Stelute de ianuarie februarie 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 27
anis spune:
Criss...nu cred ca e vorba de mastita.Mastita da febra f mare in primul rand, frisoane etc.Cred ca e probabil sa ti se fi blocat un canal cu lapte inghegat.
Poti face urmatoarele, da cu diclofenac gel pe san, nu si pe mamelon.Maseaza bine.Comprese rece , le tii cam 1 min...dupa acre pui comprese calda.SI TE MULGI.Cu mana cu pompa cu orice..
Daca nu iese nimik, masezi iar ,iar pui cald si tot asa.
Ai ac un nodul dureros nu? E un pic rosu? Il simti la mana ca un bob de fasole sa zic?Unde e situat sub san sau deaspura?
Toata astea indica un canal infundat..
Altceva, iei 2 pe zi eferalfam, lecitina 1/zi,in perioada asta nu eba f multe lichide daca e sanul f plin.
Cand te mulgi nu scoate topt din san, mulge cat sa simti sanul mai usor.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
criss68 spune:
conchita, multumesc mult de tot, ce noroc sa fii in zona si cu cunostinte despre subiect. Nu am febra, dar tare mi-e teama ca e infectie, eu parca asa stiam, ca inflamarea ganglionilor limfatici o sugereaza. Cu toate ca nu stiu care sa fi fost poarta de intrare: canalele galactofore?
Am alaptat copilul preferential din acest san pt ca nu pot mulge, este tumefiata toata zona areolara si nu am cum sa prind, e f tare si nu se intampla nimic. Bine ca nu face mofturi. Sunt rezistenta la durere, dar buna ideea cu ibuprofenul pt inflamatie.
Inca odata multumiri.
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
marinar spune:
dana, ivona merci de raspuns. o sa vad unde-mi fac si eu ca sa v-o arat pe emmi cum gangureste...de fapt acum sunt chiote in toata regula.
messa fac piticii astia mici armata cu noi!
nadiuta tare dulce bubulina ta. aaaa dar sa-i spui ca sunt bani si mai valorosi asa ca sa zambeasca frumos la tati ![]()
terbitza sanatate micutei.
fete am o minune de copil...ptiu sa nu o deochi: i-am dat de dimineata sa pape si am lasat-o in patut ca sa-mi vad de treburi cat inca e vesela. stiam ca p[e la 9 si ceva incepe maraiala pt ca ii e somn si tr sa o ajut sa adoarma. eeee din fericire in dimineata asta a chitait cat a putut su pe la 9 a adormit singurica, fara suzi, fara plansete. nu mi-a venit sa cred. dupa asa cadou am uitat cat a urlat aseara ![]()
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
anis spune:
aa...ptr durere poti lua aulin.EU numai cu el puteam sa alapez..ca altfel ma durea de muream.aulin 2/zi , 1 la 12 ore.tot ce ti-am scris e dat de dr.
daca nu ai rezultate in 2-3 z..pe urma te gandest la antibiotic ..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Catalina spune:
Neata fetele, azi am intrat mai tarziu pentru ca de la 7 jumate calc. Urasc pur si simplu calcatul, si mai e si fierul prost ... of. Bine ca am terminat macar ale lui Matei si ale sotului. Asternuturi alta data, cand oi fi mai energica.
Raportez a treia noapte nedormita si incep sa ma sperii. Azi noapte m-am trezit la 1 desi cad lata dupa ce se culca Matei ... Apoi ma trezesc din ora in ora. Nu ma odihnesc deloc asa. Imi e teama sa iau ceva sau chiar sa bag ceai calmant pt ca imi e ca nu il mai aud pe Matei ... .
In alta ordine de idei, desi inca nu sunt pregatita sa va spun toata povestea, vreau sa va zic ca rugaciunile voastre pentru fratele meu au dat roade si slava Domnului si Sf Gheorghe, este mai bine. Sa speram ca tine.
Dana, Pako, Messa, Ivona, Gio, Nadiuta multumesc mult de urare. Daaa, un efect foarte afrodisiac. Am baut paharele respective si ne-am pleostit amandoi. Eu cel putin nu imi mai simteam picioarele de oboseala. Halal! Sa vezi bataie ce iau de la Messa.
Marina, as vrea eu sa fi fost vin din ala dar eu nu va mai citesc noaptea pt ca calc e in camera la Matei dar in weekend vreau sa il trec in sufragerie ca daca tot nu dorm ... macar sa fac ceva nu?
Adriana sa iti traiasca Ayleen, rasucitoare pe burta deja.
Biribu, deci tu zici ca nu trebe facut nici un efort de catre noi ca sa stea bebeii in fund? Si cum stim ca sunt gata? Ca nu cred ca pur si simplu se ridica intr-o buna zi ..
Ivona, sa stii ca si Matei facea asa cat era cu noi in camera. Acum doarme f linistit de vreo 2 luni de cand e singurel. Si nici eu nu ii mai aud toate icnetele ca sa ma enervez.
Ce frumoase sunt fetele din Cismigiu. POate next time apuc si eu sa vin.
Trebitza, multa sanatate!
MONU, CE MAI ZICI?
Lili, pupici pt catalog. Tu ce mai zici?
Hai va pup pe toate ca ma duc la domnul urlator sa vad care e beleaua. Noi inca stranutam cu spor si chiar nitica tuse dar nu are febra si nici muci asa ca tot inclin sa cred ca nu e nimic gen raceala.
Va pup
anis spune:
am scris cu IARINA in brate..de aici ce a iesit...
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
marinar spune:
catalina ma bucur ca fratele tau e mai bine. iesim azi in titan?
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
nadiutapm spune:
neata,
Criss, mie cand mi se intareau sanii si fte durerosi puneam buburuza la san, tragea cat putea si pe urma puneam apa fiarta intr-un lighean cu putin bicarbonat, ma acopeream cu ceva si stateam la aburi pana incepeau sa curga sanii si mulgeam usor si masam, dupa toata operatiunea in apa vedeam lapte inchegat, un eferalgam si ma bagam in pat infoffolita ca lua cu temperatura si frisoane, daca nu reusesti asa sub dus fierbinte si mulgi.
Marina,
Emmuta cuminte, si eu am pus-o pe Lidiuta in pat acum de dimineata dupa ce am schimbat-o/hranit-o si vad ca a adormit, deobicei la ora asta se cere afara.
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
nadiutapm spune:
Marina, vreu si eu cu voi in parc pot???, eu ma plimb aproape zilnic prin IOR, sper ca e acelasi cu TitAn![]()
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
Catalina spune:
Marina, nu zic nu, si Nadia, esti binevenita, desigur. Doar ca eu mai devreme de ora 15 nu cred ca ies. Ideea e ca nu mai pot sa car carutul pe scari si asa ies mai tarziu si il car doar o data ca la 6 vine Cornel si il cara el sus. Pur si simplu mi se face rau de greutate. Asta e ...
Daca va bagati la ora aia .. cu MARE placere. Mai stau p'aci asa ca vaz raspunsurile voastre
Pupici