Mamici de iulie-august 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

toate fetele!!! Am lipsit vreo 3 zile de la calculator si ieri la servici nu am facut decat sa recuperez......

Simo, bine ai venit...

M-am bucurat sa vad cate "tauroaice" sunt pe aici.... sunt si eu tot cu cornite...(pe 29 aprilie..)...

Bineinteles cu intarziere "la multi ani" pentru Anya, multa sanatate si fericire si tot ce iti doresti tu sa ti se indeplineasca...

Legat de "noi doi"... am fost vineri la eco morfo(a doua)....la Iosup. Prima am facut-o la 18sapt si 4 zile...Ce credeti ca scria la sfarsitul ecografiei: ca aveam 15 sapt si 4 zile si bebe se incadra in 14 sapt si 3 zile... ... ....Nu intelegeam ??? Ce s-a intamplat?? Am intrebat si pe aici , nu mi-a raspuns nimeni... Nu-i nimic intreb dr gineco.... se uita si el, saracu... nu zice nimic.... de fapt zice... "ca oricum nu am ce sa fac acuma"...??? Ceeeee?? Nu auzisem pe nimeni sa aiba asa o diferenta bebele ....Noroc ca nu sunt chiar panicoasa... zic... nu-i nimic daca e sa fie ceva in neregula corpul meu, si bebele si DD imi va da un semn , voi simti cumva, nu? Si m-am autosugestionat ca nu poate fi decat o greseala.....

Ce credeti? Il intreb pe Iosup si se uita si suceste hartiile si zice .... pai nu ca aveai bine erai in 18s si 4 zile, asistenta zice "AAAA cred ca am tastat eu gresit....!!" Si eu ...puteam sa innebubesc de atatea ganduri negre....nu? M-am autosugestionat eu , dar un ghimpe tot mi-a ramas, cred ca va dati seama......

Ma rog, a trecut ....Acuma la a doua, imi zice ca nu e uniform dezvoltat, ca e mai mic cu o saptamana, ca la masuratori cxapul ii iese ok, dar membrele sunt mai mici decat e normal pentru perioada asta.
Acuma, vin si eu cu o intrebare: credeti ca e ceva in neregula, voua vi s-a spus vreodata asa? Dr meu gineco a zis ca nu e probl ca diferenta nu e mare, si in perioada urmatoare bebe isi poate reveni....
In alta ordine de idei eu sunt mica de statura(1,57), poate seamana cu mine??

Scuze ca m-am intins atata dar, simteam nevoia sa povestesc experienta asta..... ma intelegeti voi...

greierash 28+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna fetelor , mai ce debit aveti azi la scris .... Dau refresh si iar am de citit ... si iar refresh si iar de citit ....

Simo eu mai linistesc arsurile cu limonada , pe bune ma ajuta ( apa plata cu lamaie ... )

alina - suntem toate alaturi de tine si prietena ta , e cumplit dar ... fruntea sus ca DD are grija de ea sa fie bine pana la urma ...

alexi22 - dar de ce iti este frica de nasterea naturala ( intreb eu ceea care habar nu are ce o asteapta ) nu de alta dar hai ca ajutam noi sa-ti invingi temerile ....

karligutza - ai perfecta dreaptate cu DNP , mai ales la mine asa as dori ca sa-i fac surorii mele scumpe un cadou de ziua ei ( care e pe 4 august)

Anto - la mai mare , ca doar sapataman viitoare schimbi prefixul ....

Luna - si tie si la Cosmin ca sa-i treaca mai repede . Ai sa vezi ca veti pleca cu totii in concediu bucurosi .

greierash - si nu sarit la gatul asistentei ??? si nu cred ca e nimic in regula cu bebe tau lasa ca recupereaza el ( asa ia zis medicul si nepotelului meu inainte sa vina pe lume si acum e bine sanatos si creste , scump foc )

Otiliainceput 25+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Greierash, nu-ti mai face griji. Copii cresc pe paliere, ei sunt diferiti, la fel ca si adultii si masuratorile la care se raporteaza dr la eco sunt bazate pe o medie.
Mie la eco nu-mi ies niciodata masurile exact cu sapt, unele-s mai mari, altele mai mici si dr nu a zis niciodata ca ar fi probleme, cred ca atata timp diferentele nu sunt flagrant de mari e ok.

Alina.a, imi pare nespus de rau pt prietena ta. Ne rugam pt ea si sper sa fie totul bine pana la urma. Nu e usor ce va urma dar e tanara si motivata sa invinga boala.

Anto 29 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Greierash eu zic sa stai linistita ca am inteles ca sunt normale diferentele astea de o saptamana, le-am intalnit frecvent pe la toate cunostintele. Mai ales aia cu capul mai mare decat corpul e cea mai comuna. Eu cred ca atat timp cat se incadreaza intr-o singura saptamana e ok.

Fetelor mersi de sustinere, de urari de bine pt Cosmin, din pacate am asa o stare de imi vine sa plang, brusc pe tatal lui Cosmin natural l-a apucat dorul si ma acuza pe mine ca nu l-a vazut, desi nu a sunat nici macar o data sa intrebe de el si in 5 ani cred ca l-a vazut de max 10 ori. Probabil va dori sa-l vada iar eu nu pot sa merg in Romania, nu stiu ce sa-i zic lui Cosmin, mai ales ca nu cred ca stie cu adevarat cine e, el crede ca sotul meu e tatal lui desi noi nu i-am bagat asta in cap, l-am lasat sa-si traga propriile concluzii, am zis ca nici nu voi pastra amintirea unui barbat caruia nu-i pasa de copil in mintea lui dar nici nu il voi minti ca sotul meu e tatal lui. Sincer nu stiu ce e in capul lui Cosmin, nu stiu ce crede el, cert e ca nu stiu ce sa fac, tinand cont ca eu sunt gravida ultimul lucru pe care vreau sa-l evidentiez e ca el nu e fiul sotului meu insa bebe este. As vrea sa vorbesc cu Cosmin sa aflu ce e in caputul si in sufletelul lui relativ la asta, mai ales ca el e foarte atasat de sotul meu si mereu zice ca vrea sa-l cheme ca pe el, insa nu stiu de unde sa incep si cum sa-l protejez de obestie de om care nu se gandeste la sufletul lui. Ma simt neputincioasa, omul asta apare dupa un an jumate de cand l-a vazut ultima oara jucand rolul victimei, dupa ce in 5 ani nu a stiut niciodata ca are copil, nu l-a vizitat decat o data la 6-7 luni doar sa-l atate, lasand la o parte ca material nu l-a interesat niciodata copilul lui.

Uite ca mi-am pus viata pe tava. Dar nu mai puteam, plang ca proasta si nu stiu cum sa-mi protejez copilul care e prea mic sa intre in jocurile murdare ale tatalui sau.

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Neata fetele!

Lary, m-am uitat pe pozele lui Ken. E asa dulcic in uniforma! Totusi, regulile astea cu pantaloni scurti iarna mi se par cam drastice pt copii. Nu zic sa ii infofolim, insa nici sa ii trimiti in slip pe zapada

Anto, felicitari pt schimbarea de saptamana! AMR 11 sapt!Nu te mai uita la filme cu prematuri! Noi o sa nastem cand trebuie si o sa avem copii sanatosi. O sa vezi. Promit!

Ioana, sper sa iti iasa o tocanita delicioasa. Reteta asta nu a dat gres la nimeni niciodata asa ca nu ma tem ca nu iti va iesi!

Simo, bine ai revenit! Frumoase poze si primitor neam are sotzul tau! Cat despre soacra, se pare ca e din aceeasi esenta ca a mea!

Alina.a e dureros ce i se intampla colegei tale. Eu inteleg prin ce treci pt ca soacra mea are cancer mamar st III B. a fost operata acum 3 ani, a facut radio terapie, chimioterapie, tot tacamul si tin sa iti spun ca se simte foarte bine. partea buna a lucrurilor, din cate imi mai aduc aminte, este ca si la colega ta este vb tot de B, deci nu se inmulteste asa ca poate fi tratat. eu zic sa fii optimista si sa ai incredere ca daca nu se va vindeca, macar boala va stagna. te pup si incearca sa te linistesti.

Nikole, esti tare dulcica cu pepenasul tau! in plus cred ca esti singura care isi doreste s se mai ingrase putin, zau!noi ne luptam de zor cu kg...si tu....

Andra
27 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Luna - sigur e greu , dar tu in acest moment ai o familie , un sot care am inteles ca te iubeste atat pe tine cat si pe fiul tau , el ce zice ??? Nu ar putea sa-l adopte pe Cosmin si atunci chiar e tatal lui ??? Cu Cosmin , zic eu , ar trebui sa stati de vorba si sa-i spuneti adevarul si nu te baza pe faptul ca e mic si nu intelege . Este greu , stiu, dar mai greu va fii cand va veni surioara lui pe lume si care va necesita mai mare atentie atunci Cosmin va suferii si mai mult . Oricum e de admirat "scumpul tata biologic " ca a gasit momentul propice sa reapara , nu ??? Sa nu crezi ca te judec , gresit , eu iti spun ca suntem alaturi de tine si te sustinem , si daca as fii in locul tau cam asa as proceda . multe si nu mai plange pentru ca tu trebuie sa fii tare ....

Otiliainceput 25+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Va multumesc pentru raspunsuri, fetelor!! Eu de felul meu sunt mai optimista, si incerc sa ma incurajez singura dar parca cateodata mai ai nevoie si de incurajari de la altii....

Ma gandeam la cine stie ce boli si malformatii despre care nici macar nu indraznesc sa ma informez. Si intre noi fie vorba nici nu vreau sa stiu de lucruri urate ca altfel nu mai tin "moralul meu" in friu.... Iosup m-a si intrebat daca am facut triplu test, pe care nu l-am facut(am 32 ani).... si ups mi-a bagat morcovelu.... Eu imi facusem o parere despre triplu test, cam din ce mai povestiti voi pe aici, ca oricum e cam...."relativ", adica iti faci mai multe griji decat e nevoie. Cam asa am intrpretat eu....

Acuma cand citesc despre prietena Alinei, sau dspre problema Lunei mi se pare ca eu imi fac griji degeaba ,ca uite altii chiar au probleme adevarate si eu inventez pe baza unor afirmatii....

Ciudata viata asta.....

greierash 28+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Luna, nu stiu cum as face daca as fi in locul tau, dar cert este ca as gandi ca tine: trebuie sa vb cu Cosmin sa vezi ce e in capusorul lui si in functie de asta sa ii dai detaliile pe care le poate "digera" si atat. Cat despre tatal natural al lui Cosmin, asa cum a asteptat atata vreme sa il vada, mai poate astepta si sa iti revii dupa nasterea fetitei si sa poti veni in Ro. In plus ar mai trebui sa stie ca acest copil, Cosmin, are un cadru familial stabil si ca el nu ar trebui sa il bulverseze ori de acte ori are el chef sa se mai faca important . Mai cred ca daca ii vei explica lui Cosmin ca el pe hartie are alt tata, dar in realitate tatal lui este actualul tau sotz si ca nimic nu va schimba relatia voastra ca familie si nici relatia dintre el si sotul tau ( nici Adelise, nici tatal lui natural, nimeni si nimic) atunci eu cred ca el nu se va teme sa accepte si sa infrunte adevarul. In plus cred ca e mai usor acum cand "digera" altfel aceste mici "deviatii" ale traiectoriei normale ale unei familii. Oricum tre' sa vb cu el si sa vezi ce si cum sa ii spui cum stau lucrurile. Sper ca nu am intrat cu "bocancii" in intimitatea ta si sper ca te-am ajutat cu ceva prin cuvintele mele.

Andra
27 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Otilia sotul meu ce sa zica? Ca ii vine sa-l stranga de gat pe nemernic, ca a crezut ca in sfarsit s-a potolit cu joaca cu sufletul copilului.... De adoptat iti dai seama ca vrea sa-l adopte e baiatul lui din pct asta de vedere, dar trebuie acordul tatalui natural adica renuntarea la drepturi, deci imposibil.

Iar Cosmin probabil ca stie caci l-am intrebat si ieri daca isi mai aduce aminte de C... si mi-a zis ca da, dar n-a comentat. Isi aduce aminte de el ca l-a vazut inainte de a pleca o data, problema mea e ca daca icep sa-i explic acum cine e el de fapt imi este teama ca o va lua ca o respingere, adica bebe din burtica e al sotului si el nu. Am vrut initial sa ii spun "naturalului" sa se gandeasca la sufletul lui si cand vorbeste cu el la tel sa nu ii spuna direct chestii de genul "eu sunt tati, tati la tel"etc. Ci sa incerce sa discute prieteneste insa nu am cu cine sa ma inteleg. In fine... Ma descurc eu cumva, si vedem ce ne rezerva viitorul...

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lia, pai daca face atitea sotul pentru tine, ar trebui nici sa nu auzi cind zice de "fata lui".
Anto, Aylin, sinteti de groaza cu filmele astea.
Simo totul e foarte bine cu bona si Miruna. Nu mai zic de mine, ca ieri ne-a asteptat bona cu farfuria de clatite pe masa, rufele strinse de pe sirma, aspirat, etc. Recunosc ca mi-a fost foarte greu fara ea.
Lunasa treci cu bine si peste asta. Zi-i vreo doua fostului, nu poti? Asa, de dulce, de cit s-a interesat el de copil cit ai stat in tara cu el ...
greieras, diferenta de o saptamina e ok; si la mine la masuratori, unele oase sint mai mari decit ar trebui, altele mai mici; cred ca nici un copil nu creste fix ca in carte.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput