Stelute de ianuarie februarie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna dimineata,

LA MULTE LUNITE FERICITE sarbatoritilor zilei

bb Mihai Alexandru, de Sraluca
bb David Cristian, de Cristinna,
bb Iulia, de Brig Adria
bb Riana Antonia, de Alinus25
bb Matei Nicolas, de Ioana N

hm, iar dorm oamenii astia ai mei..

Nadiuta, e scumpa rrrrau Lidiuta, imi vine s-o mananc!
pupici

Terbitza, sanatate multa lui Leti, tinem pumnii!

Dana, si eu stiam ca morcovul strange la stomac, e recomandat la diaree;dar il combin cu mar, cu suc de mar de fapt si e ok.Daca ma gandesc bine i-am dat vreo 3 zile si simplu, dar nu s-a constipat.iar cand incep cu legume, il voi combina cu dovlecel, cartof..

Gio, Salina, Alinatxa, strig catalogul la o gasca de pitici azi in Moghioros!!in jur de 13..

pupici

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Anis, asa e cum spui tu, un nodul dureros, dar mai mare decat un bob de fasole. Si asa cred ca si e, un canal infundat, fetita a adormit peste mine cu barbita pe sanul meu, eu dormeam de asemeni. M-am masat cu diclofenac, dar crema, am zis ca cu gel nu pot face masaj. Insa asta parca ar avea si ceva gen camfor ca-mi da senzatie de rece, nu stiu daca e bine. Nodulul este sub mamelon imediat. Dar dupa masaj mi s-a extins tumefactia, nu mai simt nodulul, ci toata areola inferioara, ca o semiluna arata. Multumesc mult, in timp ce scriam cred ca mi-ai scris si am vazut mai tarziu postarea.

Ivona, multa bafta cu job-ul, multumesc pt aprecieri. Eu cu scoala nu am slabit deloc si tare ma mai agit, poate tu ai mai mult noroc. Dar organismul meu e invatat sa slabeasca numai cu sport. Si am o bafta, uite mereu intervine cate ceva.

Daconst, de mult tot vreau sa-ti dau un rasp, ziceai ca ai niste secretii consistente cand te duci la toaleta. Nu sunt lohii, e semn de fertilitate crescuta in aceasta perioada - e glera cervicala. De fapt asa cred, si la mine a aparut. Vezi cum te protejezi daca nu vrei bb2.

A, si inca ceva, nu cred ca un bb care a stat numai pe spate 6 luni poate fix de a doua zi sa stea in fund. El tot acest timp trebuie sa-si educe muschii. Deci nu-i punem noi in fund. Daca pot ei... nu au decat.
Eu am vazut azi ca Ligiuta s-a intors singura de pe o parte pe alta. Inainte se intorcea de pe o parte cu fata in sus eventual, sau de pe burta pe spate, dar asta nu vazusem. Si deja stie ca daca imi baga degetele in ochi dimineata ma trezesc - a vazut ca nu reactionez la rugaminti verbale!

Cu jucariile la carut nu stiu cum o fi bine, eu zic ca sunt utile mai tarziu la carucior sport, sa se joace cu ele, nu sa le aiba in fata ochilor.

Mihacarm, nu prea m-am hotarat cu leaganul, am vazut pe un site mothercare, dar e magazin online englezesc ca preturile sunt in lire. In plus toate merg pana la 9 kile, deci max inca 4 luni zic yo.

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Neata! Sunt si eu pe aici, cu nasul intr-o oala cu ciorba...
dadap- daca tot esti prezenta nu vrei tu sa pui niste poze in albumul comun? sa vedem si noi bb drag...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Primele 3 luni din viata stelutelor!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by criss68

conchita, multumesc mult de tot, ce noroc sa fii in zona si cu cunostinte despre subiect. Nu am febra, dar tare mi-e teama ca e infectie, eu parca asa stiam, ca inflamarea ganglionilor limfatici o sugereaza. Cu toate ca nu stiu care sa fi fost poarta de intrare: canalele galactofore?
Am alaptat copilul preferential din acest san pt ca nu pot mulge, este tumefiata toata zona areolara si nu am cum sa prind, e f tare si nu se intampla nimic. Bine ca nu face mofturi. Sunt rezistenta la durere, dar buna ideea cu ibuprofenul pt inflamatie.
Inca odata multumiri.

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

criss, cu mare placere, cum te mai simti? se vede vreo schimbare?
mastita inseamna inflamarea sanului, cu sau fara infectie, cu sau fara febra. daca nu ai febra, parerea mea e ca asta e un semn bun ca nu s-a instalat infectia, deci ai doar sanul inflamat. daca era numai un singur canal infundat, nu ar fi fost sanul tumefiat cum spui. maseaza-l usor sub dus cu apa calda (nu fierbinte, si nu cu orele, doar sa o simti tu calduta pe piele, cateva minute) sa se desfunde canalele si sa inceapa laptele sa curga, si dupa aia cu comprese reci, tot asa, masand sanul cateva minute cu niste cuburi de gheata, accentuand in zona cu nodulul. si continua sa pui bebe sa suga, asta e foarte bine. incearca sa golesti tot sanul... daca se formeaza putin sfarcul dupa ce suge bebe, poti incerca sa pompezi sau sa mulgi...daca e posibil, bineinteles...cu zona areolara poti sa tragi de piele spre tine si sa presezi usor, asta ajuta.

Cata, casa de piatra in continuare, felicitari.

Nadiuta, multumesc.

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

cata vorbim la tel si-ti spunem care pe unde suntem.

nadia nu mai stiu, avem tel tau?

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

neata la fete....
ce se intampla pe aici, Criss ai belea? uite aici nu stiu sa dau sfaturi ca nu am avut parte de laptic asa ca nu am avut treaba cu mastite.... multa sanatate.

Mirandolina - ce faci fata la Voineasa? eu acolo am petrecut vreo 2 revelioane. frumoasa tara mai avem. mai trebuie niste bani in hotelurile alea ca in rest - e frumos!

Catalina - da ce ai sarbatorit tu aniversarea.... bravo fata! ai marcat!

Daconst - hai ca nu cred ca mai stirilizeaza lumea. eu din cand in cand odata pe saptamana daca nu uit - le mai aranc in stirilizator ca sa nu zic ca nu-l folosesc. Fata - da voi ce probleme aveti cu pielea de pe maini? Nu mai spalati vase si dispar problemele.

de morcov... eu ii dau suc de morcov si dupa el... face kk, nu stiu, ce sa zic... la noi - e pentru kk acum, mai tarziu vedem!

mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Fetele, va amintesc ca anul trecut pe vremea asta concepeati stelutele

Sa creasca mari, frumosi, sanatosi si baftosi!

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Ivona, eu l-am facut pe bb pe 4 mai. Asa ca mai e putin pana atunci.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

IVONA a mea e conceputa pe 29 aprilie - te rog frumos ca tin eu minte. deci noi astea de pe aici anul trecut pe timpul asta ne ocupam cu "frichi-frichi" si anul asta cu ce ne mai ocupam? crestem rezultatul la "frichi - frichi" !!!

Ylilimic - fata mai ai timp si de ciorbe.... uauuu , eu mai sar facutul mancarii!!!

Ivona special pentru tine si cele cu kile multe..... sa va mai oftic!!! Eu inainte de sarcina anul trecut aveam 58 kile, acum stiti cat am? 56!!! Deci, avantaje si dezavantaje... voi aveti laptic mai si alaptati, eu nu am avut - asa ca (adevarul ca fara mari eforturi) am scapat de kile. Ca cred ca ma ofticam rau daca nici nu alaptam si nici nu scadeam in kile! Bine eu am avut un ajutor mare de tot - dureri de cap asa un pic mai puternice decat cele obisnuite!!!

messo si pe mine ma cheama copilul.... cum plec incepe un fel de manzica, adica nici nu plange dar nici nu sta cuminte, un fel de inceput de plans.... cum ajung la ea rade de se pisa pe ea!!!! si tare e vorbareata, o imbrac si ii zic...."OOOOOOOOOO" si ea dupa mine OOOOOO, te pisi de ras de noi, daca zic AAAAAAA si ea schimba cu AAAAAA si tare ne mai place si GHI GHI GHI

catalina ce fata harnica... eu nu calc nici batuta, calca bona, ca daca ar fi dupa mine..... nu mai umblam calcati.... numai sa nu calc si sa nu cos!

uite asa la noi!

Mergi la inceput

katy tu ai "facut" copilul mai tarziu si l-ai nascut mai devreme.....

Mergi la inceput