Mamici de iulie-august 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

LUNA imi poti spune si mie te rog la voi daca vrei sa ti se faca cezariana la cerere ti se face?te intreb pt ca am auzit ca nu prea vreau sa faca cezariana si pe mine ma intereseaza deoarece vreau sa nasc prin cezariana imi este frica de nasterea naturala .tu cum vrei sa nasti?

alexi22s[FATA]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

LUNA imi poti spune si mie te rog la voi daca vrei sa ti se faca cezariana la cerere ti se face?te intreb pt ca am auzit ca nu prea vreau sa faca cezariana si pe mine ma intereseaza deoarece vreau sa nasc prin cezariana imi este frica de nasterea naturala .tu cum vrei sa nasti?

alexi22s[FETITA]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

scriu si eu dupa ureche "perdona me" ca nu v-am dat si eu ca toata lumea BUNA DIMINEATA! si sa raspund la un salut expres: back Lia! dar mi s-a parut de maxima urgenta sa vorbesc un pic cu Diana cu problema cu maseluta .

Am vazut si eu pozele Simo; cine nu te invidiaza si pentru aceasta stare de calm, rau face ; foarte bine ca te-ai odihnit si nu ai fost la dezmat... inseamna ca il iubesti tare tare pe MATEI , asa-i? ai vazut ca mami stie ce e mai bine pt.bebe? asa ai simtit, asa ai facut!

alina.a ti-am vazut pozili... esti foarte dragalasa! si unde zici tu ca ai pus 9 kg? doar "pepenele" acela are 9 kg? offff... sa-l porti sanatoasa in continuare si sa-l lasi sa se coaca! ... si ai grija de tine si de prietena ta, atat cat poti... ne rugam si noi sa-i fie bine si sa se refaca urgent! speranta este de baza in cazuri din astea! nu-mi imaginez ce durere trebuie sa fie in sufletul ei si celor dragi ei... iar doctorii in ziua de azi... unii da, altii ba! no comment!

Oana bafta cu lucrarea de dizertatie! sunt de acord cu tine: sa ti le puna repede si foarte scurte intrebarile! poate deloc daca s-ar putea, caci altfel, le mai faci o demonstratie, de data asta de capacitati fizice! si ma indoiesc ca sunt pregatiti sa vada procesul tehnologic al unei nasteri.

Oricum, toate fetele sa stea frumusel la rand!
Avem aici o lista pe care o vom respecta cu strictete! ok?
Nu degeaba DPN-urile curg intr-o anumita ordine, sa stiti ca va urmaresc si care trece in fata e penalizata! ... acu' va e frica sa va bagati in fata, asa-i?

Pupici si ma duc sa iau pranzul... m-a chemat soacra la masa! ati vazut fetelor ca s-a prins esenta de soacra buna pe care ne-a dat-o Simo?

pe curand!

karligutza, sapt.30 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Alina, imi pare tare rau pentru prietena ta! Ni ci nu-mi pot imagina prin ce trece...

Ioana, nu-i rea ideea asta cu mustrarea scrisa! Desi in conditiile astea, cred ca nu trebuie sa-l supar acuma: el imi da de mancare, el imi face injectiile, el imi face toate comisionele, el imi maseaza picioarele in fiecare seara si nu uita sa-mi spuna niciodata ca-s frumoasa, asa pufoasa cum sunt... Crezi ca dupa toate astea mai am energie sa-l sanctionez?

Aylin, ai avut o dimineata ca-n reclame! Cred ca muncitorii aia ti-au multumit dupa aia pentru exercitiile de inviorare!

Lia S26 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumesc pt cuvintele frumoase,sunteti tare dragutze.chestia e ca nu ma pot opri din plans,si nu face bine lui lisa mea.chiar e o fata speciala,o cheama tot alina,dar are o lepra de barbat...ea are credite luate ca sa poata deschide cabinetul pe care-l are,ea intretinea familia.am inteles ca va incepe cu chimio si radioterapie intense...nu va mai putea lucra...stau in chirie... in fine ,hai ca incerc sa nu mai scriu...mai trec mai incolo pe la voi
simo am vazut pozele sunteti tare frumosi amandoi.am incercat sa suflu ceva esenta de soacra buna de la tine peste a mea,dar nu se lipeste nici cum,e ca uleiul si apa

alina 26+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Buna Karligutza si tuturor celorlalte mamici cu burtici sau persoane curioase de pe aici!
Sa incep cu ce e mai important: comoara din burtica mea e o fetita si se va numi Miruna. De fapt, mamica si taticu deja o alinta cu numele, eventual si derivate. In caz ca cineva acolo sus se tine de sotii , avem si nume de baiat (Matei). Eu sper sa fie fetita.
Dr. (Elena Mihalceanu de la Cuza Voda) nu are obiceiul sa incurce borcanele si mi-a spus de trei ori, la trei echo diferite ca e fetita.
Eu sper sa fie roscata ca taticu, el spera sa fie bruneta ca mine.
Nu m-am ascuns pana acum, dar nu prea am timp sa explorez forumul. Am dat mai greu de clubul mamicilor de iulie - august.
Pe "despre copii" am intrat destul de des pentru a citi diverse articole. Este primul copil si sunt avida de cunoastere. In plus, vreau sa ma asigur ca tot ceea ce mi se intampla este normal in sarcina: ti se umpla picioarele si mainile, simti usoare amorteli pe la unele incheieturi, ai arsuri, etc.
In plus, inca nu am internet acasa, ca rasnita aia de calculator mai are putin si cedeaza nervos. Deci, intru de la serviciu, cand mai fac cate o pauza de munca: "pauzele lungi si dese, cheia marilor succese!".
Va pup!Aveti grija de voi si de burtici!

+29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Gata am terminat de recuperat....recunosc, am citit una da, 5-6 ba....dar in mare am prins idea. Am citit tot despre intalnirea fetelor din Bucuresti, sunteti tare haioase si tare mi-as dori sa fi stat mai aproape sa particip si eu la urmatoarea, dar las` ca facem si noi acasa....asa putine cate suntem, poate ajunge si Lia

Vad ca v-am dezamagit cum am venit, asteptati sa fiu volubila si plina de povesti, iar eu in schimb sunt intr-o mare stare de latenta ...o fi de vina oboseala, ca nu am putut dormi pe avion si mai am de recuperat inca.

Deni daca stiam ca esti prin zona zau ca faceam cumva sa ne vedem, eu am avut avionul spre Iasi la 12 si am mers direct la zboruri interne...of!

Cu intarziere, dar motivat spun si eu mamicii de A-uri sa te bucuri de puiutii tai frumosi (la cat e de dulcica Anya, nu ai cum sa dai gres la Arina).

Atat imi amintesc...scuze daca am ratat ceva.

Cred ca ma duc sa mai trag un somn.

P.S. Ioana cum e cu bona si Miruna? S-au reimprietenit?

Simona 24+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata,

Sunt chiauna si tepoasa, juniorul ne-a dat trezirea de la 6:30 si apoi a fost marait, nu a vrut sa manance nimic, cred (sper) ca-i dau dintii.

Simo, sa va fie de bine vacanta si relaxarea, e f bine ca ati profitat sa va odihniti.

Eu deocamdata am renuntat la epilat, desi mi-e jena ca arat ca o maimuta, dar nu prea am cum sa-l practic.

Ghinetz, bafta cu dizertatia.

Alexi, pana sa-ti raspunda Luna exact, din ce stiu eu putine tari din vest accepta cezariana la cerere.

Nikole, felicitari pt bebe grasunel, nu-ti mai face griji. Cam exagereaza dr, cum sa te lasi nemancata si nebauta, nu am mai auzit asa ceva.

Aylin, Ioana, era sa vad ER si in reluare, sunt patologica .

Pup fetele, o zi buna tutulora,

Anto 28 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

ANTO-nici aici nu te taie la cerere,doar in regim de urgentza iti face cezariana,sau de sunt probleme cu sarcina.Nu vor nici sa auda de cezariene.De ce oare nu ne lasa makar dreptul sa alegem ?

Samurai-lady 25 weeks si Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Multumesc, Andicu!
Si tie la fel!

+29

Mergi la inceput