Stelute de ianuarie februarie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Buna,

Si noi tragem de lucrusoarele de pe noi si mai tragem si de alte lucruri, cum ar fi tzitzi lui mami. De urechiuse nu, dar eu cred ca nu are nimic, ci doar isi exerse3aza noile abilitati. Cresc si ei...

Voi ati facut control medical pt. bbei la 3 luni? Ce v-au mai spus doctorii? Noi vrem sa mergem vineri, dar doctorita noastra nu e disponibila si mergem la alta.

Eu vreau sa vina vara, stiu ca inca este devreme, dar m-am saturat sa nu stiu daca este bine cum o imbrac.

Intrebare: are ceva daca mami manaca capsuni si alapteaaza? Nu da alergii, nu?

O zi buna,

Livia, mami de Alex(10.11.2002) si Irina (19.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

neata!
ce fac fetele?

adinush - la mine mata doarme bine, si daca nu ii fac baie seara se trezeste pe la 5 si se termina somnul lui mama. Asa ca o trezesc, ne jucam o ora, apoi masaj apoi baita si adoarme obosita si doarme pana la 8 bine mersi.

Daconst - pai ce sa zc noi nu avem cum sa facem baie de 2 ori pe saptamana ca ma mananca de vie asta mica cu moftu' .

Mihacarm - uite si tu esti in situatia mea. Asa eram eu - fiecare 2-3 zile - termometru , nu facea singura! Acum am rezolvat, 10 linguri de suc de morcov si 2 linguri de zahar Humana in mancare si intr-o ora avem treaba facuta fara sa-mi bag eu nasul cu termometre.

va pupacesc pe toate si va doresc o zi buna si mai revin .... treaba asta nu ne mai lasa in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

si emmi face de cateva zile kk singura si sunt ff incantata cand gasesc pampersul murdarici, dar cum s-a reglat nu stiu.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

livia stiu ca dau alergii capsunile dar acum cred ca depinde cum tolereaza.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor aveti niste plozi frumosi!!!! m-am uitat in poze!!! stelute nu alta! oare cum o fi peste 4 ani... ce o sa mai discutam? gradinite? vitamine, cine cu cine s-a batut, care pe care a tras de par?
hai ca mi-am alinat sufletul in poze si ma duc sa cumpar de mancare acasa ca frigi e cam gol apoi sa duc fata la plimbarici... apoi cred ca ajung la dr... o gramada treaba. Am zis de doctor.... ne ducem sa ne consultam cu nenea dr. ce sa mai bagam in alimentatie ca nu merge la noi smecheria doar cu lapte ca nu il mancam, sa vedem poate ceva cereale, sau masa pe gheata, ce o fi dar trebuie ceva mai consistent- o fi putin dar mai consistent.
va pup .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Multumesc fetele pentru urari! Pako, Rali, Dana, Tzuchi, Marina
Dana, asa e, putini si buni invitatii la botez. Chiar au lipsit niste prieteni pe care ii consideram foarte buni, pentru un motiv putin ciudat. Ma rog. Daca tot te chinui cu vasele, de ce nu iti iei o masina de spalat vase? Mie mi-a luat sotul ca il tot puneam sa spele farfurii, si acum nu mai spal nimic!

Tzuchi si Ellei i se cojea pielea capului, eu nu o mai spal pe cap cu nimic, doar cu apa, si o dau cu balsam Head n Shoulders Sensitive, i-au trecut cojile dupa vreo 3 bai. Si nu mai folosesc nimic Johnson, nu ii priesc maimuticii, am gama Simple Baby (sunt niste flacoane albe scris cu verde) mai scumpe, dar merita. Servetele de fund folosesc doar fara parfum, Tesco, si crema speciala pentru bebei tot Tesco, sunt foarte multumita si nu sunt scumpe.

Cata e foarte interesant ce ai scris, eu chiar asa fac cu bebelina, ii vorbesc mereu cand ii fac ceva, ii distrag atentia. Oricum am impresia ca o bag in seama prea putin.

Dana eu nu o cantaresc pe Ella saptamanal, dar are 8 kg si 63 cm.

Anis bine ca ai scris de alergeni ca eu nu stiam. Eu i-am mai dat cate o lingurita de mar ras, si am vazut ca ia fara probleme. Si ce am gandit eu, sa incerc cu borcanase Hipp. De doua ori i-am dat, de doua ori a borat. Cred ca mai astept.

I-am facut vaccinul anti tbc, a fost in manuta stanga, in umar, si nu se vede nimic. Luni a fost injectia, nu are nici un semn. Am inteles ca dureaza si 2 saptamani pana coace. Poate scapa totusi, eu sunt imuna ca tata a avut TBC – l-a luat din camin de la facultate din Bucuresti in ’75, dar s-a vindecat. Poate e si Ellutza imuna.

Monu

Conchita si Ella se trage de par si de hainute, ba mai nou arunca de pe ea paturica, nu stiu cum face. Sunt la varsta descoperirilor. Daca i-ar durea ceva ar urla.

Va pup pe toate

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

LA MULTE LUNISOARE:

RARES CRISTIAN bb de Crisotexa,
Rahela Daria bb de Cleopiciu,
Alex-Arianna bb de Messa,
Letitia~Ioana bb de Terbitza
Ariana-Iulia bb de Ari-ela
Mihnea- Gabriel bb de maryela

Daca tot va laudati cu poze...www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070423" target="_blank">sa va aratam cum ne-am sarbatorit eu si Anelin de ziua noastra.

Messa, sora mea patea la fel cu mainile. I se usca pielea de pe ele si se crapa pana ii dadea sangele. I-a trecut doar cu o crema preparata la farmacie, dupa ce incercase tot ce era in comert. Mergi la o farmacie cu laborator si intreaba acolo ca stiu farmacistele despre ce e vorba. Din pacate nu mai stim cum se numeste crema aia. Dupa ce i-a trecut cu crema asta foloseste numai crema grasa ptr maini.

Fetele, cine vrea, cine pofteste...gasca de mamici se intalneste in Cismigiu azi. Asa ca cine vrea sa vina ne gaseste in Cismigiu intre 12 si 17. Va asteptam! Cine vine are telefoanele noastre in lista asa ca ne gasiti usor.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Poze de la botez

ramasesem datoare

la fete ma duc sa fac dus pana se trezeste Ella si apoi mergem la varuiala la casa noua.

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte, Criss68 intrebase daca sunt din Iasi. Criss eu am copilarit in Radauti dar am facut facultate in Iasi 4 ani apoi master apoi m-am maritat si Iasul e mai mult in sufletul meu decat orice alt loc din Romania, cei mai frumoi ani i-am trait acolo, pana am plecat in UK. Stateam in Cantemir, tu unde stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by livia72
Intrebare: are ceva daca mami manaca capsuni si alapteaaza? Nu da alergii, nu?

Livia, in primele aprox. doua luni de zile am mancat aproape in fiecare zi si nu s-a intamplat nimic, dar acum le evit. cert este ca medicii recomanda sa fii atenta insa la capsuni (plus produse din lapte de vaca, plus peanut butter), din cauza de alergii.

Marybell, Laura, Ivona si Diana, multumesc.

Marybell, superbe pozele din campul de flori, parca e un tablou, iar bebe un fluturas! Dana, ce haios si dulce e Luca. daca n-as stii ca e adjudecat deja de Diana Liudei...:-) Alinuk, bebe Margeluta are niste obrajori tocmai buni de rontait! :-))Eli, dulcica foc pozica si super filmuletul cu fetite.Kateryna, felicitari.

Monu si Cata, ma rog sa fie bine cu bebelusii vostri.
Ivona, felicitari pentru botez, superbe pozele!
tzuchi, astea sunt efectele secundare obisnuite la vaccin, n-ai ce-i face decat sa rezisti vitejeste pana la urmatoarea serie.

Biribu, fetita ta e prea mica pentru program, va incepe sa doarma 8 ore legate abia intre 4 si 6 luni, respectiv 11 ore de pe la 10-12 luni incolo. plus ca a ta trece acum prin puseul de crestere, daca nu m-am inselat la varsta. i-ai face cel mai mare defavor sa ii refuzi mesele atunci cand cere sau sa i le inlocuiesti, asa mica fiind, cu ceai sau apa. ii poate cauza probleme de digestie si de dezvoltare mai tarziu.

a mea are 3 luni si uite ca in noaptea asta tot e trei ori s-a trezit sa manance, dar de-acum vor avea pusee de crestere mai rar...

Mihaela, nu am auzit de laptele gras sa constipe...daca alaptezi, cred ca mai degraba tu ai mancat ceva si nu i-a priit?
Eli, tu o samponezi in fiecare zi? ce stiu eu e ca trebuie sa folosim sampon la baita doar 1-2 ori pe saptamana, ca sa nu stimulam productia de sebum...in restul zilelor doar cu apa.

Marina, ar fi bine sa fie doar curiozitatea, sa speram ca nu o sa se aleaga cu urechi de elefant din asta:-)) Ivona, daaa, si paturica o arunca si-o trage si-o smotoceste de mi-e teama sa i-o mai las in patut! Cata, am apasat-o in jurul urechilor, e ok, si e imbracata intr-un body scurt... interesanta info din carte ca la 3 luni au tendinta sa-si intoarca capsorul predominant spre dreapta, asa face a mea si suspectasem un torticolis. macar m-am linistit nitel pana la vizita medicala...

o zi frumoasa tuturor.
mami de Sonia Marie

Mergi la inceput