Stelute de ianuarie februarie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

quote:
Originally posted by pako

mai e careva care isi boteaza puiul dupa 4 lunisoare???

Maya are 2 luni si o saptamina, si inca nu m-am ocupat de NIMIC. Deci mai mult ca sigur ca apucam 4 nebotezate Dar de ce intrebi?

MONU, imi pare tare rau ca va urmaresc problemele Vad ca fetele te-au ajutat deja. Sanatate multa!

ELI, n-am apucat sa-l intreb pe al meu de salsa, acum doarme dus, ceea ce-mi doresc si mie in urmatoarele 20 de minute...

Si miine cind ma trezesc va promit ca va povestesc cum am carat carutzul Mayei 7 etaje pe scari, in bezna

fetili

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

dana, marina in poza asta Erik statea in genunchi

monu sper sa fie ok bb, sa nu ai probleme. da-ne de veste cand poti. ma gandesc la voi...

mihacarm cererea de intrare in CIC se face incepand cu data incetarii concediului pre si post natal. cand mai ajungi pe la "dragutza doamna" de la resurse umane spunei sa citeasca cu atentie articolul 10 alin. (1) lit. a, din OUG nr.148 din 3 noiembrie 2005, privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului. si poti sa ii spui ca o gaseste publicata in monitorul oficial nr. 1.008 din 14 noiembrie 2005 daca nu stie.

tu ai dreptul prin lege la 126 de zile de concediu pre si post natal. poti sa stai toate zilele astea sau nu, in functie de cum iti convin banii dati de la servici (la mine de ex luam 15 mil si am luat toate cele 126 de zile).

ca sa poti depune cererea de intrare CIC trebuie sa treaca obligatoriu cel putin 42 de zile de la data nasterii copilului, in cazul in care nu iti convin banii de la servici, adica primesti o suma mica, si vrei sa intri mai repede in CIC sa iei 600 ron.

in cazul in care iti convin mai mult banii luati de la servici fata de cei 600 de ron (CIC), poti sa depui cererea de intrare CIC dupa terminarea celor 126 de zile sau ma rog cate zile ti-ai luat tu de concediu de maternitate.

asa ca dute inapoi la ea si refati cererea de intrare CIC cu data reala de incetare a concediului de maternitate (daca ti-ai luat toate cele 126 de zile) fiindca daca ramane asa o sa ai mai putin cu 2 luni in cartea de munca.

in fine...nu stiu cat de coerenta am fost in tot ce ti-am scris mai sus, fiindca asa tare ma enervez cand vad ca depindem de oameni angajati in posturi dintr-astea, care sunt total paraleli cu legea...incat, mai bine daca vrei, iti explic la telefon. suna-ma cand vrei. tel 0724.064.304.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Anis esti o scumpa, mercic pt raspunsuri. sa nu te superi dar o sa te mai chinui cu intrebari. deci cind i-ai scos masa de noapte Ingrid s-a plins de foame? eu nu stiu daca chiar e flaminda dar se scoala de trei ori pe noapte si chiar papa, ma dispera!
cit despre ritualuri avem si noi, asta e un motiv pt care facem baita in fiecare seara, dar nu cu sapun in fiecare zi ci cam la 2-3 zile, in rest doar apa, si s-a obisnuit ca asta e inainte de culcare, si nu protesteaza cind o pun in patut.

in alta ordine de idei vazut pozici multe si frumoase, nu nominalizez ca toti sunt frumosi tare!!! am mai pus si noi ceva poze mai noi sa ne vedeti ce mari suntem la 2 luni jumate.

pupici

Biribu, mami de Anna (DN 5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Buna fetelor,
Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Sunt o mamica de martie-aprilie si sunt ingrijorata cu urmatoarea problema: am fost intrebata de catre pediatra ce fel de vaccin vreu sa ii fac fetitei la 2 luni: cel de la stat sau cel cumparat?

Va rog frumos sa imi spuneti si mie voi ce vaccin ati ales si de ce.Am mare nevoie de parerile voastre.

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Anis,am incercat si eu mai multe si chiar pe asta mi s-a pus si mie pata.Au o gama mare de produse si chiar sunt bune.Mai nou am gasit si crema de plaja la ei si am luat-o.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

si noi tot bubchen!!!!

dar in Cora - ultima data cand am fost, nu aveau si crema de plaja??
oare acum au??

dar o sa merg oricum la Kidexspo si cred ca gasesc acolo!!

cine se baga joi pe la 12-13 la Romexpo pt targ de copilutzi kidexpo?????????

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Alinuk, dar de ce nu le comanzi direct de la ei, cei care le importa.Uita-te pe eticheta de pe spate de la un sampon, si vezi nr acolo.Eu asa fac..si comand odata cate 10buc...si nu stau sa umblu prin Bucuresti dupa ele.

Ce as merge la kidex, desi e tare naspa..ma mai relaxam..dar am de alergat cu botezul de sambata.

Roandre si voi tot sambata acum aveti botezul??

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Biribu, e prea mica pt program de noapte.Ii e foame inca.O sa-ti dai seama ca nu ii e foame daca o pui in patut si nu plange.ca daca o pui tu singura la san din 2 in 2 ore noaptea o sa vezi ca suge oricum..nu zice nu.dar la foame tipa...

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

biribu ce printesica frumoasa e Anna in rochita aia cu visiniu. superba Anna.

dana l-am vazut si pe Lucas dragutzul cum scotea el limba la noi. bebelushii astia sunt simpatici si cand se stramba. e adorabil.

alinuk ce sportiv e Teo in pozele astea. un scumpic si un frumusel foc.

pako si mie imi plac campurile astea galbene cu rapitza, de altfel de aceea am si oprit sa facem poze acolo. ai zis ca ai vazut in Germania la fel, insa sunt convinsa ca pe margine nu erau gunoaie. la noi in Ro am facut pozele mai sus cu cativa centimetri ca sa nu se vada jos mizeria

tzuchi imi pare rau sa aud ca ai probleme cu bebelina din cauza vaccinul, dar asta este o problema generala ca sa zic asa...mai toti sunt agitati dupa vaccin. sper sa treaca cat mai repede.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by absoluta

Buna fetelor,
Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Sunt o mamica de martie-aprilie si sunt ingrijorata cu urmatoarea problema: am fost intrebata de catre pediatra ce fel de vaccin vreu sa ii fac fetitei la 2 luni: cel de la stat sau cel cumparat?

Va rog frumos sa imi spuneti si mie voi ce vaccin ati ales si de ce.Am mare nevoie de parerile voastre.

Va multumesc!

cred ca sunt doar trei variante:
varianta de la stat (o intepatura + picaturi)
varianta infanrix (o intepatura ce acop toate valentele)
varianta pentaxim (doua intepaturi - posibil cu mai putine reactii)

la noi fiecare a ales ce a considerat ca e mai bine pt puiul ei... niciuna din variante nereprezentand potul castigator!!!

dupa parerea mea si a altor cateva mamici de pe aici vaccinurile astea sunt un rau necesar, niste bulshituri

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

ALINUK, io ma bag la kidexpo, dar ma tem ca joi nu e deskis. Nu se intimpla intre 27 si 29 apr? adik vineri - duminica?

Somn usor... pic de somnnnnn si Maya nu doarme... ar minca incontinuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput