Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

bagati-ma si pe mine please. mi s-a pus pata pe ultimele kile. so..1,70 in cap si 63-64 kile. am avut si 83 (daca imi fac curaj va arat si poza,una singura am,avea fata un an) jos vedeti doua poze cu imediat dupa nastere 78 kile si acum 64.promit ca intr-o luna scap de 5 kile si pun poza de la (macar) 59.

va pup. dau raport zilnic.

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Lidia, merci pentru sfaturi. 2 saptamani am mancat cam 90% alimentele permise - si doar cand nu am mai putut am mancat cate o conserva mica de ton, si o singura data piept de pui. La perioada 1 am citit ca:
Alimente exceptionale:
oua, carne de peste, fructe de mare, lapte degresat, margarina(100% vedetala), ulei fara colesterol.
- si ca acestea pot fi consumate rar - e asa sau nu? In 2 saptamani cred ca am mancat 4 conserve in total... nu le-am numarat. In rest am mai avut mici abateri, dar avand in vedere stilul meu de viata de loc ordonat, per total sunt multumita.
Eu orice dieta tin slabesc incet, asa ca nu ma mir nici acuma. Si, nici nu vreau sa slabesc 2kg/saptamana - nu mi se pare ca e sanatos. Chiar de aceea vreau sa tin dieta 12 saptamani, adica varianta B putin adaptata la necesitatile mele.
Asa ca, vestile nu sunt proaste de loc!

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS

Mergi la inceput

HAhaaaaaa...am vazut lista de pe prima pagina...si m-am uitat rapid prin kilutze..si nu le-am vazut decat pe cele considerate target..am crezut ca alea sunt cele de la care ati plecat...mi-a venit rau, credeam ca am nimerit intr-un club de anorexice...

spor la treaba...deci in prima saptamana pap numai alimentele permise pentru partea intai a dietei...in ce cantitati?

mami si Ale

Mergi la inceput

Ah..nu mai intreb de cantitati ca n-are sens...deci pap alimentele prima saptamana (alea permise)...fara ulei ,..doar legumicalele alea ?

uuuuffff...bine

mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by flaviutza

bagati-ma si pe mine please. mi s-a pus pata pe ultimele kile. so..1,70 in cap si 63-64 kile. am avut si 83 (daca imi fac curaj va arat si poza,una singura am,avea fata un an) jos vedeti doua poze cu imediat dupa nastere 78 kile si acum 64.promit ca intr-o luna scap de 5 kile si pun poza de la (macar) 59.

va pup. dau raport zilnic.

mami si Ale

BINE AI VENIT
Esti in listutza.

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by flaviutza

Ah..nu mai intreb de cantitati ca n-are sens...deci pap alimentele prima saptamana (alea permise)...fara ulei ,..doar legumicalele alea ?

uuuuffff...bine

mami si Ale

Maninci pe saturate ...FARA ULEI (se topesc sunculitzele mult mai usor ...daca pui ulei chiar si cu lingurita .."progresele" la cintar sunt mai lente )..
pentru gust pune condimente naturale : IENIBAHAR, GHIMBER, CIMBRU, ROZMARIN..etc ..vezi ca au cei de la KOTAMI o gama destul de variata ..si mai poti adauga si sos de rosii ..asta daca iti si place

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze

"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adix27 spune:

Am primul rezultat pozitiv .Dimineta am catarit 66 kg. Am tinut dieta cu foarte mici abateri .Marea mea problema e mini vacanta sper sa nu cad in ispita.

Mergi la inceput

sa sti ca in mod asemanator am scapat de vreo 15 kile.in doua luni papam fara ulei,(putin in salate) fara zahar(deloc) .fara paine(deloc) am papat urmatoarele

fructe legume la greu de toate felurile,crude,in folie,etc iaurt normal,fulgi de porumb, ou fiert, carne de pui fiarta fara piele.

asta pare si mai drastica..dar ma apuc de azi.plus sport la greu.

mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

uuuuuuuuuuufffffffff... Lidia, ai dreptate!!! Nu stiu cum am vazut eu ca la schema B deja in sapt 3 se poate manca carne de pui... off Doamne... deci de acum pot sa ma dau la peste si la oua, cat de cat, si doar in cazuri extreme la pui. E bine si asa. Sper sa rezist 4 saptamani.

Fetelor, ce mai faceti? Sa nu va faceti de cap in weekendul acesta lung! Eu lucrez duminica si luni... , asa ca am sa incerc sa evit porcariile...

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Si eu tot pe aici...noroc ca sufletul vacanta, iar maine ma fofilez de la nunta cumnatei zicand ca "trebuie sa am grija de copil".

Meniul meu de azi: crema de broccoli cu dovlecel si cu niste ardei gras.Adaptarea retetei de pe prima pagina, ca am uitat sa fierb morcovi! Inca mai am pentru seara, dar am baut o stacana de apa si am luat o capsula care cica te ajuta sa obtii rezultate pozitive in cura de slabire....cred ca e un placebo, dar in fine, daca la homeopat tot n-am ajuns.....

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput