Stelute de ianuarie februarie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bine ma Ivona,ca ma lasasi sa spal ca nebuna la biberoane si acuma spui.Bine ca nu mi-ai spus cind treceam la mancare solida ca si muream.Deja mi se acrise de ele.Le mai sterilizezi?Banuiesc ca nu.

Gio,noi care suntem la primul,iti dai seama ca savuram orice pas inainte a precocilor nostri.Tu doar stai si razi pe sub mustati ca stii ce urmeaza.

Messa,noua ne-a spus la fel moasa sa-l pun dupa masa in scaunul de masina,30 de minute.Ca sa nu-i mai vina mancarea inapoi si chiar e mai bine.Deci e la fel ca si cu perna.

Mi-am mai amintit sa va spun ceva,dar poate voi stiti deja.Ca tot o sa ne apucam toate de diversificare cindva,am gasit azi babetici dintr-un material mai plasticat care se sterg usor cu carpa si nu se pateaza.Am luat si noi ca mi s-au parut tare bune.Au diferite modele aplicate pe ele si sunt tare haioase.
Asa nu mai trebuie sa le pateze intruna pe cele din material si care nu le mai faci curate cu nimic.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

hi,hi,PREZENT !

Laura si David Andrei ( 27ian2007)
Poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Nu mai sterilizez daca le bag la masina, Dana, ce rost are. Le spal la 50 gade, mi se pare suficient. E o idee buna cu babetici plasticate, eu am vazut si dintr-un cauciuc moale care sunt intoarse jos, ca o cavitate, in care sa se scurg eventualele resturi. Si eu am patat niste babetici si niste hainute de care imi pare tare rau.

Catalina, hai ca sunt cu tine! Cu un pahar de Murfatlar. Marfa rara...

Marina, eu folosesc Google Video pentru filmulete.

Gio multumim .

Messa, si eu o tin pe Ella in brate, sus, macar un sfert de ora dupa ce mananca, sa nu vomite.

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Bai ce purcea de gupil am! A urlat ca si cum ar vrea haleala, dar de fapt vroia atentie! S-a smecherit! Urla si eu vin la ea, moment in care incepe instant sa rada cu gura aia stirba a ei, poftim de te supara! Daca plec, se uita sa vada ce fac si daca nu ma intorc repede, urla iar. Cum ajung langa patutz, cum tace si rade iar cu gura pana la urechi. Zice ea ca m-a dresat... acum am lasat-o sa urle. Sa vedem cat ma tzin nervii

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

ia sa vedeti aici cum va zic io

prezeeent
si inca un preeeezeeeent

fete sa stiti ca va citesc!!!
m-am apucat de businessuri grele si am timp din ce in ce mai putzin!!!
dar nu va laaaaaaaaassssssss ....

pup fete cucuiete!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Daconst, da schema e ceea ce se aplica si pe afara.Am noroc cu o pediatra tare la zi cu toate si am indruma cum trebuie.
Ai luat Bubchen?

Sunt franta..am umblat dupa rochita lui Ingrid..am gasit ecav super la mothercare..am scapat.Pe urma mi-am luat si eu...de maine o i-au cu tortul...de abia astept sa scap de umblareala.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Ivona,vorbim de aceleasi babetici.
Asa sunt astea pe care le-am luat,dar parca suna rau sa spun ca sunt ca musamaua.

Messa,asa face si al meu cind plec din camera.Vrea sa ma stie aici si atunci e linistit.Acum deja baga somn,ca daca trece de ora 9 doarme mai greu.Deci ne tinem de program.

Alinuk,te omorrrr.Mama ce de fete cucuiete.Una mai frumoasa ca alta.Ma bucur tare pentru voi ca va puteti intalni.

Anis,eu am luat cam tot ce am avut nevoie la bb de la Bübchen.Ultima achizite e crema de plaja.

www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Buna fetele, v citesc insa nu reusesc sa tin pasul cu voi sunteti fte scriicioase si harnice, sunt cu cittitul pe la pagina 12 deci mai am de recuperat.

Biribu, lasa in ace copilul isi va scoate singur mesele de noapte, si eu ma plangeam aici ca ma trezeste la 2 noaptea sa manance, insa treptat a iceput sa ma trezeasca din ce in ce mai tarziu si acum cere de mancare la 5.00-6.00, uneori mai doarme cate o ora si jum , alteori are chef de vorba si joaca, si seara adoarme dupa baita pe la 22.00-22.30 si se trezeste dimineata.

Anis, Catalina, multumim pt ca aveti timp sa ne explicati/traduceti din experienta/cartile pe care le detineti

Messaaaa, super tare acel mei-tay, vreau si eu, o sa dau rusinea la o parte si o sa ma prezint cu materialul la tine.

Adinush, mami, cum reusesti draguta sa te deplasezi in asa colturi ale orasului, esti fte activa. Eu am un carut ce nu incape nici intr-o masina, si cu ea in brate e greu sa ma deplasez.
Daconst, Alinuk,Marbell, Eli frumosi foc bateteii vostri

Conchita, bine ai venit

Mihacarm, bey ce perisor are Evushca, a mea e baietoi la par
Monu, ne rugam pt voi, sa dea dd sa fiti bine

va mai scriu, si va pupacesc

[red]

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Bey,eu sunt baba rau de tot.Ma tot tineam sa va zic ceva si am tot uitat.
Moasa mea spunea cind incep diversificarea sa nu-i dau morcov gol ca constipa.Sa-l amestec cu alta leguma,atunci cind i-l bag.Am vazut pe aici la borcanase amestecat cu porumb,cartof sau pastarnac.
Vedeti si voi daca aveti probleme sa stiti de la ce e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Dana poti baga tetinele daca sunt de silicon, nu din latex

Messa nu la asta ma refeream, asa e ok, ci cind ii obliga oarecum sa stea fix in fundulet la 90 de grade sprijiniti cu perne, atunci nu e bine.

pupici

Biribu, mami de Anna (DN 5.02.2007)

Mergi la inceput