Stelute de ianuarie februarie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am venit de afara si am parcat gupilu,deci numai bine de scris.V-am tot citit pe bucati si acum,normal ca nu mai stiu ce si cui sa raspund.

Ivona,frumoasa grasunica ta in roz la botez,iar cu pozele de la Buckingham mi-ai trezit amintiri placute.Cind am fost in Londra nu stiam ca sunt insarcinata,dar aveam deja starea aia de fericire pe care am avut-o toata sarcina.Mi-a placut tare mult acolo,la voi.
Masina de spalat vase avem,dar nu pot baga biberoanele in ea,adica nu m-am riscat inca.O sa intreb moasa,daca e bine sa le bag.

Eli,vazut bb Andrei cum doarme de linistit,iar filmuletul cu fete frumoase e super.Pacat ca nu vorbeau mai mult sa le aud si glasul.

Anis,schema ta de diversificare coincide cu cea de aici.Parca spuneai ca te-ai inspirat de afara,nu?Cam asa o sa fac si eu de la 5 luni.

Tzuchi,da-i cu uleiul de la Bübchen pe pielea capului si apoi cu o perie de copii il cureti binisor.Nu cred ca e de la apa,ca al meu nu are deloc.Dar nici par nu are.

Liudo,si al meu doarme toata noaptea de 2 saptamani,sa nu-l deochi.Are ora fixa la 9 seara cind e in pat si doarme pina la 6-7 dimineata.Si inca ceva,doarme singur si in patutul lui.
Sanatate multa la Diana si bine ca te-ai oprit cu diversificarea,ca la stomacelul ei cred ca e mai bine sa mai astepti.

Katy,ne ispitesti cu tortul,hai?Mie nici nu mi-e pofta,na.
bai,da tu in poza esti imbracata in salopeta de gravi sau nu vad eu bine?

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fete pe ce site sa-mi fac si eu cont caq sa pot pune filmulete cu emmi?

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna fetelor!

Ma iertati ca nu am citit inca mesajele din urma... dar o sa le citesc.
Vroiam mai intai sa ma lamuriti si pe mine ca-s necajita!
Am facut ieri la un cabinet privat vaccinul de la 2 luni fetitei... Infarix (nu Infarix Hexa).
Dupa aceea am citit (deh! daca-s bleaga si ma informez abia dupa) ca Infarix Hexa are in plus anti-hepatita B. Acum, noi deja am facut 2 doze de vaccin anti-hepatita B (Engerix, la 2 zile de la nastere si la 1 luna).
Fetele care ati facut Infarix Hexa... ati facut anterior 2 doze Engerix (la 2 zile dupa nastere si la 1 luna)?
Ca sa nu o mai lungesc, vroiam sa aflu daca era necesara o a 3-a doza antihepatita B acum, cand bb are 2 luni, sau nu!

Fug ca plange bb, dar revin,
,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

na ca nu mai dormim... foim, vrem in brate si in fund, asta e.... tine-te acum liuda, ca tot strigam pe aici ca sta culcata mult

acum asculta muzica si canta si ea, belea!
de mancat - cucu ca nu vrea ! daca nu o sa ajung s-o leg si sa-i bag pe gat da problema e ca scuipa,

hai ca nnu mai vrem jos, tipam , vrem popot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Cristina, pe schema clasica anti hep B se face la nastere, al 2 luni si la 6.

pupici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marinar

fete pe ce site sa-mi fac si eu cont caq sa pot pune filmulete cu emmi?

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Eu am facut pe youtube si mi-a placut.N-a fost greu.

www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Multumim,, fete, pt raspunsuri pv cojitele...tare nu-mi placccare bietul meu pisoi pielicica acolo, ca o crusta intarita, asa, si vad ca se mareste zona, of..

Pako, prima data am crezut ca mi se pare mie ca are gupilu ochii de chinez, poate de la nastere, dart isi revin...toata lumea zice ca e migdalat..seamana cu tati al lui, asa ii are si el, un pic migdalati.Slava Domnului, ca la cati chinezi cunosc prin natura meseriei, poate se gandea ca...glumesc, desigur

am avut o zi buna..ne-am plimbat, am fost pe la Miniblue(au hainute frumusele tare in colectia noua, mai ales de fetite), pe urma ne-am plimbat cu Alinatxa si Bitica..si cam gata, ca ni se facuse fomica tuturor..

pupici

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

pupam scufita rosie, Anelin scump ca intotdeauna, si cu tort pe deasupra..si pe dulcica de Elluta.

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Tzuchi,pupam si noi scufita rosie.E o frumoasa!
Eu tot imi mai amintesc cite ceva si mai completez.

Lili,ia mai striga catalogul ala ca iar au disparut fetele.
Megbeng,oare ce mai faci?tare mi-e dor de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele, ajunseram si noi acasa de la ai mei, suntem ametiti. Matei a adormit la 5 min dupa ce am ajuns acasa iar eu abia ma mai misc. Multa lume pe acolo. Acu hai sa ma apuc de citit.

Eli, i-am luat si lui Matei caciula din aiaaaaa! Pupam
In legatura cu cojitele de pe frunte, mie asistenta mi-a zis, cand avea Matei la sprancene, sa le racai sa nu se intinda pe cap ca e o dermatita seboreica si ca se poate sa se si intinda. Si eu asa am facut si i-am dat cu crema de galbenele apoi si nimic nu mai are. Eu zic sa lasi Sanosanul si sa treci la din astea mai babesti. Nu racai cu unghia ci cu degetul pur si simplu. Se ia.

Dianamizzi, asta e ideea care imi place si mie cel mai mult din carte. Ca pentru a ajuta un copil sa se dezvolte frumos si sa nu aiba frica de a merge inainte trebuie sa il faci sa se simta in siguranta si la aceasta varsta asta se realizeaza prin rutina. De aia e bine sa nu sari etape.

Livia sa stii ca eu aplic regula cum ma imbrac si eu asa si bebe si merge. Mai iau cu mine o paturica si gata. Si vad ca nu s-a intamplat nimic pana acum, slava Domnului.

Marina, si Matei s-a reglat pur si simplu. Eu zic ca e in momentul in care corpul lui s-a obisnuit cu laptele. Acum Matei ffffff rar sare o zi si atunci in urmatoarea dimineata am surpriza in pampers inainte de trezire.
Apropos de pampers, foloseste cineva Huggies? Ca am primit cadou un bax si nu stiu daca sa ii folosesc ... .

MONU, CE MAI FACI, CE MAI ZICI? ASTEPTAM VESTI BUNE.

Messa persevereaza cu rutina, pana la urma se va obisnui, vei vedea. Mersi de oferta cu pernele ... nu zice de doua ori ... .

Eu si tati facem azi opt ani de casatorie asa ca mi s-a pus in fata un pahar cu vin. Am tras vreo doua inghitituri si deja nu mai vad ecranul. Ne mai citim maine dimineata.

Pupici

Mergi la inceput