Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap6)
Raspunsuri - Pagina 4
floarea_soarelui spune:
Ziua buna fetele luptatoare:).
Lidia spor la invatat.
Imi cer scuze dar nu apuc intra in fiecare zi. Joi se incheie prima saptamina (din cele doua "saptamini ecologiste"). Dimineata m-am cintarit (o fac in fiecare zi de altfel) si arata 82.400 kg. Mi-a venit sa-l pup de drag ce mi-e:)).
In ciuda rezultatului, astept si porcusorul -pe care-l merit din plin - pentru ca in saptamina asta ce aproape ce trecu am mai mincat citeva feliute de cascaval (aruncate pe zile si nu mai mult de una pe zi) si intr-o dimineata o bucatica de gratar de vita. Dar mi s-a facut negru in fata ochilor cu toate tonele de verdeturi mincate si atunci am hotarit ca nu vreau surprize neplacute.
Meniu-ul zilnic se compune din salate amestecate (varza - yamii ca buna-i- marar, patrunjel, usturoi sau castraveti cu usturoi si patrujel, uneori ii amestec si cu ton cu lamiie). Soacra mea mi-a facut si supa de varza (care mie imi place de numa numa) si bag s din asta cind simt ca mi-i stomacul gol. Am luat de la Penny Market ananas (este cel mai convenabil), mere, portocale....si apa apa apa. Cred ca am sorbit debitul Dunarii la intrarea in tara, pina la ora asta. Deja mocheta de pe holul institutiei este putin cam tocita...intr-o anumita directie.....
Deci eu nu tin strict super-dieta in fiecare zi. Carne nu simt nevoia sa maninc (gratarul l-am papat pentru ca m-a luat "doctorul" casei in suturi ca e cazul sa ingurgitez si ceva proteine altfel ne supra-solicitam sistemul cardio-vascular si cu asta nu-i de glumit), desi sunt fan gratar de vita. Om trai si om vedea. Astept sa treaca si a doua saptamina ca sa intre pestele in drepturi depline si apoi a fi mai usor. Greu, greu ...dar cind ma uit in oglinda sau cind pun haine care mai ieri tipau si azi is numa bune, tare fericita sunt.
Numai bine va dorim si multa, multa sanatate.
gusta spune:
Buna dimineata.
Lidia spor la invatat.
Hai ca incerc eu sa mai raspund la fete la intrebari.
Raluca cred ca intrebai de ulei de masline da e voie cate o lingurita dar iti va scadea ritmul la slabit,asa ca ramane la alegerea ta daca sa folosesti sau nu.
Hai fetele vedeti ca se poate .Eu promit ca incerc sa intru sa va mai incurajez.
Marilena si Mara Augusta
lucians spune:
Salutare!
Lidia,fara tine sunt moarta.Mi-e greu sa intru aici si sa nu vad nici-o postare de-a ta
Cred ca azi mai primesc si io o floricica.Am ajuns la 61,100kg.Mai am pan'la 57.offf,dar nu-i greu...mai ales c-a mai ramas un pic
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
Ralumat spune:
Buna tuturor!
Ma enerveaza de mor forumul asta care se incarca sa de greu.
Eu sunt in continuare pe pozitii, desi aseara am copt biscuiti. Mama, si ce bine miroseau! Dar gandul la bici sau la porcusor m-a facut sa ma abtin
Azi am tot meniul de ieri: conopida cu praz, cafea , suc de mere si morcovi, salata de varza cu ridichi.
Spor la slabit!
Si Lucians, felicitari! Mai ai putin si ai reusit!
Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
gabi_j spune:
Lidia, te rog frumos sa ma treci la lista de program de 12 saptamani... iooi ca ii tare greu, dar n-avem ce face! Trebuie sa avem rabdare, si sa fim ambitioase.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS
Bysko spune:
Si eu am problema cu forumul! Ma scoate din sarite!
Ieri am fost pt prima oara la aerobic!Si acum am o febra musculara de nu pot nici macar sa conduc!
De dimin m-am cantarit si am 64 de kg!Am mai scapat de 1 kg!
Mai vorbim!
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
diplodocus spune:
Nu reusesc sa intru zilnic, dar ma mentin pe pozitii
Eu ma cintaresc doar o data pe saptamina, asa k inca nu stiu rezultate
cu mici scapari( brinza, lapte ) sunt pe baricade
Tin pumniii la toata lumea!
Luca-Mihnea Cel Voinic
diplodocus spune:
FETELOR, help!
Mi-au aparut niste coshuri pe fatza...oare pot fi reactia dezintoxicarii oragnismului?( 5 zile de dieta)
Voua vi s-a intimplat asa ceva?
Luca-Mihnea Cel Voinic
anky spune:
quote:
Originally posted by diplodocus
FETELOR, help!
Mi-au aparut niste coshuri pe fatza...oare pot fi reactia dezintoxicarii oragnismului?( 5 zile de dieta)
Voua vi s-a intimplat asa ceva?
Luca-Mihnea Cel Voinic
Nu cred ca are vreo legatura.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
mamidestefan spune:
Dragele mele,
Va multumesc tuturor celor care mi-ai urat spor la invatat ..
sper sa am ..ca examenele sunt foarte grele.
Din pacate ..pentru silueta mea ..am cam dat iama in ciocolata..
si cafea ..dar altfel nu prea se poate ..
sincer ..nici nu indraznesc sa ma cintaresc ...
dar ..curind ..intr-o zi ..tot va trebui sa o fac ..
Altfel ..dupa examene ..ma angajez DIN NOU la SUPERDIETA ...
sper sa mai gasesc pe cineva pe topic ..care sa reziste pe baricade pina atunci ..
daca nu ajungeti toate .in timp ce eu ajung iar
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~