Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap6)
Raspunsuri - Pagina 5
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by diplodocus
FETELOR, help!
Mi-au aparut niste coshuri pe fatza...oare pot fi reactia dezintoxicarii oragnismului?( 5 zile de dieta)
Voua vi s-a intimplat asa ceva?
Luca-Mihnea Cel Voinic
Si mie mi s-a intimplat ..la fel ..
mai ales seara ..imi vedeam fata "foarte incarcata"..
dar dupa o perioada ..mai ales daca continui sa maninci "curat"
adica alimente permise ..se rezolva problema de la sine..
eu cred ca ficatul e cel care e de vina ...
cel putin asa a fost la mine
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by lucians
Salutare!
Lidia,fara tine sunt moarta.Mi-e greu sa intru aici si sa nu vad nici-o postare de-a ta
Cred ca azi mai primesc si io o floricica.Am ajuns la 61,100kg.Mai am pan'la 57.offf,dar nu-i greu...mai ales c-a mai ramas un pic
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
Multumesc..Gabitza
Si mie mi-e greu fara voi ..dar asa e viata ..
uneori ordinea prioritatilor se schimba ..
si atunci incepi sa faci sacrificii ..
pentru mine ..acum ..PRIORITATEA 0.. este sa imi iau examenele.
multi si va tin pumnii ..
ca macar voi sa rezistati pe baricade
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
lucians spune:
Te pup si io,Lidia! Multa bafta si rabdare la-nvatat! Si-ti multumesc si pt floricica. acestea si nu numai...le meriti din plin.
pupici dulci
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
Ralumat spune:
Buna dimineata tuturor!
ieri am avut o zi horror intr-un fel, ok in alt fel....adica a debutat cu fluctuatii ale curentului electric care m-au scos din minti (si de pe net, de cate ori incercam sa intru). Apoi am plecat la vanatoare de rochii de mireasa cu viitoarea fina si cu David in marsupiu. Asta fara sa stiu ca nu mai circula tramvaiele spre Unirii, asa ca am mers ceva ....Apoi Lipscaniul si imprejurimile, iar inapoi am luat 85 , care am descoperit ca nu duce la mine acasa, asa ca iar vreo 25 de minute pe jos. Ajunsa intr-un sfarsit, rupta de sete si de coloana, descopar ca iar nu era curet. Asa ca ....8 etaje pe jos, cu micutul "gandacind" in marsupiu, ca se cam plictisise. La 5 minute dupa ce am intrat in casa, a venit curentul! Deci, peripetii enervante, dar macar am facut miscare, ca eu nu sunt vrednica precum Diplodocus, sa bag km pe bibicleta . Mancarica mea de ieri: sucuri naturale (ca si-asa am schimbat 3 storcatoare pana sa nimeresc unul care merge, dar asta e alta poveste din seria "toate mi se intampla numai mie")de mar, morcov, portocale, gref.
Azi dimineata, prima cantarire. Deci, rezultatul dupa prima saptamana: 94,400 kg. Adica un -2,600. Sunt foarte multumita, desi stiu ca astea au fost apa si ca de acum incolo incepe lupta adevarata.Azi am o salata mare de varza si alte drumuri dupa lumanari. Offf, si neaparat trebuie sa incep sa-mi caut rochie. Atunci sa vedeti!
Lidia, eu propun sa faci asa: in ziua in care iei examenul, mai intri si pe la noi. Mai dai un bici, o floricica, pe urma te apuci iar de invatat. Si neaparat sa ne zici cand urmeaza examenele, ca sa iti tinem pumnii!!! Hai, bafta multa!
Anca, Floarea_soarelui, cum o duceti? Maine e zi de cantar?
Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
Marilena12 spune:
Lidia, succes la examene!
Marilena iti tin pumnii la operatie, sper sa te recuperezi repede si sa obtii rezultate frumoase!
Fetelor, bafta loa slabit!
Eu sunt la 64, ma mentin, am avut o perioada grea, obositoare, am si fetita sub tratament...dar sper sa vina si vremuri bune!
Ma simt putin cam devitaminizata, nu prea are cine sa faca piata la legume si fructe proaspete, asa ca am papat cam ce am apucat si in rest, munca multa! Dupa ce mai dau jos 200 g, revin ca sa primesc floricica! Am avut calculatorul virusat si nu am mai avut voie sa intru cateva zile, dar de ieri este totul ok, o sa fiu aici de cate ori voi putea.
Va pup pe toate!
MARILENA SI ANNA
MissJJ spune:
Buna fetele!
Raportul pt azi si va dau voie sa scoateti biciul, 58,5 kg, asta din cauza ca am papat niste paste cu sos, asa m-a pocnit pofta si nu am rezistat pana nu am ras o farfurie.
Lidia spor la invatat si bafta la examene, ma gandesc cat tre sa fie de greu ca din toamna si eu tre sa ma apuc din nou de studiat daca vrea sa pot sa imi iau un job, drept urmare tre sa chem intariri, adik sa o aduc pe mama aici asta dupa ce reusim sa ne mutam , av afi greu ca tre sa economisim mai mult ca e mai scumpa casa si vom avea si santier dar trebuie facute toate si nu ma putem amana. Bine nu e visul meu sa o aduc pe mama sa stea cu noi, bunica a stat acasa cu noi tot timpuls i stiu ca e greu fara sa vrei tot sunt divergente dar alta solutie nu este pana poate copilul sa mearga la scoala plus ca mai vrem un baby asa ca voi avea nevie de cat mai mult ajutor.
uff tre sa fug s-a trezit maraici. pupici la luptatoare.
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
gabi_j spune:
Sper sa reusesc sa postez de data asta... m-am chinuit azi de vreo 3 ori, fara succes.
Vad ca toata lumea e ocupata, si mai mult cu probleme... sper sa trecem cu totii bine peste aceasta perioada mai grea.
Azi sunt 2 saptamani de cand m-am apucat de superdieta. Teoretic maine as putea sa incep sa mananc carne de pui... yummy! Abia astept, dar cred ca gatitul va ramane pe weekend.
Ieri am stat in masina toata ziua. La pranz m-au invitat niste cunostinte la masa, si nu am putut refuza... asa ca am mancat o jumatate de portie de paste cu sos bolognese... Mai tarziu, bineinteles, remuscari etc. Azi in schimb m-am tinut de regim: kiwi, salata de cruditati, iaurt degresat si imediat o conserva de ton.
Azi ar fi trebuit sa ma cantaresc, dar am uitat. Lidi, iti dau maine raportul.
Marilena, daca te simti un pic anemica, ar fi bine sa iei niste vitamine sau minerale... Am avut si eu saptamana asta 2 zile in care m-am simtit tare slabita. Pe mine cred ca ma tin pe picioare si extractele naturiste pe care le iau. Fara ele, cred ca as fi mai tot timpul lesinata. Is curioasa cum voi rezista in timpul ciclului. De obicei, inate de ciclu aveam niste pofte: o data de dulce, imediat de sarat, iar dulce, apoi acru... de groaza. Acum in schimb sunt foarte ok. Ma mai apuca din cand in cand poftele, dar mi le suprim cu o portie de apa plata cu lamaie si trec in cateva minute.
Sunt curioasa cat va arata cantarul maine. M-am cantarit marti, si eram la 70 kg (-1kg fata de saptamana trecuta). Mi-e frica sa nu fi pus inapoi ceva din cauza pastelor... In plus, cred ca ar trebui sa incep sa ma si mist, dar stau atat de prost la capitolul TIMP. Nu stiu la ce as putea sa renunt ca sa bag 1 ora de sport chiar daca nu in fiecare zi, dar macar de 3-4 ori pe saptamana.
Va doresc o seara placuta, si sper ca voi putea posta in curand.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS
diplodocus spune:
Un raport scurt de seara...
Incep cu ce e bine: 10 km pe bicicleta, 2,5 l apa bauta, 100 abdomene, n-am mincat dupa ora 18...
Mai putin bine e ca am mincat niste leurda ( care nu e pe lista dar totusi cred k nu e mare pericol) si niste brinza...Rushinica, rushinica...
Spor la slabit la toata lumea!
Luca-Mihnea Cel Voinic
gabi_j spune:
Lidia, te rog sa ma treci in listuta cu 70 kg pe saptamana asta!
Va pup
Gabici
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by gabi_j
Azi sunt 2 saptamani de cand m-am apucat de superdieta. Teoretic maine as putea sa incep sa mananc carne de pui... yummy! Abia astept, dar cred ca gatitul va ramane pe weekend.
Azi in schimb m-am tinut de regim: kiwi, salata de cruditati, iaurt degresat si imediat o conserva de ton.
Azi ar fi trebuit sa ma cantaresc, dar am uitat. Lidi, iti dau maine raportul.
Va doresc o seara placuta, si sper ca voi putea posta in curand.
Gabici
TREBUIE SA ITI DAU VESTI TARE PROASTE
din cite vad ai inceput deja sa introduci pestele din saptamina a doua ..de aici si scaderea in greutate mai lenta ..
dar ..ideea e ca ..in cazul asta ESTI PE SCHEMA A ..si nu pe SCHEMA B..
la schema B perioada 1 (de legume si fructe ) tine 2 saptamini .
Cred ca am sa ma repet.. dar SUPERDIETA are 2 variante :
schema A care tine 6 sapt
schema B care tine 12 saptamini
La schema A
perioada 1 (legume si fructe ) dureaza 1 saptamina
perioada 2 (legume +fructe+peste+lapte degresat) dureaza 2 sapt
perioada 3 (legume +fructe+peste+lapte degresat+cereale+PUI) dureaza 3 sapt
La schema B -TOTUL E LA DUBLU
perioada 1 (legume si fructe ) dureaza 2 saptamini
perioada 2 (legume +fructe+peste+lapte degresat) dureaza 4 sapt
perioada 3 (legume +fructe+peste+lapte degresat+cereale+PUI) dureaza 6 sapt
Deci ..pe schema A ..puiul e permis din saptamina a 4