
EDIT: Felicitari pt schimbarea saptamanii!!! la mai mare!!!
Aylin,
23+ 
pozici
atat de mari suntem
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
Uitasem: azischimb saptamana,
.
Anto29 si
Victor (8 octombrie 2005)

Inca 11, Anto! Bine zicea karligutza, DPN-urile alea nu-s puse acolo aiurea! Trebuie sa ne asteptam frumusel randul ,doar suntem fete civilizate, nu?Lia
S26
Miruna Demetra
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by alexi22
LUNA imi poti spune si mie te rog la voi daca vrei sa ti se faca cezariana la cerere ti se face?te intreb pt ca am auzit ca nu prea vreau sa faca cezariana si pe mine ma intereseaza deoarece vreau sa nasc prin cezariana imi este frica de nasterea naturala .tu cum vrei sa nasti?
alexi22s[FETITA]
Buna dimineatza fetelor!
Simo ti-am vazut pozele, esti asa frumoasa gravida, radiezi energie pozitiva. Astept pozele ci hainutze pt Matei. Vroiam sa te intreb ti-au cerut la aeroport scrisoare de la medic ceva?
Alexi Eu voi naste natural. In primul rand ca am mai nascut o data si nu e dracul asa de negru, in al doilea rand ca nu sunt adepta unei operatii majore doar de frica si in al treilea rand pentru ca aici trebuie sa ai un "caz" sa faci cezariana. Adica cezariana se face doar in situatiile urmatoare: din motive medicale, cand fatul e prea mare (dar aici vorbim de mare,mare), sau cand poti dovedi ca te poate afecta psihologic negativ. Tu esti sau planuiesti sa nasti in UK? Pentru ca daca e asa nu cred ca ai sanse prea mari sa-i convingi ca vrei cezariana doar de frica. Eu am nascut normal in Romania iar acum am de gand sa cer epidurala, am o prietena care a nascut asa in acelasi spital aici si mi-a zis ca e floare la ureche.
Anto si Lia voi sunteti masochiste? Sa va zic ca eu urmaresc seara de seara un program numit birth stories care e f dragutz dar si unul numit baby ER unde arata cazuri reale de copii nascuti cu probleme la inimioara sau spina bifida sau prematuri. Brrrr, e nashpa, dar cum zicea si Lia prefer sa ma informez decat sa fiu in ceatza.
Pupici tuturor, eu am o zi nashpa, trebuie sa merg cu Cosmin la doctor ca iar s-a accentuat iritatia, si multe altele se intampla in viata mea care ma darama, si sincer nu e depresie ci chiar am senzatia ca traiesc un cosmar.
Va pup
Luna
23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by Samurai-lady
ANTO-nici aici nu te taie la cerere,doar in regim de urgentza iti face cezariana,sau de sunt probleme cu sarcina.Nu vor nici sa auda de cezariene.De ce oare nu ne lasa makar dreptul sa alegem ?
Samurai-lady25 weeks
si Ken 4 ani
Nu stiu, partial inteleg, cezariana e o operatie si dr nu vor sa-si asume riscurile pe care o implica daca nu e absolut necesar, desi nici nasterea naturala nu e lipsita de riscuri. Pe de alta parte ma enerveaza naturismul asta dus la extrem, de cele mai multe ori le face lor viata mai simpla si nu pacientului, nu vorbesc de alte tari dar in Blegia cam asa este.
Samurai, e un dulce Kenta, un baietel frumos, sa va traiasca. Iar tie vroiam sa-ti spun de mult, cand vad ce povestesti despre diferentele culturale si cat de bine te adaptezi, esti o curajoasa, bravo tie.
Anto
29 si
Samurai-lady spune:
LUNA-bafta la doctor si sa ne spui ce a zis ca e iritatie sau nu ?
Samurai-lady
25 weeks
si Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
Carmena spune:

Simo bine ai revenit, asa mai cu intarziere, dar cred ca totusi nu ai umplut cosul cu urari de "bine ai revenit".
Am vizionat si eu pozele, foarte frumoase...Ma bucur mult ca ti-a priit concediul pentru ca nu vreau sa te inspaimant, dar daca nu vei avea cu cine sa lasi bb 2-3 zile, concediu asa relaxant ai sa mai ai dupa minim 2 ani.
Anto, barbata-miu ma face masochista cand ma uit la ER la Pro Cinema, mai ales ca plang cu lacrimi de crocodil...Dar, nu stiu de ce acum chair imi place sa ma uit, desi cazurile prezentate nu sunt tocmai placute. Si nu de alta, dar in Ro nu exista medici si aparatura ca acolo, deci ma uit numai pur informativ...
Asa ca nu esti singura
Alina.aimi pare asa rau pentru prietena ta...
Uneori exista momente cand avem sentimentul ca cineva ne lasa singuri, tocmai cand avem nevoie...Are avantajul ca e tanara, si poate va depasi criza asta, s-au mai intalnit cazuri.
Iar daca iti face bine sa plangi, plangi, nu tine in tine sentimentele. Lisa e bine acolo, chiar daca sigur traieste si ea supararea ta...Nu putem sa avem doar clipe senine, iar de cele mai multe ori, plansul descarca energiile acumulate. Cand esti mai bine, asteptam sa ne scrii...
Pupici
Carmen
25+
si Stefi
3 ani
poze carmen&baietii
Carmena spune:
Luna
sanatate multa lui Cosmin si bafta la dr. O sa treaca, probabil ca e una din fazele copilariei...Si pentru tine
fruntea sus, mai ai cateva zile si pleci in concediu...si ai sa uiti macar o vreme de probleme
Carmen
25+
si Stefi
3 ani
poze carmen&baietii
nikole spune:
Alina, Doamne ingrozitor cate se pot intampla, cat de firav poate fi organismul....
tare esti frumoasa , si burtica numai nu fi de deochi, a crescut
...ma uitam la primele poze, ce a trecut timpul, nu?
26+
vacanta Brasil
foto burtik
Antoanela23 spune:
Luna, bafta la dr, Cosmin sa va face bine, nu-ti fa griji. Imi pare rau ca esti suparici, uite o
sa te insoteasca, daca poti si te ajuta varsa-ti sacul.
Lia, mersi,
. AMR-ul meu e mai modest, eu numar pana la 36-37 de sapt cand scapam de prematuritate si scoatem cerclajul. Daca ajungem pana acolo e super.
Carmen
, deci suntem o gasca, oare tot de la hormoni o fi? Ca acum putem da vina pe ei pt orice, sa profitam!
Anto
29 si

schimb saptamana,
.