Stelute de ianuarie februarie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

neata,

LA MULTE LUNISOARE:

RARES CRISTIAN de Crisotexa,
Rahela Daria bb de Cleopiciu,
Alex-Arianna bb de Messa,
Letitia~Ioana bb de Terbitza
Ariana-Iulia bb de Ari-ela
Mihnea- Gabriel bb de maryela

Alinuk,poti sa-i pui tu si un sac pe Teo, ca tot minunat va parea!!pupici la Margica!
si vin si eu la KIDEXPO, DACA E ASA PE LA 10,30,ca dupa 13 tre sa fiu acasica sa-i dau papa si sa-l scot la fetite..

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Cam asa dolmeam eu ieri in carutiol

pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

Buna dimineata!
Ce faceti mamici frumoase?
LA MULTE LUNISOARE!

Rares Cristian bebe de Crisotexa,
Rahela Daria bebelusha de Cleopiciu,
Alex-Arianna bebelusha de Messa,
Letitia~Ioana bebelusha de Terbitza
Ariana-Iulia bebelusha de Ari-ela
Mihnea- Gabriel bebe de Maryela

Fetele,am tot vazut poze cu multi bebei minunati si m-am convins ca pe masura ce cresc sunt si mai dulci si mai frumosi.

Mergi la inceput

aicifilmulet cu fetite, Alinatxa si Bita ei

pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Neata fetele,
Am intrat sa va salut ....am program full azi.....Eli MULTUMIM MULT PTR FILMULET .ESTI O SCUMPA.....NE VEDEM AZI IN PARC LA 1 IES SI EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Gio..aha e bine de stiut.Ca nici eu nu vreau albumul ala al lor.Nu imi place ..desi il lauda atata.Incerc sa ajung cu ei la un compromis, pt ca am 400 poze pe hartie, bine 100 doar de alea prelucrate si de 3 ori copii, plus ca sambata stau toata ziua si vin si duminica la baita.Initial mi-au cerut un pret de am zis ca innbunesc..acum incep sa fie mai rezonabili.

Sper sa vad ce fac cu ei...ca albumul ala nu imi placeeeee.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Doarme chinezul meu cu buni de nu stiu ce-i cu ei...de aseara de la 22..am intrat peste ei, ca ma si sperie..dorm amandoi dusi, Doamne ajuta!

nu stiu ce sa-i mai fac, are exact pe crestet, cam de marimea unei monede, o crusta, cojite intarite..l-am spalat cu sampon Sanosan, l-am masat cu unghia, tot le face si parca s-au si intarit, ma gandesc sa incerc cu ulei..

pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

BUNA DIMINEATA FETELOR! incerc sa citesc si sa raspund cate ceva . mi se taie netul mereu, tot n-am rezolvat, sper sa tina sa trimit mesaj. deci:

SRALUCA- ia uite pe BB BILA in cosulet! vaaai ce scumpete..

ANIS - citesc in continuare sa vad si eu schema pentru Iarina, cu diversificarea. o sa tot profitam de tine si experienta ta! fetitele niste dulcici in poze!

CATALINA - am vazut si eu cartea aici, o sa o iau ca zici super din ea. asa este cu RUTINA LA BEBEI , le place mult. se simt in siguranta si sunt fericiti atata timp cat le respecti rutina cu care s-au obisnuit. si chiar daca stim lucrurile astea si mie imi place sa citesc undeva, si ma asigur ca e bine ce fac si cum :)

GIO- FELICITARI PENTRU BOTEZ, ma uit la poze :)

CONCHITA - bine ai venit!
MIHACARM - ati fost la coafor dejqa dragelor?
ANIS- mersi de schema, am copiat-o! ma vorbim noi pe atunci cand incepem. mai e o gramada... asa ma gandeam si eu, cu legume mai intai. imi pare bine ca ingrid mananca de toate.

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Alina, chiar ca e frumoasa Bitica ta. Si tu arati f. bine. Fata mi se pare insa ca seamana mai mult cu tata?

Azi Eva mi-a facut o mare surpriza:kk dupa ce nu mai facuse singura de 10 zile. Sa nu intelegeti ca a stat atat cu kk in intestin, o ajut la 3 zile. Ieri dimineata am ajutat-o si azi a facut singurica. Nu ma entuziasmez pt ca nu e prima oara cand face singura si apoi iar trebuie ajutata.
Ma tot intreb de ce nu face mereu singura? De ce azi a facut fara niciun taraboi (habar n-am cand, cand i-am schimbat pampersul am observat. Mi se parea mie ca miroase un pic, dar credeam ca a tras un aer).
Sa fie adevarata chestia ca laptele prea gras constipa? Culmea e ca ieri nu i-am mai dat ceai ca mi s-a parut ca il dau degeaba (credeam ca o ajuta la kk).

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

MESSA - eu am avut mereu ten cam uscat si maini si toate. si dau cu ulei de migdale. de la farmacie am luat. stiu ca se gasesc la body shop produse din astea mai naturale.
aoleu ia zi-mi si mie reteta cu crevetii aia ca si noi preparam chinezisme :) si imi suna bine...
cum zice si alinuk merge cu vitamina A dar sa nu dai prea mult . eu am dat intr-un timp si mi se cojea pielea de pe mine . cred ca mai bine sa dizolvi o fiola de vitamina a in ceva ulei simplu. si dai asa.
bun mai taiul tacut de tine. eu am deja port bebe, dar nu pot sa il car singura mult timp. chiar daca thea nu are decat un pic peste 5 kile , ma doare pe jos pe langa operatie daca o car mult. si imi aduc aminte de cand eram gravi... si mai bine nu o mai car deloc :) plus ca nici nu ii mai place in el. am luat-o odata la cumparaturi asa si a apucat-o plansul, se zbatea de zor acolo.

YLIMIC - incearca sa ii faci exercitii cu piciorusele aduse la burta , ca sa se elimine din gaze , daca tot mai are. fa-i de multe ori. de mai multe ori pe zi adica. va pup!

aaaa MESSA- aici e o crema VASELINE , pentru maini foarte uscate si talpi si toate alea. s-o gasi pe acolo? e marca inregistrata vaseline. cred ca e parafina, sau cum i-o zice. pura.

aoleu ce mult ati mai scris. tre sa plec afara cu vecina in 20 min. revin mai tarziu!
va pup!

Mergi la inceput