Stelute de ianuarie februarie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bey,mai dati-va jos din conferinta si mai scrieti si pe forum ca uite asa se pierde informatia.

Catalina,felicitari pentru aniversare si la citi mai multi ani fericiti impreuna!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Catalina, la cati mai multi ani frumosi impreuna!!Daca nu mai intri sa intelegem ca vinu si-a facut efectul afrodisiac...

Eli,deci are cu cine semana....hehe

Eu de ieri m-am pus pe dieta(nu mai alaptez de vre-o 3 saptamani)...am 64 chilo si vreau sa ajung la 60.In iunie sunt nasa, am fost prin magazine sa ma orientez la o rochie frumoasa...la cum arat s-ar putea sa ma duc la nunta in costum-sacou+pantalon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Am reusit si noi sa adormim,bineintels ca n-a dormit nici 2 ore toata ziua matza asa ca am recuperat cu cititu.Bineinteles ca nu mai stiu ce si cui tre sa raspund asa ca trec direct la laudari
Lasasem gupilul de-a lungul patului,pe spate si m-am intors sa-i pun muzichie si 10 secunde ma tarziu era de-a latul patului pe burta..asha ca na messa nu doar a ta e precoaca.
Aaa..apropo de copii precoci,pai a mea doarme 9-10 ore de la 3 saptamani si n-a murit de dezhidratare inca,ba chiar are fo 7 kile.
Cand imi aduc aminte va mai zic

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Catalina la multi ani fericiti!!!

fata vinul ala era gen sculau de nu ne mai citesti pana maine dimineata?????????

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Marybell multumim de aprecieri si Erikutul e un scump si un frumos!

Conchita nici nu ma gindesc sa-i dau apa si nici ceai nu a primit vreodata dar ma chinuie intrebari de genul n-o fi laptele destul de consistent?? cind aud pe aici ca alti bbi la aproape 3 luni deja dorm cel putin 3-4 ore legate. o fi vreun puseu de crestere.. sper. Aaaa si Anna mea se freaca la urechiuse si ochisori
cind ii e somn si e obosita, si e semn ca va urla daca nu o culc!

Vazut poze botez Gio, Ivona - ffff frumoase!

Catalina, nu-l pune intre perne! nu ii forta coloana caci o sa aibe probleme mai tirziu, cind se chinuie el sa stea si reuseste e ok, dar nu e cazul sa-i fortam noi sa stea in fundulet!
eu folosesc Huggies si sunt f multumita. La cit mai multe aniversari fericite!

Eli daca are o zona limitata cu cruste s-ar putea sa fie o ciupercuta si ar trebui un unguent special cu nystatin sau stamicin, poti sa incerci.

Pako ce sa zic sper sa nu o tina pina la 6 luni mai ales ca eu incep lucrul in curind... Si eu o botez la 4 luni jumate in iunie, asa s-a potrivit cu nasi etc, nu e nici o problema
doar ca s-ar putea sa se cam lupte cu popa cind o vrea el sa o bage in cristelnita, si acum citeadata cind nu are chef de baita se opinteste in picioruse si nu e chip sa o scufunzi...

Dana eu spal bibe la masina dar le mai clatesc odata apoi cu apa sa fiu sigura ca nu ramine nici o urma de detergent

pupici

Biribu, mami de Anna (DN 5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Daca e vorba de copil precoce,al meu e doar pe jumate.
Ca face doar jumate de intoarcere.El sta doar pe burta si se intoarce,dar nu se asa sa cada pe spate.Sta asa pe-o parte si abia isi tine echilibrul.
Iar mai nou trage de jucariile de la trapez.Incepe sa-si coordoneze si manutele.

Birubu,o sa fac si eu incercarea cu sticlele in masina.Bagi si tetinele?

Acum mi-am amintit ca si la Lucas ii aparusera putine cojite la spranceana,dar am dat cu Bephanten si au disparut.Poate e si asta o solutie,cine stie.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Liuda, da, si a mea doarme, ce bine e! Cu mancarea zau ca si eu am momente in care imi vine sa-i bag un tub pe gat sau sa-i infund biberonul cu totul! Dar totusi a mea mananca de bine de rau cam 600-650 ml/ zi...

Catalina, zici sa nu zic de doua ori... pai uite na ca zic ada material si ceva de umplut, gen vatelina sau fasii de bumbac (e bun ca "respira" si se spala super usor la masina) si intr-o juma' de ora n-avem ce face pernele se fac cel mai usor. La multi ani de casatorie! Mamaaaa, 8 ani! O viatza!

He he, adinush, io cred ca daca ai fost la mine, s-a luat treaba cu intorsu' pe burta! Mai stii ce si-au zis astea doua cat noi vorbeam verzi si uscate?

Biribu, pedi a mea a zis sa o pun intre doua perne dupa masa cca 30 de minute, sa aiba timp sa digere laptele si sa nu mai aiba reflux (sa nu mai fie presiune pe orificiul ala, am uitat cum ii zice) si de cand fac asa mananca mai bine si nu mai urla in timpul meselor sau la vreo ora dupa. Ideea e ca daca sta o juma' de ora dupa masa intre perne nu se intampla nimic cu coloana. Plus ca nu trebuie sa fie asezata in fund, ci la cca 30 de grade, adica usor ridicata, cat sa nu stea perfect orizontal.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Dana eu bag sticlutele la masina de spalat vase de la inceput. Si ies asa de fumoase, bec, si uscate. Eu nici nu le mai clatesc, dar daca ti-e frica, poti sa faci si asta. Eu bag si tetinele, dar le pun sub canitele de cafea sau ceai ca le ia apa si le gasesti azvarlite peste tot in masina.

Multumim fetelor ca ne-ati vazut pozicile

Catalina la multi multi ani, distracite placuta!

Tzuchi ti-am vazut scufita, e frumoasa foc! Si mie imi place sa o imbrac pe Ella in blugi.

Si a mea doame de la 10 seara pana la 4-5 dimineata. Doarme ea mai mult dar frichinit si ma enerveaza ca nu ma lasa sa dorm asa ca ii bag pe gat 100 ml de lapte dimineata si asa mai doare o tura pana la 8. Cred ca ii e foame dar ii e prea lene sa se trezeasca.

Marina

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Catalina, La cat mai multi ani fericiti!!!!

Noi folosim Hugghies si suntem multumiti. Pune-i cu incredere!

mey fetelor ce de copii precoci! cand s-or mari va veti ruga sa nu mai fie asa de precoci si sa va mai dea si voua un ragaz. nu de alta dar nu mor de curiozitate cum o mai fi aplecata dupa copil si dand ture prin casa cu el de mana, ce vremuri....

eu am inceput de azi sa-i dau polyvital. dau de stire daca brusc incepe fie-mea sa bea cisterna de lapte!

ivona,
am vazut pozele de la botez, e o scumpa ella!!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Hai sa vedem cine raspunde prezent la catalogul Stelutelor Cls. I-a:

Adela, Aelita, Albinutzza, Brig_adria, Bits, Cleopiciu, Criss, Dinzo, Flavia, IoanaN, Laura Ionescu, Laura popy, Loremunteanu, Mady, Maria, Maryela, Mirandolina, Mirela, Monu (ce fac fetele?), Monikk, Nadiuta, Oana, Ralu, Ramonaa, Roandre, Romaria, Salina, Shine, Terbitza, Wannajo si care mai stati in umbra...haideti sa ne bucurati ochii cu pozele bbilor vostri si sa ne incantati urechile cu evolutia lor!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Primele 3 luni din viata stelutelor!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput